Pristupačnost mobilnih telefona Galaxy

Izbornik 'Pristupačnost' je prikazan. Ovo uključuje opcije 'Čitač zaslona', 'Poboljšanja vidljivosti', 'Poboljšanja sluha' i 'Interakcija i motorika'. Izbornik 'Pristupačnost' je prikazan. Ovo uključuje opcije 'Čitač zaslona', 'Poboljšanja vidljivosti', 'Poboljšanja sluha' i 'Interakcija i motorika'.

Čitač zaslona

Voice Assistant /
vodič za Voice Assistant

Kada je značajka Voice Assistant uključena, telefon izgovara povratne informacije kako bi pomogao korisnicima s oštećenjem vida. U Vodiču možete naučiti više o različitim dostupnim značajkama i isprobati ih.

Izbornik 'Istraživanje zaslona' je prikazan. Označen plavim kvadratom na ikonici Galerije. Opisni tekst glasi: Trenutni zaslon ima aplikacije na sebi. Dodirnite 1 prstom da izaberete aplikaciju. Ime izabrane aplikacije bit će pročitano naglas. Pomjerite svoj prst preko stavki u centru zaslona. Nakon što ste istražili stavke, Vodič će nastaviti. Izbornik 'Istraživanje zaslona' je prikazan. Označen plavim kvadratom na ikonici Galerije. Opisni tekst glasi: Trenutni zaslon ima aplikacije na sebi. Dodirnite 1 prstom da izaberete aplikaciju. Ime izabrane aplikacije bit će pročitano naglas. Pomjerite svoj prst preko stavki u centru zaslona. Nakon što ste istražili stavke, Vodič će nastaviti.

Tamni zaslon s Brzim izbornikom

Iz sigurnosnih razloga, telefon se može podesiti za normalan rad s isključenim zaslonom.

Pomoću Brzog izbornika, možete postaviti funkcije s tamnim zaslonom. Kada je Voice Assistant uključen, vaš telefon pruža izgovorene povratne informacije kako bi se pomoglo slijepim i slabovidnim korisnicima. Kada je Brzo tipkanje uključeno, možete koristiti Samsung tipkovnicu jednim dodirom na tipke. Pomoću Brzog izbornika, možete postaviti funkcije s tamnim zaslonom. Kada je Voice Assistant uključen, vaš telefon pruža izgovorene povratne informacije kako bi se pomoglo slijepim i slabovidnim korisnicima. Kada je Brzo tipkanje uključeno, možete koristiti Samsung tipkovnicu jednim dodirom na tipke.

Brzo tipkanje

Kada dodirnite Samsung tipkovnicu, vaš je telefon spreman iščitati tipku pod vašim prstom. Za odabir željenog znaka jednostavno pomaknite prst sa zaslona.

Prilikom pisanja „Sretan rođ”, riječ „rođendan” automatski se prikazuje. Prilikom pisanja „Sretan rođ”, riječ „rođendan” automatski se prikazuje.

Poboljšanja vidljivosti

Tema jakog kontrasta

Upotrijebite temu sa svijetlim sadržajem na crnoj pozadini za lakše čitanje i bolju vidljivost. To pomaže smanjiti umor očiju prilikom dugotrajne upotrebe telefona u tamnom okruženju. U značajci Galaxy Themes dostupne su različite teme jakog kontrasta.

Prikazan je izbornik Prikaz. Prilagodljiva svjetlina je uključena. Prikazan je izbornik Prikaz. Prilagodljiva svjetlina je uključena.

Fontovi jakog kontrasta

Podesite boju i strukturu fontova da biste povećali kontrast između teksta i pozadine.

Prikazan je izbornik Poboljšanja vidljivosti. Fontovi jakog kontrasta su uključeni. Opisni tekst glasi: Podesite boju i strukturu fontova da biste ih istaknuli. Prikazan je izbornik Poboljšanja vidljivosti. Fontovi jakog kontrasta su uključeni. Opisni tekst glasi: Podesite boju i strukturu fontova da biste ih istaknuli.

Tipkovn. jakog kontrasta

Razne opcije Tipkovn. jakog kontrasta povećavaju veličinu Samsung tipkovnice i mijenjaju boju tipki radi povećanja kontrasta između teksta i pozadine.

