njësi e jashtme  Për banesa

KENI PYETJE?
KENI PYETJE?
  • none

Efikasitet kohor dhe energjetik

Sistemi RAC i "Samsung" për ambiente të jashtme ju freskon shpejt pa shpenzuar energji.

Inverteri i ri novator 8-polësh

Sistemet tona klimatike janë të parat në botë që përdorin motor 8-polësh. Ky element thelbësor i teknologjisë së avancuar të inverterit dixhital "Samsung" rrit efikasitetin duke ulur luhatjen e rrotullimit për të arritur shpejtësinë maksimale të ftohjes.

Kondicionerë "Samsung" Klima Kondicionimi RAC Për ambiente të jashtme  Inverter 8-polësh

Shijoni freskinë edhe më shpejt

Inverteri dixhital 8-polësh POWERboost Technology™ redukton ndjeshëm kohën që i nevojitet kompresorit për të arritur ciklin maksimal (Hz) në momentin e parë të operimit.

* Testuar në modelin AR12KSWDHWK krahasuar me modelin tradicional Samsung AR12FSSSBWK.

Kondicionerë "Samsung" Klima Kondicionimi RAC Për ambiente të jashtme

* Testuar në modelin AR12KSWDHWK krahasuar me modelin tradicional Samsung AR12FSSSBWK.

Njësi kompakte e jashtme

Vëllimi i njësisë së jashtme është reduktuar me 27%, prandaj transporti është bërë më i thjeshtë, si dhe shfrytëzon më mirë hapësirën.

Kondicionerë "Samsung" Klima Kondicionimi RAC Për ambiente të jashtme  Njësi kompakte

Zbuloni gamën RAC për ambiente të jashtme

Kondicionerë "Samsung" Klima Kondicionimi Gama RAC Për ambiente të jashtme

Kategoritë Tona të Produkteve

Na kontaktoni

Dëshironi të mësoni më shumë rreth sistemeve klimatike të "Samsung"? Do të na pëlqente të na kontaktonit.

Rreth zgjidhjeve klimatike të "Sams

"Samsung" po ndryshon rrënjësisht botën e kondicionimit me sistemet më të mira klimatike të njohura anembanë botës për risinë dhe efikasitetin e tyre.