Multi Split, Wind Free™

KENI PYETJE?
KENI PYETJE?
  • none

Lamtumirë shpërthimeve të ftohta të ajrit

Teknologjia Wind-Free™ funksionon kaq mirë, saqë mund të mos e vini re. Pasi është arritur temperatura e dëshiruar, sistemi shpërndan ajër të freskët në mënyrë të njëtrajtshme pa shpërthime të pakëndshme të erës së ftohtë.

Çfarë është teknologjia Wind-Free™?

Sistemi klimatik Wind-Free përdor 21 000 mikrovrima për të përhapur butësisht ajrin në mënyrë të njëtrajtshme në të gjithë dhomën, duke ruajtur një nivel komod të ftohjes pa rryma.

Kondicionerë "Samsung" Klima Kondicionimi Wind-Free™

Ruani ftohtësinë pa ndryshuar cilësimet

Sistemi klimatik Wind-Free™ i "Samsung" ka një modalitet ftohjeje me 2 hapa që ndryshon automatikisht. Temperatura e dëshiruar arrihet shpejt në modalitetin e ftohjes së shpejtë, të ruajtur më pas në modalitetin e ftohjes Wind-Free.

Kondicionerë "Samsung" Klima Kondicionimi Wind-Free™

Shijoni një gjumë të qetë gjatë natës

Modaliteti i gjumit të qetë i sistemit Wind-Free™ krijon klimën ideale në dhomën tuaj, duke bërë që të bëni një gjumë të mirë duke ditur që nuk do të ndjeni të ftohë gjatë natës apo të zgjoheni në mëngjes të ftohur.

Kondicionerë "Samsung" Klima Kondicionimi Wind-Free™

Zbuloni gamën e Wind-Free™

Kondicionerë "Samsung" Klima Kondicionimi Wind Free Gamë

Kategoritë Tona të Produkteve

Na kontaktoni

Dëshironi të mësoni më shumë rreth sistemeve klimatike të "Samsung"? Do të na pëlqente të na kontaktonit.

Rreth zgjidhjeve klimatike të "Sams

"Samsung" po ndryshon rrënjësisht botën e kondicionimit me sistemet më të mira klimatike të njohura anembanë botës për risinë dhe efikasitetin e tyre.