HW-Q900T 7.1.2ch Soundbar (2020)

HW-Q900T/EN

 • bvseo_sdk, java_sdk, bvseo-4.0.0
 • CLOUD, getAggregateRating, 99ms
 • REVIEWS, PRODUCT
 • bvseo-msg: The resource to the URL or file is currently unavailable.;

Odaberite boju

Boja :
 • Immersing you in captivating sound
  Stvarni 7.1.2-kanalni zvuk icon
 • Q Soundbar i TV uređaj, savršena harmonija
  Q-simfonija
 • Spreman da čuje Vaše komande
  Ugrađen glasovni asistent
 • Zvuk prilagođen svakoj sceni
  Prilagodljiv zvuk

Savršen spoj sa QLED.

(Molimo provjerite kod za Vaš lokalni model i karakteristike sa lokalnim PM.)

Savršen spoj sa QLED. Savršen spoj sa QLED.

*Slike služe samo kao ilustracija. Specifikacije grafičkog korisničkog interfejsa (GUI) koje ne utječu na performanse proizvoda podložni su promjenama bez prethodnog obavještenja. *Stvarni izgled proizvoda se može razlikovati od prikazanog. Pogledajte našu galeriju proizvoda. *TV uređaj se prodaje zasebno. *Odnosi se na godine (2014-2019) ⓒ2020 Futuresource Consulting

Eksperti u inovaciji zvuka

Samsung Audio laboratorija

Ispitan i razvijen u Audio laboratoriji u Kaliforniji, gdje vrhunski svjetski inženjeri primjenjuju napredne tehnološke metode ispitivanja zvuka i najmodernije kompjuterizovano modeliranje, kako bi Vam pružili savršeno izbalansiran zvuk u cijeloj prostoriji.

Eksperti u inovaciji zvuka Eksperti u inovaciji zvuka

„Naš fokus započinje u uhu slušaoca i prostire se na okruženje u kojem se sluša zvuk - pretvarače (woofere i visokotonce), pojačivače zvuka i procesore digitalnog zvuka (DPS).”

Naš fokus započinje u uhu slušaoca Naš fokus započinje u uhu slušaoca

Uronite u očaravajući zvuk

- Stvarni 7.1.2-kanalni zvuk

Soundbar ima 7 kanala, 1 subwoofer kanal i 2 up-firing kanala - sve to da bi Vas obavio zvukom. Novododani široki zvučnici na oba kraja soundbara daju širi doživljaj zvuka pa tako možete čuti mjesto svakog zvuka i uživati u moćnijem iskustvu.

Uronite u očaravajući zvuk Uronite u očaravajući zvuk

Zvuk koji se prostire u gornjem dijelu prostorije u svim pravcima

Istražite dubine zvuka sa Doblby Atmos i DTS:X. Ove dvije karakteristike pružaju Vam mogućnost da čujete svaki zaseban zvuk koji se prostire oko i iznad Vas, baš kao u stvarnom životu.

Zvuk koji se prostire u gornjem dijelu prostorije u svim pravcima Zvuk koji se prostire u gornjem dijelu prostorije u svim pravcima

Q Soundbar i TV uređaj, savršena harmonija

Q-simfonija

Soundbar Q900T se sinhronizira sa Vašim Samsung TV uređajem i stvara zvuk koji Vas potpuno zaokuplja. Prolaskom kroz soundbar zvučnike i zvučnike Vašeg TV uređaja, zvuk se udružuje i obogaćuje a Vaš doživljaj slušanja podiže na novi nivo na kojem ćete sadržaj doživjeti kao nikada do sad.

*Karakteristike možda ne odgovaraju svim Samsung TV uređajima. *Funkcije mogu varirati ovisno od modela TV uređaja. *Za funkciju je potrebna žičana veza sa TV uređajem, nije moguća bežična konekcija.
*Karakteristike možda ne odgovaraju svim Samsung TV uređajima. *Funkcije mogu varirati ovisno od modela TV uređaja. *Za funkciju je potrebna žičana veza sa TV uređajem, nije moguća bežična konekcija.

