Samsung Dječji Kutak


Prvi dječji koraci u digitalni svijet uz Samsung Kids


Samsung Kids omogućuje vam stvaranje sigurnog okruženja u kojem vaše dijete može radosno istraživati svijet i povezati se s njim. Osim obiteljskih aktivnosti koje ih zabavljaju i potiču na učenje, razvoj i napredak, Samsung Kids vašim najmlađima omogućuje sigurno uživanje u digitalnom okruženju.

Pametni telefon ispred ilustrovane pozadine sa simuliranom slikom korisničkog interfejsa Samsung Kids i sljedećim aplikacijama prikazanim na ekranu: Crocro's Friends Village, Bobby's Canvas, Lisa's Music Band, My Magic Voice, Crocro's Adventure, My Browser, My Art Studio , Moj telefon, Moja kamera i Moja galerija. Zajedno sa seoskim likovima Samsung Kids, Cookijem, Crocroom, Bobbyjem i Lisom, djeca mogu učiti dok se igraju.

Jednostavan pristup

Vaše dijete može u sekundi krenuti u pustolovinu. Jednostavno dodirnite Samsung Kids pod stavkom Brze funkcije i upotrijebite isti PIN ili biometrijski skup za uređaj da biste ušli u aplikaciju i izašli iz nje. Ne morate pamtiti još jednu lozinku. Ako trebate podesiti postavke, pritisnite i dugo držite dugme Samsung Kids.

Simulirana slika žene s djetetom u njihovoj dnevnoj sobi. Žena drži pametni telefon, a na njoj se simulira prekrivanje ekrana s uvećanom ikonom Samsung Kids , što pokazuje kako možete lako pristupiti Samsung Kids u na brzoj ploči.

Opustite se

Pomozite svojem djetetu u stvaranju dobrih digitalnih navika uz Samsung Kids. Postavite ograničenja vremena predviđenog za igru te omogućite pristup samo određenim aplikacijama i kontaktima u imeniku. Pregledavajte izvješća o korištenju kako biste provjerili što vaše dijete radi ili se pobrinite da gleda samo ono što je prikladno. Samsung Kids sigurno je okruženje u kojem vaše dijete može učiti i igrati se.

GUI prikazuje ekran za zaključavanje aplikacije Samsung Kids s obavještenjem za unos PIN koda i dugmetom za hitno pozivanje ispod tipkovnice.

Zaključavanje PIN-om

GUI pokazuje nadzornu tablu za korištenje aplikacije Samsung Kids s ukupnim vremenom korištenja u jednom danu i analizom vremena potrošenog za svaku aktivnost.

Nadzorna tabla za korištenje aplikacije Samsung Kids

GUI prikazuje izvještaj o korištenju aplikacije Samsung Kids s grafikonom koji pokazuje vrijeme korištenja u jednom danu za jednu sedmicu i analizi vremena potrošenog za svaku aktivnost.

Izvješće o korištenju

GUI prikazuje ekran s postavkama ciljane dužine vremena gledanja u aplikaciji Samsung Kids na kojem možete postaviti različit cilj dužine vremena gledanja za svaki dan.

Postavite dnevno vrijeme za igru

GUI prikazuje ekran aplikacije Samsung Kids s kreacijama vašeg djeteta i kontrolama koje vrše roditelji za Aplikacije, Kontakte, Multimediju i Muziku.

Dopusti aplikacije / imenik / medijski sadržaj

Upoznajte ekipu

Omogućite svome djetetu da pusti mašti na volju s novim prijateljima. Uz internet i kameru prilagođenu djeci, vaše će dijete pratiti modernog Crocroa, kuhara Cookija, Lisu koja obožava muziku te Bobbyja, izumitelja neograničene zabave u funkciji Samsung Kids.

Simulirana slika Crocro krokodila iz Samsung Kids sela s ikonom za Crocro's Friends Village aplikaciju.

Crocro

Pozdravite vođu ekipe, obožavatelja mode i dizajna! Vaši mališani mogu pomoći Crocrou i prijateljima dizajnirati njihov dom u Crocroovom selu prijatelja.

Simulirana slika Cooki iz sela Samsung Kids s ikonom za Cooki's Video aplikaciju.

Cooki

Cooki obožava kuhati te je uvijek spreman prezalogajiti i zadrijemati. Saznajte čime ga hraniti kako biste mu omogućili zdravu prehranu. (Ali krofne su ipak njegov najdraži obrok.)

Simulirana slika ptice Lisa iz Samsung Kids Village-a s ikonom za Lisa's Music Band aplikaciju.

