AM140JNCDKH/EU

DVM, Big Tavan, Pompë ngrohëse

Kapaciteti 14.0 kW

Ftoh më shumë, ftoh më shpejt

Tavani i madh "Samsung" është një njësi e brendshme e thjeshtë dhe elegante që ofron performancë të fuqishme në ftohje. Me pak fjalë, përveç se përshtatet në mënyrë harmonike me çdo vend pune, ftoh një zonë më të madhe më shpejt.

Ftoh më shumë, ftoh më shpejt

Ftohje në distanca më të gjera dhe të gjata

Ftohja e fuqishme e kondicionerit "Samsung" për tavan të madh do të thotë se mund të ftohni një sipërfaqe më të madhe brenda një kohe më të shkurtër. Nxjerr ajër të ftohtë në një distancë të gjatë, deri në 15 m.

Ftohje në distanca më të gjera dhe të gjata

Operim i qetë

Krijon një ambient pune më komod dhe produktiv se kurrë më parë. Fletë më të gjera, një motor i vetëm dhe ventilator të përmirësuar, do të thotë se niveli i zhurmës është më i ulët se ai i modeleve të tjera tradicionale.

Operim i qetë

Dizajn i thjeshtë dhe unik

Ajri i kondicionuar është thelbësor në vendet moderne të punës, prandaj duhet të duket bukur! Gjithashtu, pamja e thjeshtë dhe me ngjyra shton estetikën e përgjithshme të pamjes së jashtme, duke ofruar edhe të dhëna të qarta për statusin.

Dizajn i thjeshtë dhe unik

Lartësi më e lartë (deri në 15 m)

Ai siguron fleksibilitet shumë më të lartë, duke qenë se mund të montohet edhe në vende ku lartësia arrin deri në 15m - që është më e lartë ose dy kate më shumë se kondicionerët tradicionalë.

Lartësi më e lartë (deri në 15 m)
Specifikimi
 • Veçoritë
  • Lloji Big Ceiling
 • Emri i modelit
  • Njësia e brendshme AM140JNCDKH/EU
 • Furnizimi me energji elektrike (Njësia e brendshme) [Φ, #, V, Hz]
  • 1,2,220-240,50/60
 • Sistemi
  • Regjimi HP/HR
 • Kapaciteti
  • Ftohje [kW] 14 kW
  • Ftohje [Btu/orë] 47,800 Btu/h
  • Ngrohje [kW] 16 kW
  • Ngrohje [Btu/orë] 54,600 Btu/h
 • Hyrja e energjisë (nominale)
  • Ftohje 1) [W] 160 W
  • Ngrohje 2) [W] 160 W
 • Hyrja aktuale (nominale)
  • Ftohje 1.45 A
  • Ngrohje 1.45 A
 • Ventilator
  • Lloji Sirocco Fan
  • Motor (dalje) [W] 355 W
  • Shkalla e rrjedhjes së ajrit (e lartë/e mesme/e ulët) [m3/min.] 36.40/30.80/26.00 CMM
  • Shkalla e rrjedhjes së ajrit (e lartë/e mesme/e ulët) [l/s] 606.66/513.33/433.33
 • Lidhjet e tubacioneve
  • Tubi për rrjedhjet e lëngshme (Φ, mm) 9.52 mm
  • Tubi për rrjedhjet e lëngshme (Φ, inç) 3/8"
  • Tub gazi (Φ, mm) 15.88 mm
  • Tub gazi (Φ, inç) 5/8"
  • Rrjedhja e tubit (Φ, mm) VP25 (OD25,ID 20)
 • Kablli togëzimit
  • Kablli i energjisë 1.5 ~ 2.5
  • Kabllo transmetuese 0.75 ~ 1.50
 • Agjenti ftohës
  • Lloji R410A(Fluorinated greenhouse gas)
  • Metoda e kontrollit EEV INCLUDED
 • Tingulli
  • Presioni i tingullit (i lartë/i mesëm/i ulët) [dB(A)] 46/43/38 dBA
  • Fuqia e tingullit 63 dBA
 • Dimensioni i jashtëm (Njësia e brendshme)
  • Pesha neto (kg) 42.5 kg
  • Pesha e Transportit (kg) 48.5 kg
  • Pesha neto (GJxLxTh)) (mm) 1650*235*675 mm
  • Dimensionet e transportit (GJxLxTh) (mm) 1739*758*321 mm

Mbështetje teknike