HW-Q700A 3.1.2ch Soundbar (2021)

HW-Q700A 3.1.2ch Soundbar (2021)

HW-Q700A/EN

Odaberite boju

Boja :
 • Various soundwave graphics coming from soundbar illustrate how the woman enjoying QLED TV in her living room experiences sound created by Samsung Acoustic Beam. 2 soundwave graphics are up-firing from the top of the soundbar and toward the woman. 3 soundwave graphics are coming from the side and center of the soundbar and toward the woman.
  Stvarni 3.1.2-kanalni zvuk
 • ㅤ
  Q-Simfonija
 • Samsung Q Soundbar uparen je sa QLED TV-om. Tehnologija SpaceFit Sound koristi zvučne talase za analizu podataka o unutrašnjosti dnevne sobe, a zatim ih koristi za optimizaciju postavki zvuka televizora i zvučne trake.
  SpaceFit zvuk

Potpuni uranjajući zvuk.

*Slike su simulirane i služe samo kao ilustracija. Izgled, dizajn i specifikacije grafičkog korisničkog interfejsa (GUI) koje ne utječu na performanse proizvoda podložni su promjenama bez prethodnog obavještenja. *TV uređaj se prodaje odvojeno.

Zvuk koji se prostire u gornjem dijelu prostorije u svim pravcima

Istražite dubine zvuka sa Doblby Atmos i DTS:X. Ove dvije karakteristike pružaju Vam mogućnost da čujete svaki zaseban zvuk koji se prostire oko i iznad Vas, baš kao u stvarnom životu.

Stvarni 3.1.2-kanalni zvuk

.

Sa 3 kanala, jednim subwoofer kanalom i 2 up-firing kanala dobijete zvuk koji Vas pokreće za zadivljujuću zabavu. Odlično se slaže s Vašim QLED TV uređajem, osjetite jedan s pričom dok ste okruženi kompletnim zvučnim okruženjem sa istinskim zvukom od 3.1.2ch pomoću Samsung Acoustic Beam.

*Dolby Atmos i DTS:X se primjenjuje na sve 2021 Q Series Soundbar uređaje. *Dolby Atmos i DTS:X izvorni sadržaj je obavezan.

To je pravi spoj sa Samsung TV i Samsung soundbar uređajima

.

Q Soundbar i TV uređaj, savršena harmonija

Q-Simfonija

Ovaj soundbar se sinhronizira sa Vašim Samsung TV uređajem i stvara zvuk koji Vas potpuno zaokuplja. On kombinira i poboljšava zvuk kroz prednje, bočne zvučnike i zvučnike koji su usmjereni prema gore, kao i zvučnike TV uređaja, pružajući novi nivo akustične uronjenosti kako biste mogli doživjeti sa

Grafika zvučnog vala iz TV zvučnika i zvučne trake pokazuje da Q Symphony omogućava zvuk da se istovremeno čuje iz TV zvučnika i sa zvučne trake. Grafika zvučnog vala iz TV zvučnika i zvučne trake pokazuje da Q Symphony omogućava zvuk da se istovremeno čuje iz TV zvučnika i sa zvučne trake.
*Karakteristike možda ne odgovaraju svim Samsung TV uređajima. *Funkcije mogu varirati ovisno od modela TV uređaja. *Za funkciju je potrebna žičana veza sa TV uređajem, nije moguća bežična konekcija. *Q-Simfonija je kompatibilna sa Samsung TV uređajima iz 2021. godine (AU7000 ↑ TV i novijim).
Grafika zvučnog talasa samo sa zvučne trake pokazuje konvencionalno zvučno iskustvo. Grafika zvučnog talasa samo sa zvučne trake pokazuje konvencionalno zvučno iskustvo.
*Karakteristike možda ne odgovaraju svim Samsung TV uređajima. *Funkcije mogu varirati ovisno od modela TV uređaja. *Za funkciju je potrebna žičana veza sa TV uređajem, nije moguća bežična konekcija. *Q-Simfonija je kompatibilna sa Samsung TV uređajima iz 2021. godine (AU7000 ↑ TV i novijim).
Dva TV ekrana uspoređuju audio tehnologiju Q-Symphony. Na lijevoj strani, Q-Symphony zvuk je ISKLJUČEN i zvuk dolazi samo sa zvučne trake. Na desnoj strani, Q-Symphony je UKLJUČEN, a osim sa zvučne trake, zvuk se reprodukuje i iz gornja dva ugla QLED televizora. Dva TV ekrana uspoređuju audio tehnologiju Q-Symphony. Na lijevoj strani, Q-Symphony zvuk je ISKLJUČEN i zvuk dolazi samo sa zvučne trake. Na desnoj strani, Q-Symphony je UKLJUČEN, a osim sa zvučne trake, zvuk se reprodukuje i iz gornja dva ugla QLED televizora.

Optimiziran zvuk koji se uklapa u Vaš prostor

SpaceFit zvuk

Besprijekorna sinergija između Samsung TV i Samsung soundbar uređaja. Otpimiziran zvuk za jasnoću i uranjajuće iskustvo sa soundbar uređaja koje se zasniva na analizi koju obrađuje Vaš Samsung TV.

Jednostavno dodirnite i uživajte

Zvuk na dodir

Za trenutke u kojima želite da uživate u muzici na najbolji način. Kada slušate Vaše omiljene pjesme na telefonu, jednostavno dodirnite istu na Vašem soundbaru. Soundbar vibrira kada prepozna uređaj i jednostavno Vas povezuje i pušta pjesmu koju ste slušali — ali ovaj put uz nevjerovatan zvuk.

