AR24MSFHBWKXEU

RAC, New Boracay, Inverter HP, Outdoor

Kapaciteti 7.0 kW

Funksionon me zgjuarsi, kursen energji

Inverteri dixhital 8-polësh me efikasitet energjetik ruan temperaturën e dëshiruar pa qenë e nevojshme të fiket e ndizet shpesh. Kështu, përdor më pak energji* dhe ju ndihmon të ndiheni komodë për periudha të gjata.

Funksionon me zgjuarsi, kursen energji

Ftohje e shpejtë

Modaliteti i ftohjes së shpejtë freskon shumë më shpejt duke e operuar kompresorin në nivelin maksimal me shpejtësinë më të lartë të ventilatorit për 30 minuta*. Gjithashtu, që në ndezje, inverteri dixhital 8-polësh e ndihmon të arrijë shpejt ciklet maksimale (Hz).

Ftohje e shpejtë

Mban ajrin të pastër

Filtri "3 Care" mban pastër ajrin dhe pjesën e brendshme të njësisë. Përveç kapjes së pluhurave, eliminon deri në 99% të viruseve, baktereve dhe alergjenëve* të caktuar kur kalojnë përmes rrjetës së dendur të filtrimit.

Mban ajrin të pastër

Ruan freski të lehtë

Modaliteti i ftohjes në 2 hapa fillon të freskojë shpejt ajrin duke përdorur modalitetin e ftohjes së shpejtë. Më pas, ndryshohet automatikisht në modalitetin e freskisë së lehtë për të ruajtur temperaturën e dëshiruar, pa qenë nevoja të ndryshohen cilësimet.

Ruan freski të lehtë

Performancë e qëndrueshme

Nuk ndalet para ambienteve më sfiduese me teknologjinë "Triple Protector Plus". Parandalon mbingarkesat, pa stabilizator të posaçëm tensioni, ka veshje kundër gërryerjes, si dhe mund të durojë nxehtësi ekstreme.

Performancë e qëndrueshme

Shijoni një gjumë të qetë gjatë natës

Modaliteti i gjumit të qetë krijon klimën e dëshiruar për gjumë të qetë gjatë natës. Me komandimin e temperaturës, ju bën të ndiheni komodë e të bini shpejt në gjumë, të bëni gjumë të thellë dhe të ngriheni të çlodhur.

Shijoni një gjumë të qetë gjatë natës

Komandim automatik i temperaturës

Ndërrimi automatik zgjedh automatikisht modalitetin e operimit (ftohje ose ngrohje) të nevojshëm për të ruajtur temperaturën e zgjedhur. Kështu, mund të shijoni një mjedis të qëndrueshëm dhe komod pa i ndryshuar vazhdimisht cilësimet.

Komandim automatik i temperaturës

Qëndron i freskët

Kur kondicioneri është i fikur, funksioni i pastrimit automatik operon automatikisht një ventilator për të hequr pluhurin dhe lagështirën në shkëmbyesin e nxehtësisë. Kështu, qëndron i pastër dhe i thatë duke parandaluar rritjen e baktereve dhe mykut.