Animirana slika tipkovnice. Tipkovn. jakog kontrasta se mijenja udarac po udarac. Prikazuje od žute tipkovnice s crnim tekstom, crne s bijelim tekstom, crne sa žutim tekstom do plave tipkovnice s bijelim tekstom. Animirana slika tipkovnice. Tipkovn. jakog kontrasta se mijenja udarac po udarac. Prikazuje od žute tipkovnice s crnim tekstom, crne s bijelim tekstom, crne sa žutim tekstom do plave tipkovnice s bijelim tekstom.

Prikaži obrise gumba

Prikazuje obojene gumbe kako bi se snažnije istaknuli.

Gumbi Odustani i Spremi istaknuti su crnom bojom kako bi se korisnici na njih lakše usredotočili. Gumbi Odustani i Spremi istaknuti su crnom bojom kako bi se korisnici na njih lakše usredotočili.

Negativne boje

Preokrenite boje zaslona za bolju vidljivost.

Negativne boje su uključene. Negativne boje su uključene.

Podešavanje boje

Podesite način prikaza boja na zaslonu ako imate poteškoća s razlikovanjem boja. Telefon će se zatim ponovno podesiti radi lakšeg prepoznavanja boja.

Prikazan je izbornik Podešavanje boje. Podešavanje boje je uključeno i odabrana je mogućnost Nijanse sive. Opisni tekst glasi: Podesite postavke boje prikaza ako imate poteškoća s prepoznavanjem nekih boja. Prikazan je izbornik Podešavanje boje. Podešavanje boje je uključeno i odabrana je mogućnost Nijanse sive. Opisni tekst glasi: Podesite postavke boje prikaza ako imate poteškoća s prepoznavanjem nekih boja.

Leće u boji

Nekim je osoba teško čitati s bijelim zaslonom ili ih to ometa, što otežava fokusiranje na članak ili poruku. Ako ste se prepoznali u tom problemu, značajka Leće u boji može vam pomoći. Promjena boje zaslona dokazano povećava brzinu čitanja i udobnost pri radu.

* Ova značajka možda nije podržana, ovisno o specifikacijama modela.

Prikazan je izbornik Leće u boji. Značajka Leće u boji je uključena s prozirnošću postavljenom na 20 % i odabranom plavom bojom. Opisni tekst glasi: Dodajte filtar boje preko cijelog zaslona. To može olakšati čitanje teksta. Prikazan je izbornik Leće u boji. Značajka Leće u boji je uključena s prozirnošću postavljenom na 20 % i odabranom plavom bojom. Opisni tekst glasi: Dodajte filtar boje preko cijelog zaslona. To može olakšati čitanje teksta.

* Ova značajka možda nije podržana, ovisno o specifikacijama modela.

Prozor povećala

Upotrijebite značajku Prozor povećala za povećavanje teško čitljivog sadržaja u posebnom prozoru koji se može micati.

Prozor povećala upotrebljava se za povećavanje prostora Londona i Berlina na karti svijeta. Prozor povećala upotrebljava se za povećavanje prostora Londona i Berlina na karti svijeta.

Veličina i stil fonta

Promijenite veličinu i stil fonta.

Prikazane su opcije za veličinu i stil fonta te za podebljani font. Prikazane su opcije za veličinu i stil fonta te za podebljani font.

Zumiranje zaslona

Promijenite zumiranje zaslona. To će podesiti veličinu stavki na zaslonu.

Klizač za Zumiranje zaslona postavljen je na srednju vrijednost. Opisni tekst glasi: Možete smanjiti ili povećati stavke na zaslonu. Klizač za Zumiranje zaslona postavljen je na srednju vrijednost. Opisni tekst glasi: Možete smanjiti ili povećati stavke na zaslonu.

Widget za Povećalo

Widget za Povećalo sadrži značajke kao što su digitalno zumiranje, opcije boja i snimanje pomoću kamere.

Slika upotrebe značajke Widget za Povećalo na pametnom telefonu kako bi se primijenilo digitalno zumiranje. Slika upotrebe značajke Widget za Povećalo na pametnom telefonu kako bi se primijenilo digitalno zumiranje.

Uklonite animacije

Smanjite umor očiju uklanjanjem efekata animacije koji nastaju prilikom mijenjanja stranica.

