penup

Potaknite umjetnika u sebi

PENUP aplikacija je društvena mreža za ljude koji vole crtati i družiti se sa kreativnim istomišljenicima.
To je rastuća umjetnička zajednica u vašem Galaxy pametnom telefonu.

Pametni telefon prikazuje umjetničko djelo autora wandering_girl. Rad prikazuje djevojku koja sjedi na prozoru i čita knjigu. Prikazana je ruka koja drži S Pen olovku i crta preko djela. Pametni telefon prikazuje umjetničko djelo autora wandering_girl. Rad prikazuje djevojku koja sjedi na prozoru i čita knjigu. Prikazana je ruka koja drži S Pen olovku i crta preko djela.

Stvarajte i razgovarajte o umjetnosti

Stvarajte i učitavajte svoj rad da bi ga PENUP zajednica mogla vidjeti, komentarisati, lajkati i dijeliti. Možete isto uraditi i sa radovima koje su
podijelili drugi. Radovi koje podijelite bit će sačuvani u odvojenom folderu u vašoj Kolekciji.

Pametni telefon prikazuje kategoriju PENUP "Kolekcije". Četiri umjetnička djela - ipé autora edsilva, Bez naslova autora Alex, Kit autora ea_stasy i Zalazak sunca na jezeru autora Mishelangello - prikazana su oko pametnog telefona. Pametni telefon prikazuje kategoriju PENUP "Kolekcije". Četiri umjetnička djela - ipé autora edsilva, Bez naslova autora Alex, Kit autora ea_stasy i Zalazak sunca na jezeru autora Mishelangello - prikazana su oko pametnog telefona.

Igrajte se bojom

Smanjite stres i uživajte u svom slobodnom vremenu bojenjem. Pristupite kolekciji od više od 2000 besplatnih dizajnerskih radova koje možete
bojiti i stvoriti umjetnost koja je jedinstveno vaša. Stalno se učitavaju novi dizajnerski radovi za više načina inspiracije.

Naučite crtati
uz Crtanje
uživo

Vježbajte i poboljšajte svoje crtanje preslikavajući videozapise. Uz preko 1000 dostupnih videozapisa i još više koji se redovno dodaju, možete izabrati različite predmete crtanja ili prosto uživati prateći proces.

Prikazana su dva pametna telefona. Jedan ekran prikazuje izbornik “Crtanje uživo” sa slikama orangutana, ribe i sove dok je u kategoriji “Najnovije” prikazan odrezak sa povrćem. Drugi ekran prikazuje videozapis “Crtanja uživo” gdje se prikazuje kako se crta pas. Prikazana su dva pametna telefona. Jedan ekran prikazuje izbornik “Crtanje uživo” sa slikama orangutana, ribe i sove dok je u kategoriji “Najnovije” prikazan odrezak sa povrćem. Drugi ekran prikazuje videozapis “Crtanja uživo” gdje se prikazuje kako se crta pas.

Crtajte na pozadinskoj slici

Crtajte preko postojeće pozadinske fotografije ili one koju ste sami uslikali.

Rafinirajte svoju umjetnost uz aplikaciju Layer

Odvedite svoju umjetnost na sljedeći nivo. Lako dodajte nove crteže na original uz svaki providni sloj da bi poboljšali svoje remek-djelo.

Prikazan je pametni telefon koji pokazuje crtež lica s tri sloja koji lebde iznad ekrana. Gornji sloj prikazuje ružičasti cvijet krizanteme. Srednji sloj prikazuje lišće, a posljednji plutajući sloj ružičaste usne. Prikazan je pametni telefon koji pokazuje crtež lica s tri sloja koji lebde iznad ekrana. Gornji sloj prikazuje ružičasti cvijet krizanteme. Srednji sloj prikazuje lišće, a posljednji plutajući sloj ružičaste usne.

Obojite svoje omiljene slike

Pretvorite snimke u umjetnost. Učinite fotografije još posebnijim pretvarajući ih u remek-djela.
Filter skica izdvaja linije vaše odabrane slike da bi je mogli obojiti.

Pridružite se izazovu

Pronađite inspiraciju i motivaciju da stvarate umjetnost učešćem u Izazovu.
Dodaje se nova tema svake dvije sedmice.

Pametni telefon prikazuje izbornik Izazov PENUP aplikacije. Natpis izazova za cipele prikazan je ispred ekrana pametnog telefona. Tri dodatna natpisa izazova za šešire, rijeke i žute predmete prikazana su sa strane pametnog telefona. Pametni telefon prikazuje izbornik Izazov PENUP aplikacije. Natpis izazova za cipele prikazan je ispred ekrana pametnog telefona. Tri dodatna natpisa izazova za šešire, rijeke i žute predmete prikazana su sa strane pametnog telefona.

Kuća slavnih

Ekskluzivni prostor rezervisan za najbolje od najboljih. Ovdje se predstavljaju umjetničke zvijezde.
Takmičite se za svoje mjesto u Kući slavnih, gdje će vas pamtiti korisnici iz cijelog svijeta.

Probajte PENUP u Windowsima

Uživajte u onome što aplikacija PENUP ima za ponuditi na svom Windows laptopu sa podrškom za S Pen olovku.

Prikazan je Samsungov laptop koji pokazuje izbornik “Crtanje uživo” Windows aplikacije PENUP. Kategorija “Najnovije” prikazuje deset umjetničkih djela. Prikazan je Samsungov laptop koji pokazuje izbornik “Crtanje uživo” Windows aplikacije PENUP. Kategorija “Najnovije” prikazuje deset umjetničkih djela.

* Podržano samo na Samsung uređajima

Preuzimanje

Kliknite ovdje da bi otišli na stranicu za preuzimanje.

Contact samsung help icon Contact samsung help icon

Saznajte više

Saznajte više o ‘PENUP-u’ klikom na dugme ispod.

Find out more icon Find out more icon
Stražnji i prednji prikaz pametnog telefona Galaxy S22 Ultra. Stražnji i prednji prikaz pametnog telefona Galaxy S22 Ultra.

Galaxy S22 Ultra

Slika zaslona na kojem se izvodi pet različitih usluga. Slika zaslona na kojem se izvodi pet različitih usluga.

Aplikacije i usluge

* Slike uređaja i ekrana su simulirane u svrhu ilustracije.