Qëndron i freskët
Specifikimi
 • Kapaciteti
  • Kapaciteti (Ftohja, Btu/orë) 23203 Btu/hr
  • Kapaciteti (Ngrohja, Btu /orë) 26273 Btu/hr
  • Kapaciteti (Ftohje, Min - Max, Btu / orë) 4,777~26,956 Btu/hr
  • Kapaciteti (Ngrohja, Min - Max, Btu / orë) 4,095~27,980 Btu/hr
  • Kapaciteti (ftohja, kW) 6.8 kW
  • Kapaciteti (Ngrohja, kW) 7.7 kW
  • Kapaciteti (Ftohje, Min - Max, kW) 1.4~7.9 kW
  • Kapaciteti (Ngrohje, Min - Max, kW) 1.2~8.2 kW
  • Kapaciteti (Ftohja, kJ / h) 24480 kJ/hW
  • Kapaciteti (Ngrohja, kJ / h) 27720 kJ/hW
  • Kapaciteti (Ftohja, Min - Max, kJ / h) 5,040~28,440 kJ/hW
  • Kapaciteti (Ngrohja, Min - Max, kJ / h) 4,320~29,520 kJ/hW
 • Efikasiteti energjisë
  • EER (Ftohja, W /W) 3.01 W/W
  • COP (Ngrohja, W/W) 3.01 W/W
  • Klasa e Efiçiencës së Energjisë për ftohje (shkalla) A++
  • Klasa e Efiçiencës së Energjisë për ftohje (W/W) 6.1
  • Klasa e Efiçiencës së Energjisë për ngrohje në sezonin e "ngrohtë" (shkalla) A+
  • Klasa e Efiçiencës së Energjisë për ngrohje në sezonin e 'ngrohtë" (W/W) 4.5
  • Klasa e Efiçiencës së Energjisë për ngrohje në sezonin e ngrohjes 'Mesatar' (shkalla) A
  • Klasse des Heizbetriebs einer durchschnittlichen Heizsaison (W/W) 3.8
 • Niveli i zhurmës
  • Niveli i fuqisë së tingullit (Indoor, Ftohje, dBA) 63 dBA
  • Niveli i fuqisë së zërit (njësia e jashtme, ftohje, dBA) 69 dBA
  • Niveli i zhurmës (Njësi e brendshme, i lartë / i ulët, dBA) 45/29 dBA
  • Niveli i zhurmës (Njësi e jashtme, i lartë / i ulët, dBA) 54 dBA
 • Elektrische Daten
  • Burimi i energjisë (Φ / V / Hz) 1, 220~240, 50
  • Konsumi i energjisë (ftohja, W) 2260 W
  • Konsumi i energjisë (Ngrohja, W) 2560 W
  • Rryma e funksionimit (ftohja, A) 10.0 A
  • Rryma e Operimit (Ngrohje, A) 11.2 A
 • Specifikimi fizik
  • Përmasa bruto (Njësia brendshme, GjxLxTh, mm*mm*mm) 1128*299*378 mm
  • Përmasa bruto (Njësia jashtme, GjxLxTh, mm*mm*mm) 1023*911*413 mm
  • Përmasa neto (Njësia brendshme, GjxLxTh, mm*mm*mm) 1065*298*243 mm
  • Përmasa neto (Njësia jashtme, GjxLxTh, mm*mm*mm) 880*793*310 mm
  • Pesha bruto (Njësia brendshme, kg) 14.0 kg
  • Pesha bruto (Njësia jashtme, kg) 55.0 kg
  • Pesha neto (Njësia brendshme, kg) 11.5 kg
  • Pesha neto (Njësia jashtme, kg) 51.0 kg
  • Sasia e ngarkimit (20/40/ 40Hft pa tub) 52/108/124
  • Sasia e ngarkimit (20/40 / 40Hft me tub) 51/108/124
 • Technische Information
  • Gjatësia e gypave (Max, m) 30 m
  • Lartësia e gypave (Max, m) 15 m
  • Valvula SVC (likuid (ODxL)) 6.35
  • Valvula SVC (Gaz (ODxL)) 15.88
  • Largimi i lagështirës (l / orë) 2.5 l/hr
  • Qarkullimi i ajrit (ftohja, m³/min) 18.3 ㎥/min
  • Lloji i ftohjes R410A(Fluorinated greenhouse gas, GWP=2,088)
  • Ftohës (ngarkimi, kg)) 1.50 kg
  • Ftohës (Füllmenge, tCO2e) 3.14 tCO2e
  • Ambient i ulët (Ftohje, ℃) -10 - 46 ℃
  • Ambient i ulët (Ngrohje, ℃) -15 - 24 ℃
  • Njësia e jashtme (tipi i kompresorit) 8-POLE
  • Njësia e jashtme (Anti-Corrosion Fin) Yes
 • Fluksi i ajrit
  • Kontrolli i drejtimit të ajrit (lart / poshtë) Auto
  • Kontrolli i drejtimit të ajrit (majtas / djathtas) N/A
  • Hapi i Kontrollit të Fluksit të Ajrit (Cool / Fan) 5/4
 • Pastrimi i ajrit
  • Kujdesi ndaj alergjisë Yes
  • Antibakterial Yes
  • Pastrimi automatik (vetë pastrim) Yes
  • Virus Doctor No
 • Komod
  • Smart Wi-Fi No
  • Treguesi i Filtrit të pastrimit Yes
  • Shfaqja e temp. së dhomës Yes
  • Display On/Off Yes
  • Beep On/Off Yes
  • 24-orë Timer Yes
  • Zhvendosja automatike Yes
  • Rinisja automatike Yes
 • Mënyra e përdorimit
  • Ftohje me 2 kohë Yes
  • Ftohje e shpejtë Yes
  • Ftohë në mënyrë komode Yes
  • Dlight Cool No
  • Gjumë i mirë Yes
  • Single User Mode Yes
  • Heqja e lagështirës Yes
  • Regjimi ventilimit Yes
  • I qetë Yes

Mbështetje teknike