Prikazuje se izbornik „Poboljšanje vidljivosti”. Opcija Uklonite animacije je uključena. Tekst opisa glasi: Uklonite određene efekte zaslona ako ste osjetljivi na animaciju ili pokrete na zaslonu. Prikazuje se izbornik „Poboljšanje vidljivosti”. Opcija Uklonite animacije je uključena. Tekst opisa glasi: Uklonite određene efekte zaslona ako ste osjetljivi na animaciju ili pokrete na zaslonu.

Povećanje

Sadržaj na zaslonu možete povećati trostrukim dodirom na zaslon ili dodirom na gumb Pristupačnost u donjem desnom kutu.

Prikazan je uključen izbornik Povećanje trostrukim dodirom . Tekst opisa glasi: Za zumiranje, brzo dodirnite zaslon tri puta. Za pomicanje povucite s dva ili više prstiju. Prikazan je uključen izbornik Povećanje trostrukim dodirom . Tekst opisa glasi: Za zumiranje, brzo dodirnite zaslon tri puta. Za pomicanje povucite s dva ili više prstiju.

Poboljšanja sluha

Prepoznavanje zvuka

Značajka Prepoznavanje zvuka uređaju omogućuje prepoznavanje dječjeg plača ili zvona. Obavijesti se primaju vizualnim znakovima i vibracijom.

Slika pametnog telefona na kojem se upotrebljava značajka Prepoznavanja zvuka kako bi se korisnika obavijestilo o dječjem plaču. Slika pametnog telefona na kojem se upotrebljava značajka Prepoznavanja zvuka kako bi se korisnika obavijestilo o dječjem plaču.

Isključi sve zvukove

Značajka Isključi sve zvukove isključuje sve zvukove uređaja.

Prikazan je izbornik Poboljšanja sluha. Značajka Isključi sve zvukove je uključena. Opisni tekst glasi: Isključite sve zvukove na telefonu, uključujući zvukove poziva, upozorenja i medija. Prikazan je izbornik Poboljšanja sluha. Značajka Isključi sve zvukove je uključena. Opisni tekst glasi: Isključite sve zvukove na telefonu, uključujući zvukove poziva, upozorenja i medija.

Podrška za slušna pomagala

Poboljšajte kvalitetu zvuka kako biste bolje funkcionirali sa slušnim aparatima.
Android 10 će podržavati stream medija i audio značajku route poziva s Bluetooth Low Energy (BLE) vezom.

* Ova značajka možda nije podržana, ovisno o specifikaciji modela.

Prikazuje se izbornik „Podrška za slušni aparat”. Usklađivanje sa slušnim aparatom je uključeno. Tekst opisa glasi: Poboljšajte kvalitetu zvuka vašeg telefona za slušne aparate. Prikazuje se izbornik „Podrška za slušni aparat”. Usklađivanje sa slušnim aparatom je uključeno. Tekst opisa glasi: Poboljšajte kvalitetu zvuka vašeg telefona za slušne aparate.

* Ova značajka možda nije podržana, ovisno o specifikaciji modela.

Lijeva/desna korek. zvuka

Podesite značajku Lijeva/desna korek. zvuka kako bi odgovarala vašim potrebama.

Prikazan je izbornik Poboljšanja sluha. Klizač značajke Lijeva/desna korek. zvuka postavljen je u sredinu. Opisni tekst glasi: Podesite značajku Lijeva/desna korek. zvuka (osim poziva) kada se koristite slušalicama. Prikazan je izbornik Poboljšanja sluha. Klizač značajke Lijeva/desna korek. zvuka postavljen je u sredinu. Opisni tekst glasi: Podesite značajku Lijeva/desna korek. zvuka (osim poziva) kada se koristite slušalicama.

Mono zvuk

Mono zvuk kombinira stereo zvuk u jedan signal koji se reproducira putem svih zvučnika. Upotrijebite ovu značajku ako imate poteškoća sa sluhom ili ako vam je praktičnije upotrebljavati jednu slušalicu.

Uključen je Mono zvuk. Opisni tekst glasi: Promijenite zvuk iz stereo u mono za slušanje jednim uhom. Uključen je Mono zvuk. Opisni tekst glasi: Promijenite zvuk iz stereo u mono za slušanje jednim uhom.

Live Transcribe

Razgovarajte jednostavno uz Live Transcribe na Androidu.
Značajka će otkriti jezik kojim se govori, a među više od 70 jezika i dijalekata. Titlovi se prilagođavaju kako vaš razgovor teče.

