Samsung Kids


Prvi dječji koraci u digitalni svijet uz Samsung Kids


Samsung Kids omogućuje vam stvaranje sigurnog okruženja u kojem vaše dijete može radosno istraživati svijet i povezati se s njim. Osim obiteljskih aktivnosti koje ih zabavljaju i potiču na učenje, razvoj i napredak, Samsung Kids vašim najmlađima omogućuje sigurno uživanje u digitalnom okruženju.

Jednostavan pristup

Vaše dijete može u sekundi krenuti u pustolovinu. Jednostavno dodirnite Samsung Kids pod stavkom Brze funkcije i upotrijebite isti PIN ili biometrijski skup za uređaj da biste ušli u aplikaciju i izašli iz nje. Ne morate pamtiti još jednu lozinku. Ako trebate podesiti postavke, pritisnite i dugo držite dugme Samsung Kids.

Opustite se

Pomozite svojem djetetu u stvaranju dobrih digitalnih navika uz Samsung Kids. Postavite ograničenja vremena predviđenog za igru te omogućite pristup samo određenim aplikacijama i kontaktima u imeniku. Pregledavajte izvješća o korištenju kako biste provjerili što vaše dijete radi ili se pobrinite da gleda samo ono što je prikladno. Samsung Kids sigurno je okruženje u kojem vaše dijete može učiti i igrati se.

Upoznajte ekipu

Pustite svoje dijete da oslobodi svoju kreativnost sa svojim novim prijateljima. Uz kameru prilagođenu djeci i pristup internetu, vaše dijete će pratiti elegantnog Crocroa, ambicioznog kuhara Cookija, ljubitelja muzike Lisu, kreativnog Bobbyja i nove prijatelje Lea i Finna za beskrajnu zabavu u Samsung Kids.

Otkrijte razne svjetove putem stranice Sadržaj

Vaše dijete može otkriti još više izazova uz niz novih igara na Vašem uređaju. Prijeđite prstom udesno i neka njihova mašta poludi. Kroz raznoliku tematsku zabavu, Vaše dijete može graditi, stvarati i vježbati nove vještine pomoću projekata primjerenih njihovoj dobi koji će zadovoljiti um i podučiti znanost i matematiku.

* Dostupnost sadržaja može ovisiti o zemlji, uređaju i tekućem održavanju.

Kako postaviti Samsung Kids

Najčešća pitanja o funkciju Samsung Kids

Odgovorili smo na vaša najčešća pitanja.

 

Galaxy S22 Ultra

Stražnji i prednji prikaz pametnog telefona Galaxy S22 Ultra. Stražnji i prednji prikaz pametnog telefona Galaxy S22 Ultra.
 

Aplikacije i usluge

Galaxy pametni telefon prikazuje različite ikone Aplikacija i usluga. Na obje strane pametnog telefona vide se pojedinci koji koriste Galaxy uređaje i u pozama koje asociraju na Galaxy Aplikacije i usluge. Galaxy pametni telefon prikazuje različite ikone Aplikacija i usluga. Na obje strane pametnog telefona vide se pojedinci koji koriste Galaxy uređaje i u pozama koje asociraju na Galaxy Aplikacije i usluge.

  • Dostupnost funkcijama Samsung Kids može se razlikovati ovisno o zemlji, uređaju i sustavnom održavanju.
  • Potreban je Android 9.0 ili noviji da biste pristupili Samsung Kids iz Brze funkcije.
  • Za uređaje s nižom verzijom Androida 9.0 možete pristupiti sličnim funkcijama dostupnim u aplikaciji „Kids Mode” koje se mogu preuzimati ili ažurirati putem Galaxy Storea.
  • Slike ekrana i uređaja simulacija su u ilustrativne svrhe.