AJ068RCJ3EG/EU

FJM, R32, Inverter HP, 3-port, 6.8kW

Ftohës R32 Kompresor i dyfishtë BLDC Sistem i zgjuar i inverterit
Kapaciteti 6.8 kW

Ftohës miqësor për mjedisin

Ftohës R32

Përdor gjeneratën tjetër të ftohësit R32, që ka një Potencial zero të pakësimit të ozonit (ODP) dhe Potencial më të ulët të ngrohjes globale (GWP) sesa ftohësit tradicionalë, kështu që është mjaft më miqësor ndaj mjedisit*.

Ftohës miqësor për mjedisin

* Analizuar në ftohësin R32, krahasuar me ftohësin tradicional të Samsung (R410A).
** Ju lutemi vini re se imazhi i produktit në fotografi mund të jetë ndryshe nga ai real.

Performancë e lartë me kompresor të dyfishtë BLDC

Kompresori i dyfishtë BLDC

Një kontribues kryesor ndaj efektshmërisë së Bashkimit të shumtë të lirë (FJM) të Samsung është teknologjia e përparuar e tij e kompresorëve. Duke përdorur kompresorin me rrotullim me Korrent të Drejtpërdrejtë të Dyfishtë pa Furça (BLDC) me pjesë lëvizëse premium, FJM i Samsung jep performancë me efektshmëri dhe të qëndrueshme.

Performancë e lartë me kompresor të dyfishtë BLDC

* Ju lutemi vini re se imazhi i produktit në fotografi mund të jetë ndryshe nga ai real.

Sferë e gjerë e temperaturës për përdorimin jashtë

Sistem i zgjuar i inverterit

FJM i Samsung ftoh në temperaturë të jashtme në 46°C dhe ngroh në -15℃*, duke eliminuar nevojën për njësi shtesë për të përballuar motin e keq. Sistemi i tij i zgjuar i inverterit jep temperaturën tuaj të caktuar shpejt dhe vazhdon të bëjë rregullime të vogla për të siguruar një mjedis konstant, të rehatshëm.

Sferë e gjerë e temperaturës për përdorimin jashtë

* Kushti i analizës në përputhje me EN 14511-2:2011.
** Ju lutemi vini re se imazhi i produktit në fotografi mund të jetë ndryshe nga ai real.

Specifikimi
 • Veçoritë
  • Lloji FREE JOINT MULTI
 • Emri i modelit
  • Njësia e jashtme AJ068RCJ3EG/EU
 • Furnizimi me energji elektrike (njësia e jashtme) [Φ, #, V, Hz]
  • 1,2,220-240,50
 • Sistemi
  • Regjimi HEAT PUMP
 • Performanca (nominale)
  • 2.50 HP
 • Kapaciteti
  • Ftohje [kW] 6.80 kW
  • Ftohje [Btu/orë] 23,200 Btu/h
  • Ngrohje [kW] 8.00 kW
  • Ngrohje [Btu/orë] 27,300 Btu/h
 • Hyrja e energjisë (nominale)
  • Ftohje 1.80 kW
  • Ngrohje 1.81 kW
 • Hyrja aktuale (nominale)
  • Ftohje 8.10 A
  • Ngrohje 8.20 A
 • Ushqyesi
  • MCA [A] 17.50 A
  • MFA [A] 20.75 A
 • Efikasiteti energjisë
  • EER (ftohja nominale) 3.78
  • COP (ngohja nominale) 4.42
  • Shkalla e Energjisë (Ftohja) 7.75(A++)
  • Shkalla energjisë (Ngrohja) 4.32(A+)
 • Kompresori
  • Lloji Twin BLDC Rotary
  • Dalje (kW) 7.65 kW
  • Modeli KTF235D22UMV
  • (Lloji i ) Vajit ESTER OIL VG74
  • Vaji (ngarkesa fillestare) [cm3] 670 cc
 • Ventilator
  • Lloji Propeller Fan/BLDC
  • Shkalla e rrjedhjes së ajrit (e lartë/e mesme/e ulët) [m3/min.] 47.5 CMM
  • Shkalla e rrjedhjes së ajrit (e lartë/e mesme/e ulët) [l/s] 792
 • Lidhjet e tubacioneve
  • Tubi për rrjedhjet e lëngshme (Ø, mm x sec.) 6.35 x 3
  • Tubi për rrjedhjet e lëngshme (Ø, inç x sec) 1/4" x 3
  • Tub gazi (Ø, mm x sec) 9.52 + 12.70 x 2
  • Tub gazi (Ø, inç x sec) 3/8" + 1/2"x 2
  • Instalimi Maks. Gjatësia [m] 50 m
  • Instalimi Maks. lartësia [m] 15 m
 • Kablli togëzimit
  • Kablli i energjisë 2.5 ~ 2.5
  • Kabllo transmetuese 0.75 ~ 1.0
 • Agjenti ftohës
  • Lloji R32(Contains fluorinated greenhouse gases, GWP=675)
  • Mbushja nga fabrika (kg) 2.00 kg
  • Mbushja nga fabrika (tCO2e) 1.35 tCO2e
 • Tingulli
  • Presioni i tingullit 48 dBA
  • Fuqia e tingullit 64 dBA
 • Dimensioni i Jashtëm (Njësia e jashtme)
  • Pesha neto (kg) 57.5 kg
  • Pesha e Transportit (kg) 61.5 kg
  • Pesha neto (GJxLxTh)) (mm) 880 x 798 x 310 mm
  • Dimensionet e transportit (GJxLxTh) (mm) 1,023 x 896 x 413 mm
 • Temperatura operative. Shkalla
  • Ftohje (℃) -10.0 ~ 46.0 ℃
  • Ngrohje (℃) -15.0 ~ 24.0 ℃
 • Smart
  • WiFi Embedded N/A
  • Bluetooth N/A
  • WiFi Dongle(Separate sale) Support N/A
  • WiFi Kit N/A
 • App Connectivity
  • SmartThings App Support N/A

Mbështetje teknike