* Pokreće Googleova tehnologija prepoznavanja govora.
* Razgovori ostaju samo na vašem telefonu, ne pohranjuju se na drugim poslužiteljima.

Prikaz razgovora uživo koji se pretvaraju u tekst na zaslonu pametnog telefona. Prikaz razgovora uživo koji se pretvaraju u tekst na zaslonu pametnog telefona.

* Pokreće Googleova tehnologija prepoznavanja govora.
* Razgovori ostaju samo na vašem telefonu, ne pohranjuju se na drugim poslužiteljima.

Live Caption

Jednim dodirom, Live Caption na Androidu automatski će bilježiti bilo koji medijski sadržaj na vašem telefonu. Bilo koji video, podcast i zvučna poruka putem bilo koje aplikacije - čak i ono što sami snimate.

* Live Caption za sada podržava engleski jezik s planovima za uvođenjem više jezika u skoroj budućnosti.
* Ova značajka možda nije podržana, ovisno o specifikaciji modela.

Titlovi se u videozapisu pojavljuju u stvarnom vremenu, žena drži krafnu. Titlovi se u videozapisu pojavljuju u stvarnom vremenu, žena drži krafnu.

* Live Caption za sada podržava engleski jezik s planovima za uvođenjem više jezika u skoroj budućnosti.
* Ova značajka možda nije podržana, ovisno o specifikaciji modela.

Ublažavanje ambijentalnog zvuka

Slušajte svoj razgovor jasnije smanjujući buku oko vas.

* Ova značajka možda nije podržana, ovisno o specifikaciji modela.

Prikazuje se izbornik „Poboljšanje zvuka”. Značajka Ublažavanje ambijentalnog zvuka je uključena. Prikazuje se izbornik „Poboljšanje zvuka”. Značajka Ublažavanje ambijentalnog zvuka je uključena.

* Ova značajka možda nije podržana, ovisno o specifikaciji modela.

Interakcija i motorika

Univerzalni prekidač

Dodirnim zaslonom možete upravljati pomoću vanjskog prekidača, dodirivanja zaslona ili pokretom glave i mimikom lica.

Prikazan je izbornik Interakcija i motorika. Univerzalni prekidač je uključen. Prilagođene ikone prikazuju se uz tekst: upravljajte telefonom pomoću prilagođenih prekidača Prikazan je izbornik Interakcija i motorika. Univerzalni prekidač je uključen. Prilagođene ikone prikazuju se uz tekst: upravljajte telefonom pomoću prilagođenih prekidača

Izbornik pomagača

Prikazuje pomoćnu ikonu prečaca za pristup aplikacijama, značajkama i postavkama. Svojim telefonom možete jednostavno upravljati dodirom ikona u Izborniku pomagača.

Izbornik pomagača je uključen. Prikazane su jednostavne ikone Izbornika pomagača. Izbornik pomagača je uključen. Prikazane su jednostavne ikone Izbornika pomagača.

Kontrola interakcije

Uključite način Kontrola interakcije kako biste ograničili osjetljivost telefona na dodir prilikom upotrebe aplikacija.

Prikazan je izbornik Postavljanje blokiranog dijela. Značajka Kontrola interakcije je uključena. Prikazan je izbornik Postavljanje blokiranog dijela. Značajka Kontrola interakcije je uključena.

Postavke dodira

Nekim je osobama interakcija dodirom otežana zbog drhtanja ruku. Značajke postavki dodira u nastavku mogu vam pomoći da smanjite pogreške i prilagodite svoje interakcije.

- Odgoda dodira i držanja: Prilagodite dužinu interakcije koja će biti prepoznata kao interakcija držanja.

- Trajanje dodira: Kako biste smanjili nenamjerno dodirivanje, podesite duljinu trajanja interakcije.

- Zanemarivanje ponovljenih dodira: Podesite trajanje kako bi zanemarili sve ponovljene dodire nakon početnog dodira.

Prikazuje se izbornik „Motorika i interakcija”. Izbornik „Postavke dodira” uključuje opcije „Odgoda dodira i držanja”, „Trajanje dodira” i „Zanemarivanje ponovljenih dodira”. Prikazuje se izbornik „Motorika i interakcija”. Izbornik „Postavke dodira” uključuje opcije „Odgoda dodira i držanja”, „Trajanje dodira” i „Zanemarivanje ponovljenih dodira”.