Spreman da čuje Vaše komande

Ugrađen glasovni asistent

S lakoćom kontrolišite muziku, primajte informacije i upravljajte Vašim danom bez upotrebe ruku. Ne možete se sjetiti naslova pjesme? Zatražite da Alexa pusti neku pjesmu izgovarajući njezin naziv ili prvih nekoliko stihova. Za koju god vrstu muzike i sadržaja ste raspoloženi Q900T je spreman da sasluša Vaše želje.

Spreman da čuje Vaše komande Spreman da čuje Vaše komande

*Dostupnost ove usluge može varirati ovisno o regiji/uređaju i operateru/jeziku. *Ova usluga koja ne utječe na performanse proizvoda podložna je promjenama bez prethodnog obavještenja. *Stvarna iskustva korisnika mogu varirati. *Amazon, Alexa i svi povezani logotipi su zaštitni znak kompanije Amazon.com, Inc. ili njegovih podružnica.

Zvuk prilagođen svakoj sceni

Prilagodljiv zvuk

Samsung soundbar zvučnik analizira zvučni signal i automatski isporučuje zvuk koji je prilagođen svakoj pojedinačnoj sceni. Ovo je opcija koja Vam omogućava da čujete jasne tonove čak i kada je zvuk stišan, tako se i veoma tihi dijalozi mogu razgovijetno čuti.

Zvuk prilagođen svakoj sceni Zvuk prilagođen svakoj sceni

Čujte jasnije. Igrajte bolje

Profesionalni režim igranja igrica

Opremite se za moćan, uranjajući doživljaj igranja igrica uz subwoofere koji poboljšavaju scenu i up-firing zvučnike koji šire nevjerovatan surround zvuk. Kada je spojen na Vaš Samsung TV uređaj, soundbar se automatski prebacuje na Režim igranja igrica pa se tako možete fokusirati na igru umjesto na podešavanja.

Čujte jasnije. Igrajte bolje Čujte jasnije. Igrajte bolje

*Važi samo za kompatibilne TV uređaje i konzole za igrice. (Xbox one, PS4, Nintendo Switch) *Konzole za igrice se prodaju odvojeno. *Kompatibilnost uređaja može varirati.

Poboljšan zvuk prilikom konekcije na druge uređaje

HDMI eARC

Sa HDMI eARC možete čuti kvalitet, zvuk koji neće imati gubitke čak i prilikom povezanosti na druge uređaje preko Vašeg TV uređaja poput UBD plejera ili konzola za igrice.

 Poboljšan zvuk prilikom konekcije na druge uređaje Poboljšan zvuk prilikom konekcije na druge uređaje

Više zvuka bez ijedne žice

Omogućen bežični surround zvuk

Bežični komplet Wireless Surround Kit *omogućava Vašem suroundbaru da postane pravi surround sistem bez zbrke sa kablovima**. Uz Vaš soundbar sa ovim kompletom možete kreirati sistem kanala za pravo iskustvo surround zvuka.

Više zvuka bez ijedne žice Više zvuka bez ijedne žice

*Samsung Wireless Rear Speaker Kit, komplet bežičnih zadnjih zvučnika, se prodaje odvojeno. (Model opreme: SWA-9000S). *Za bežični modul potreban je napojni kabal, kao i kablovi za povezivanje zadnjih zvučnika.

Zvuk jednako dobar kao slika

Besprijekorno iskustvo uz HDR 10+

Iskusite senzaciju HDR 10+ sadržaja onako kako je predviđeno. Povezivanjem HDR 10+ sadržaja sa soundbarom preko drugih uređaja, dobićete istančan zvuk koji prati sliku, bez ikakvih gubitaka.

Zvuk jednako dobar kao slika Zvuk jednako dobar kao slika

*HDR 10+ izlazni kvalitet slike moguć je samo uz ekvivalentan ulaz. *Ne može se garantovati kompatibilnost sa svakim HDR sadržajem.

Cijeli svijet zvuka uz samo jedan daljinski upravljač

Jedan daljinski upravljač

Ne treba Vam nekoliko daljinskih upravljača. Sa Samsung daljinskim upravljačem za TV uređaj kontrolišite glavne funkcije soundbara kao što su paljenje, podešavanja jačine zvuka, pa čak i zvučne efekte - direktno sa Vašeg TV uređaja.

