AM071FN2DEH/EU

DVM, 2-drejtimëshe Kasetë

Kapaciteti 7.1 kW

I përkryer për hapësira të gjata dhe të ngushta

Kur hapësira e brendshme është e kufizuar, kaseta me 2 drejtime është zgjidhja ideale, veçanërisht në zona të ngushta dhe të gjata siç janë sallonet dhe korridoret. Duke qenë se është 45 për qind më i vogël se njësitë e tjera dhe kërkon 30 për qind më pak hapësirë dhome se kaseta me 4 drejtime, mund të bëhet pjesë e dizajneve ekzistuese apo të planifikuara të ndërtesës. Me shtrirje të përshtatshme në grilat e ajrimit standarte të tavanit, rezultati është një sistem i matur i ajrit të kondicionuar i cili ofron performancë maksimale me ndikim minimal vizual në dekor.

I përkryer për hapësira të gjata dhe të ngushta

Lëvizja automatike rrethore

Kjo njësi inovative kondicioneri e shpërndan ajrin e ftohtë dhe të ngrohtë edhe më larg me minimumin e zhurmës. Sistemi efikas i përshtatet çdo lloji dhome, duke siguruar që asnjë pjesë të mos anashkalohet.

Lëvizja automatike rrethore

Regjimi i vetëdiagnostikimit

Regjimi i vetëdiagnostikimit i njësisë i njofton përdoruesit menjëherë për keqfunksionimet. Një kod gabimi dhe drita LED u japin mundësinë inxhinierëve të identifikojnë problemin me shpejtësi, duke reduktuar kohën që nevojitet për ta rregulluar atë. Falë kësaj, ky regjim i lejon bizneset të përfitojnë nga efikasiteti më i lartë me një përdorim më efikas në kosto.

Regjimi i vetëdiagnostikimit

Kontroll optimal temperature

Bizneset përfitojnë nga një klimë e rregullt në të gjithë dhomën me veçorinë e kontrollit optimal të temperaturës. Ky funksion dikton temperaturën në pjesën e sipërme dhe të poshtme të zonës dhe më pas vepron për të minimizuar ndryshimin duke ruajtur nivelet optimale në të gjithë dhomën. Si rezultat, vendet e nxehta dhe të ftohta eliminohen duke krijuar një ambient më të balancuar dhe më të rehatshëm.

Kontroll optimal temperature
 • Qarkullim ajri i fuqishëm

  Qarkullim ajri i fuqishëm

  Fletët e gjera të Mini 4Way Cassette krijojnë qarkullim të fuqishëm të ajrit pa e çuar dëm energjinë. Duke shmangur nevojën për shumë pajisje, njësia e brendshme dërgon ajër të ngrohtë dhe të ftohtë në distanca më të mëdha, duke e bërë atë efikase për bizneset.

 • Parandalimi i ndotjes së tavanit

  Parandalimi i ndotjes së tavanit

  Tavanet e ndotura nuk janë më problem me njësinë e kondicionerit Mini 4Way Cassette. Paneli i projektuar rishtazi parandalon grumbullimin e pluhurit gjatë periudhave të zgjatura të punës. Duke kontrolluar drejtimin e qarkullimit të ajrit, në mënyrë që të shmanget kontakti me tavanin, bizneset mund të kenë ambiente më të pastra dhe më elegante se asnjëherë më parë.

 • Pompa e shkarkimit me ngritje të lartë

  Pompa e shkarkimit me ngritje të lartë

  Mini 4Way Cassette përfshin një pompë shkarkimi opsionale me ngritje të lartë. Kjo e ngre ujin e kondensuar në 750 mm krahasuar me limitet e mëparshme prej 700 mm. Sasia e shtuar ofron më shumë fleksibilitet për vendin ku instalohet njësia, duke u ofruar përdoruesve më shumë prakticitet se asnjëherë.

 • Uji i shkarkimit nuk tejmbushet

  Uji i shkarkimit nuk tejmbushet

  Valvula e kontrollit të pompës së re të shkarkimit parandalon që uji i drenazhuar të rrjedhë prapa në kutinë e kullimit. Minimizimi i nivelit të ujit në kutinë e kullimit në këtë mënyrë do të thotë që bizneset nuk duhet të shqetësohen për bllokimin e ujit ose derdhjen që del në hapësirat e brendshme. Mini 4Way Cassette siguron ajër të freskët dhe të pastër pa kontaminuar dhomën.