Fizička tipkovnica

Prilagodite svoje interakcije s fizičkom tipkovnicom kako biste se lakše nosili s drhtanjem ruku, pritisnuli kombinaciju tipki i još mnogo toga.

- Ljepljive tipke: Pritisnite jednu po jednu tipku za kombinacije tipki.

- Spore tipke: Kako biste smanjili nenamjernu interakciju, podesite duljinu pritiska na tipku koja će biti prepoznata kao ulaz.

- Bounce tipke: Postavljanje vremena čekanja za drugi pritisak iste tipke pomoći će da se izbjegne slučajno višestruko unošenje s iste tipke.

Prikazuje se izbornik „Miša i fizičke tipkovnice”. Prikazuje se popis „Kliknite nakon što se pokazivač zaustavi”, „Ljepljive tipke”, „Spore tipke” i „Bounce tipke”. „Kliknite nakon što se pokazivač zaustavi” automatski će se kliknuti ako se pokazivač ne pomakne. Prikazuje se izbornik „Miša i fizičke tipkovnice”. Prikazuje se popis „Kliknite nakon što se pokazivač zaustavi”, „Ljepljive tipke”, „Spore tipke” i „Bounce tipke”. „Kliknite nakon što se pokazivač zaustavi” automatski će se kliknuti ako se pokazivač ne pomakne.

Preuzimanje i prekidanje poziva

Da biste prihvatili poziv, upotrijebite tipku za povećavanje glasnoće, a da biste prekinuli poziv, upotrijebite tipku za uključivanje.

Prikazan je izbornik Preuzimanje i prekidanje poziva. Sve su četiri opcije uključene – Pročitaj imena pozivatelja naglas, Pritisni povećanje glasnoće za odgovor, Automatski odgovor i Pritisni tipku za uključivanje za prekid. Prikazan je izbornik Preuzimanje i prekidanje poziva. Sve su četiri opcije uključene – Pročitaj imena pozivatelja naglas, Pritisni povećanje glasnoće za odgovor, Automatski odgovor i Pritisni tipku za uključivanje za prekid.

Jednost. uključ. zaslona

Uključite zaslon pomicanjem ruke preko senzora na vrhu telefona. Zaslon možete uključiti i bez pritiskanja tipki.

* Ova značajka možda nije podržana na nekim modelima izdatim 2019, godine ili kasnije u ovisnosti od specifikacija proizvoda.

Prikazan je izbornik Jednost. uključ. zaslona. Jednost. uključ. zaslona je uključeno. Izbornik prikazuje simuliranu sliku mobilnog telefona iznad kojeg se nalazi desna ruka. Prikazan je izbornik Jednost. uključ. zaslona. Jednost. uključ. zaslona je uključeno. Izbornik prikazuje simuliranu sliku mobilnog telefona iznad kojeg se nalazi desna ruka.

* Ova značajka možda nije podržana na nekim modelima izdatim 2019, godine ili kasnije u ovisnosti od specifikacija proizvoda.

Prelazak jednim dodirom

Umjesto povlačenja gumba pri oglašavanju alarma ili primanju poziva, dodirnite gumb kako biste zaustavili alarm ili prihvatili poziv.

* Ova značajka možda nije podržana na nekim modelima izdatim 2019, godine ili kasnije u ovisnosti od specifikacija proizvoda.

Prikazan je izbornik Interakcija i motorika. Uključena je značajka Prelazak jednim dodirom. Prikazan je izbornik Interakcija i motorika. Uključena je značajka Prelazak jednim dodirom.

* Ova značajka možda nije podržana na nekim modelima izdatim 2019, godine ili kasnije u ovisnosti od specifikacija proizvoda.

Zaključavanje smjera

Ako imate poteškoća s upotrebom uzoraka zaključavanja, svoj telefon možete jednostavno otključati kombinacijom smjerova koju ste postavili.

* Ta značajka nije podržana na novim modelima od 2019.

Slika mobilnog telefona sa strelicom usmjerenom prema desno prikazanom na zaslonu, koja predstavlja funkciju Zaključavanje smjera. Slika mobilnog telefona sa strelicom usmjerenom prema desno prikazanom na zaslonu, koja predstavlja funkciju Zaključavanje smjera.

* Ta značajka nije podržana na novim modelima od 2019.