*Funkcije i kontrole daljinskog upravljača mogu varirati ovisno od TV modela i regiona. *Kompatibilan je sa odabranim Samsung TV uređajima. Provjerite specifikacije Samsung TV uređaja.
Cijeli svijet zvuka uz samo jedan daljinski upravljač Cijeli svijet zvuka uz samo jedan daljinski upravljač

Jednostavno dodirnite i započnite igru

Zvuk na dodir

Za trenutke u kojima želite da uživate u muzici na višem nivou. Kada slušate Vaše omiljene pjesme na telefonu, jednostavno dodirnite istu na Vašem soundbaru. Soundbar vibrira kada prepozna uređaj i jednostavno Vas povezuje i pušta pjesmu koju ste slušali — ali ovaj put uz nevjerovatan zvuk.

Jednostavno dodirnite i započnite igru Jednostavno dodirnite i započnite igru

*Kompatibilan sa Samsung mobilnim uređajima koje pokreće Android 8.1 ili noviji.

Vrhunska izrada u službi zvuka

Tekstil kompanije Kvadrat

Zvučni sistem sa izuzetnim zvukom kojem parira dizajn visoke kvalitete. Soundbar i prateći zvučnici su naglašeni platnom koje izrađuje kompanija Kvadrat, bezvremenskog tekstila koji poboljšava način na koji gledate zvuk. To je prefinjeno iskustvo koje se stapa sa svakim ambijentom Vašeg doma.

Vrhunska izrada u službi zvuka Vrhunska izrada u službi zvuka

Jedna aplikacija za pametno slušanje

SmartThings aplikacija

Podignite iskustvo življenja kroz slušanje zvuka povezivanjem na više uređaja na viši nivo. SmartThings aplikacija omogućava da dodate Vaše zvučnike na Vašu mrežu, pružajući veću kontrolu zvuka kroz Vaš pametni dom.

*Svaki uređaj mora biti povezan na Wi-Fi ili bilo koju drugu bežičnu mrežu. *Obavezno preuzimanje i instaliranje SmartThings aplikacije. *Za interoperabilnost u SmartThings aplikaciji svi uređaji treba da budu povezani na jedan Samsung nalog. *Dostupnost funkcije može varirati ovisno o regiji, operateru, mrežnom okruženju ili mobilnom uređaju, i podložna je izmjenama bez prethodnih obavještenja.

Jedna aplikacija za pametno slušanje Jedna aplikacija za pametno slušanje

*Svaki uređaj mora biti povezan na Wi-Fi ili bilo koju drugu bežičnu mrežu. *Obavezno preuzimanje i instaliranje SmartThings aplikacije. *Za interoperabilnost u SmartThings aplikaciji svi uređaji treba da budu povezani na jedan Samsung nalog. *Dostupnost funkcije može varirati ovisno o regiji, operateru, mrežnom okruženju ili mobilnom uređaju, i podložna je izmjenama bez prethodnih obavještenja.

Specifikacije

 • Opšte karakteristike 406W
 • Broj kanala 7.1.2 Ch
 • Vrsta dubokotonca (aktivni / pasivni / bežični, ugrađeni) Bežično aktivan
 • Bruto dimenzije (Š×V×D): jedno pakiranje 1303 x 621 x 277 mm
 • Bruto težina (jedan paket) 24.8 kg
 • Snaga 0.45 W

Podrška

Pronađite odgovore na pitanje koje imate o proizvodu

Česta pitanja

Korisnički priručnici i preuzimanja Prikaz više sadržaja

{{family.currentModel.displayName}}

{{family.currentModel.modelCode}}

Boja :
{{model.prices.currentPriceDisplay}}
Od {{model.prices.monthlyPrice}} / mj za {{model.prices.months}} mjesečno
ili {{model.prices.currentPriceDisplay}}
Price without VAT: {{model.prices.vatFreePriceFormatted}}

Price with discount: {{model.prices.currentPriceDisplay}}

Price before: {{model.prices.priceDisplay}}

{{model.prices.priceDisplay}} {{model.prices.savePrice}}
 • {{summary.title}}

  {{summary.value}}{{summary.unit}}

 • {{summary.title}}

Uporedite modele

Uporedite sa sličnim predmetima

NEDAVNO GLEDANO

From $159.00/mo or $125,900.500
$1,000.00 Save $1,000.00

Karakteristike, specifikacije i vizualni prikazi proizvoda podložni su promjenama.