Lisa

Jeste li spremni pjevati i plesati? U tom slučaju, Lisa je pravi izbor za vas. Pjevajte i snimajte pjesme glasom svakog prijatelja, a možete se čak i igrati različitim instrumentima.

Simulirana slika Bobby dabar iz Samsung Kids Village-a s ikonom za Bobby's Canvas aplikaciju Bobby's Canvas .

Bobby

Umjetnička duša grupe! Bobby obožava stvarati umjetnička djela na različitim platnima, bilo na pijesku ili papiru. To je njegov omiljen hobi.

Otkrijte razne svjetove putem stranice Sadržaj

Vaše dijete može otkriti još više izazova uz niz novih igara na Vašem uređaju. Prijeđite prstom udesno i neka njihova mašta poludi. Kroz raznoliku tematsku zabavu, Vaše dijete može graditi, stvarati i vježbati nove vještine pomoću projekata primjerenih njihovoj dobi koji će zadovoljiti um i podučiti znanost i matematiku.

Tablet na stolu okružen papirima i LEGO blokovima. Dječje ruke su u blizini, a desna dodiruje ekran tableta. Na ekranu je korisnički interfejs LEGO aplikacije, koji prikazuje različite vrste zabave koje vaše dijete može iskusiti.
* Dostupnost sadržaja može ovisiti o zemlji, uređaju i tekućem održavanju.

Kako postaviti Samsung Kids

Simulirana slika zaslona s prikazom kako se otvara Quick panelza Quick panelpokretanje.

1. korak.
Uvod u Brze funkcije

Povucite prema dolje za otvaranje Brzih funkcija.

Simulirana slika na zaslonu za brzi zaslon koja pokazuje gdje možete pristupiti Samsung Kids .

2. korak.
Brze funkcije

Na stavci Brze funkcije dodirnite funkciju Samsung Kids.


* Povucite prema dole da bi pristupili Quick panelu. Položaj dugmeta Samsung Kids može se podesiti preko postavki Quick panela u gornjem desnom uglu.
* Iz Android R operativnog sistema, možete pristupiti i pokrenuti aplikaciju Samsung Kids na Quick panelu korištenjem ‘[+] Dostupna dugmad’ Quick panela.

Simulirana slika GUI-a ekrana dobrodošlice u aplikaciji Samsung Kids s porukom i dugmetom za Dalje za prelaza na sljedeći korak.

3. korak.
Dobro došli u Samsung Kids

Na stranici dobrodošlice funkcije Samsung Kids dodirnite Sljedeće.


* Možete Dodati ikonu Samsung Kids na stranici dobrodošlice ili u postavkama Roditeljska zaštita.

Simulirana slika GUI-a sigurnosnog ekrana aplikacije Samsung Kids koja vas obavještava da postavite četveroznamenkasti PIN kôd.

4. korak.
Sigurnost

Postavite PIN i potvrdite ga. Odande možete pristupiti funkciji Samsung Kids.


* Nećete morati postaviti PIN ako je postavljeno zaključavanje uređaja. Vaš će se postojeći način zaključavanja upotrebljavati za pristup funkciji Samsung Kids.

Simulirana slika GUI-a početnog ekrana aplikacije Samsung Kids za dodirivanje dugmeta u gornjem desnom uglu za pristup postavkama roditeljske kontrole.

5. korak.
Postavke za roditelje

Dodirnite gornje desno dugme menia kako biste postavili ograničenja za dnevno vrijeme igranja te za aplikacije i imenike kojima dijete može pristupiti – a zatim ste gotovi.

Najčešća pitanja o funkciju Samsung Kids

  • Odgovorili smo na vaša najčešća pitanja.

Pogledajte raspored nadogradnje za Samsung Kids pod odjeljkom Obavijesti (P OS obavijesti o nadogradnjama) na aplikaciji Samsung Members.
Aplikaciju Samsung Members možete preuzeti i instalirati iz trgovine Galaxy Store.

Samsung Members

Galaxy Store

* Dostupnost funkcijama Samsung Kids može se razlikovati ovisno o zemlji, uređaju i sustavnom održavanju.
** Potreban je Android 9.0 ili noviji da biste pristupili Samsung Kids iz Brze funkcije.
*** Za uređaje s nižom verzijom Androida 9.0 možete pristupiti sličnim funkcijama dostupnim u aplikaciji „Kids Mode” koje se mogu preuzimati ili ažurirati putem Galaxy Storea.
**** Slike ekrana i uređaja simulacija su u ilustrativne svrhe.