Napredne postavke

Bočne i tipke za pojačavanje glasnoće

Brzo pritisnite Bočnu tipku i Tipku za pojačavanje glasnoće kako biste uključili i isključili značajke pristupačnosti.

Slika skočnog izbornika za izravan pristup. Prikazuje Pristupačnost, Voice Assistant, Univerzalni prekidač i Prozor povećala na popisu. Slika skočnog izbornika za izravan pristup. Prikazuje Pristupačnost, Voice Assistant, Univerzalni prekidač i Prozor povećala na popisu.

Obavijest s bljeskanjem

Obavijest s bljeskanjem bljeska svjetlom kamere ili zaslonom kada primite obavijest ili kada se oglasi alarm.

Prikazan je izbornik Obavijest s bljeskanjem. Funkcije Bljeskalica kamere i Bljeskalica zaslona su uključene. Opisni tekst glasi: Bljeskalica kamere ili zaslon bljeskaju po primitku obavijesti ili kada se oglasi alarm. Prikazan je izbornik Obavijest s bljeskanjem. Funkcije Bljeskalica kamere i Bljeskalica zaslona su uključene. Opisni tekst glasi: Bljeskalica kamere ili zaslon bljeskaju po primitku obavijesti ili kada se oglasi alarm.

Podsjetnici na obavijesti

Podesite uređaj kako biste primili upozorenja o obavijestima koje još niste pregledali u unaprijed postavljenim intervalima.

Prikazan je izbornik Podsjetnici na obavijesti. Uključena je značajka Podsjetnici na obavijesti. Opisni tekst glasi: Primajte povremene podsjetnike o obavijestima s odabranih aplikacija i usluga. Izbrišite obavijesti kako biste zaustavili podsjetnike. Prikazan je izbornik Podsjetnici na obavijesti. Uključena je značajka Podsjetnici na obavijesti. Opisni tekst glasi: Primajte povremene podsjetnike o obavijestima s odabranih aplikacija i usluga. Izbrišite obavijesti kako biste zaustavili podsjetnike.

Glasovna oznaka

Za razlikovanje predmeta sličnih oblika možete upotrebljavati NFC oznake koje postavite na predmete. Možete snimiti glasovnu snimku i dodijeliti je NFC oznaci. Glasovna se snimka reproducira kada smjestite telefon pokraj NFC oznake.

Slika mobilnog telefona koji reproducira glasovnu snimku. Slika mobilnog telefona koji reproducira glasovnu snimku.

Bixby Vision za pristupačnost

Možete koristiti razne Bixby Vision značajke pristupačnosti, kao što su Pretvaranje teksta u govor, Opisivanje scena, Prepoznavanje boja i još mnogo toga.

Prikazuje se uključeni izbornik „Bixby Vision za pristupačnost”. Opisnik scene bilježi scenu kako bi čuo njezin audio opis. Pomoću brzog čitača usmjerite svoju kameru prema objektima u blizini kako biste čuli što su i pročitali tekst o njima. Prikazuje se uključeni izbornik „Bixby Vision za pristupačnost”. Opisnik scene bilježi scenu kako bi čuo njezin audio opis. Pomoću brzog čitača usmjerite svoju kameru prema objektima u blizini kako biste čuli što su i pročitali tekst o njima.

Ponovno postavljanje postavki pristupačnosti

Ponovno postavite postavke pristupačnosti na zadane vrijednosti, neovisno o drugim postavkama.

Prikazan je izbornik Ponovno postavljanje postavki pristupačnosti. Gumb za ponovno postavljanje postavki popraćen je opisnim tekstom: Postavke pristupačnosti bit će ponovno postavljene na svoje zadane vrijednosti. Povezane postavke, kao što su tipkovnica i veličina fonta, neće se ponovno postaviti. Postavke pristupačnosti u preuzetim aplikacijama neće se mijenjati. To neće utjecati na vaše osobne podatke. Prikazan je izbornik Ponovno postavljanje postavki pristupačnosti. Gumb za ponovno postavljanje postavki popraćen je opisnim tekstom: Postavke pristupačnosti bit će ponovno postavljene na svoje zadane vrijednosti. Povezane postavke, kao što su tipkovnica i veličina fonta, neće se ponovno postaviti. Postavke pristupačnosti u preuzetim aplikacijama neće se mijenjati. To neće utjecati na vaše osobne podatke.

* Slike uređaja simulacija su u ilustrativne svrhe.