Specifikimi
 • Veçoritë
  • Lloji 2 WAY CASSETTE
 • Emri i modelit
  • Njësia e brendshme AM071FN2DEH/EU
 • Furnizimi me energji elektrike (Njësia e brendshme) [Φ, #, V, Hz]
  • 1,2,220-240,50
 • Sistemi
  • Regjimi HP/HR
 • Kapaciteti
  • Ftohje [kW] 7.10 kW
  • Ftohje [Btu/orë] 24,200 Btu/h
  • Ngrohje [kW] 8.00 kW
  • Ngrohje [Btu/orë] 27,300 Btu/h
 • Hyrja e energjisë (nominale)
  • Ftohje 1) [W] 75.00 W
  • Ngrohje 2) [W] 75.00 W
 • Hyrja aktuale (nominale)
  • Ftohje 0.40 A
  • Ngrohje 0.40 A
 • Ventilator
  • Lloji Crossflow Fan
  • Motor (dalje) [W] 14 x 2 W
  • Shkalla e rrjedhjes së ajrit (e lartë/e mesme/e ulët) [m3/min.] 15.00/14.00/13.00 CMM
  • Shkalla e rrjedhjes së ajrit (e lartë/e mesme/e ulët) [l/s] 250.00/233.33/216.67
  • Presioni i jashtëm statik (minimal/standart/maksimal) [mmAq] -
  • Presioni i jashtëm statik (minimal/standart/maksimal) [Pa] -
 • Lidhjet e tubacioneve
  • Tubi për rrjedhjet e lëngshme (Φ, mm) 9.52 mm
  • Tubi për rrjedhjet e lëngshme (Φ, inç) 3/8"
  • Tub gazi (Φ, mm) 15.88 mm
  • Tub gazi (Φ, inç) 5/8"
  • Rrjedhja e tubit (Φ, mm) VP25 (OD 32,ID 25)
 • Kablli togëzimit
  • Kablli i energjisë 1.5 ~ 2.5
  • Kabllo transmetuese 0.75 ~ 1.50
 • Agjenti ftohës
  • Lloji R410A(Fluorinated greenhouse gas)
  • Metoda e kontrollit EEV INCLUDED
 • Tingulli
  • Presioni i tingullit (i lartë/i mesëm/i ulët) [dB(A)] 41.0/39.0/37.0 dBA
  • Fuqia e tingullit 60.0 dBA
 • Dimensioni i jashtëm (Njësia e brendshme)
  • Pesha neto (kg) 22.00 kg
  • Pesha e Transportit (kg) 26.00 kg
  • Pesha neto (GJxLxTh)) (mm) 890 x 230 x 575 mm
  • Dimensionet e transportit (GJxLxTh) (mm) 1077 x 299 x 642 mm
 • Madhësia e panelit
  • Modeli i panelit PC2NUSMEN
  • Pesha neto e Panelit (kg) 4.00 kg
  • Pesha e Transportit (kg) 8.00 kg
  • Pesha neto (GJxLxTh)) (mm) 1030 x 25 x 650 mm
  • Dimensionet e transportit (GJxLxTh) (mm) 1103 x 151 x 727 mm
 • Aksesorë shtesë
  • Pompa e shkarkimit -
  • Pompë shkarkimi Max. Lartësia e Ngritjes / Zhvendosja -
  • Filtër ajri -

Mbështetje teknike

Shkarkim manual

DVM, 2-drejtimëshe Kasetë (AM071FN2DEH/EU)

Manualet

2019.01.16

Manuali i përdorimit versioni 1.0

(ANGLISHT)

2017.06.20

Udhëzues instalimi versioni 1.0

(ANGLISHT)

2016.04.15

Udhëzuesi i sigurisë versioni 1.0

(ANGLISHT, ÇEKISHT, HOLANDISHT, FRËNGJISHT, GJERMANISHT, GREQISHT, HUNGARISHT, ITALISHT, POLONISHT, PORTUGALISHT, RUSISHT, SLLOVAKISHT, SPANJISHT)