Jednostavno dodirnite i uživajte Jednostavno dodirnite i uživajte

*Kompatibilno samo sa mobilnim uređajima koji imaju Wi-Fi i Bluetooth konekciju.

Čujte jasnije. Igrajte bolje.

Profesionalni režim igranja igrica

Opremite se za moćan, uranjajući doživljaj igranja igrica uz subwoofere koji poboljšavaju scenu i up-firing zvučnike koji šire nevjerovatan surround zvuk. Kada je spojen na Vaš Samsung TV uređaj, soundbar se automatski prebacuje na Režim igranja igrica pa se tako možete fokusirati na igru umjesto na podešavanja.

*Važi samo za kompatibilne TV uređaje i konzole za igrice. (Xbox one, PS4, Nintendo Switch)* Konzole za igrice se prodaju odvojeno. *Kompatibilnost uređaja može varirati.

Cijeli svijet zvuka uz samo jedan daljinski upravljač

One Remote daljinski upravljač

Ne treba Vam nekoliko daljinskih upravljača. Sa Samsung daljinskim upravljačem za TV uređaj kontrolišite glavne funkcije soundbara kao što su paljenje, podešavanja jačine zvuka, pa čak i zvučne efekte - direktno sa Vašeg TV uređaja.

*Funkcije i dizajn daljinskog upravljača mogu varirati ovisno o TV modelu i regionu. *Kompatibilan je sa odabranim Samsung TV uređajima. Provjerite specifikacije Samsung TV uređaja.

Slušajte muziku na Soundbar-u jednostavnim dodirom

AirPlay 2

Soundbar možete bez problema koristiti i sa svojim Apple uređajima. AirPlay 2 omogućava vam lako puštanje muzike i podcasta na Soundbar sa iPhonea, iPada i Maca. Samo dodirnite ili kliknite ikonu AirPlay i odaberite Soundbar za reprodukciju zvuka s vašeg Apple uređaja.

* Apple, AirPlay, iPhone, iPad i Mac zaštitni su znakovi kompanije Apple Inc., registrirani u SAD-u i drugim zemljama. * Ovaj Samsung Soundbar podržava AirPlay 2 i zahtijeva iOS 11.4 ili noviji.

Osjetite dubinu zvuka koji se kreće

Samsung Acoustic Beam

Neka Vaš zvuk ne miruje. Samsung Acoustic Beam tehnologija miješa i isporučuje zvuk pa se tako čini da on dolazi upravo sa mjesta na kojem se radnja dešava na ekranu. Savršen za filmove i igranje igrica, to je pravi 3.1.2-kanalni zvuk koji Vas istinski pokreće.

Zvuk optimiziran za svaku scenu

Prilagodljiv zvuk

Samsung soundbar zvučnik analizira zvučni signal i automatski isporučuje zvuk koji je prilagođen svakoj pojedinačnoj sceni. Prilagodljiv zvuk Vam omogućava da čujete jasne tonove čak i kada je zvuk stišan, tako se i veoma tihi dijalozi mogu razgovijetno čuti.

Zvuk optimiziran za svaku scenu Zvuk optimiziran za svaku scenu

Poboljšan zvuk prilikom konekcije na druge uređaje

HDMI eARC

Sa HDMI eARC možete čuti kvalitet, zvuk koji neće imati gubitke čak i prilikom povezanosti na druge uređaje preko Vašeg TV uređaja poput UBD plejera ili konzola za igrice.

Više zvuka bez ijedne žice

Kompatibilan sa Bežičnim Dolby Atmost Surround zvukom

Bežični komplet Wireless Surround Kit* omogućava Vašem suroundbaru da postane pravi surround sistem bez zbrke sa kablovima**. Uz Vaš soundbar sa ovim kompletom možete kreirati sistem kanala za pravo iskustvo surround zvuka.

*Samsung Wireless Rear Speaker Kit, komplet bežičnih zadnjih zvučnika, se prodaje odvojeno. **Za bežični modul potreban je napojni kabal, kao i kablovi za povezivanje zadnjih zvučnika.

Specifikacije

 • Broj kanala 3.1.2
 • Vrsta dubokotonca (aktivni / pasivni / bežični, ugrađeni) Wireless Active
 • Bruto dimenzije (Š×V×D): jedno pakiranje 1162 x 465 x 272 mm
 • Bruto težina (jedan paket) 12.2 kg
 • Snaga 0.5W
 • Potrošnja snage prilikom rada (glavna) 28W

Podrška

Pronađite odgovore na pitanje koje imate o proizvodu

Podrška za proizvod Prikaz više sadržaja
Korisnički priručnici i preuzimanja
 • User Manual
  ENGLESKI, FRANCUSKI, TALIJANSKI, ŠPANSKI, PORTUGALSKI, NIZOZEMSKI, NJEMAČKI, ŠVEDSKI, NORVEŠKI, FINSKI, DANSKI, Rumunski, BUGARSKI, POLJSKI, ČEŠKI, SLOVAČKI, MAĐARSKI, HRVATSKI, SRPSKI, SLOVENSKI, GRČKI, Letonski, Estonski, Litvanski
Prikaz više sadržaja

Česta pitanja

{{family.currentModel.displayName}}

{{family.currentModel.modelCode}}

Boja :
{{model.prices.currentPriceDisplay}}
Od {{model.prices.monthlyPrice}} / mj za {{model.prices.months}} mjesečno
ili {{model.prices.currentPriceDisplay}}
Price without VAT: {{model.prices.vatFreePriceFormatted}}

Price with discount: {{model.prices.currentPriceDisplay}}

Price before: {{model.prices.priceDisplay}}

{{model.prices.priceDisplay}} {{model.prices.savePrice}}
 • {{summary.title}}

  {{summary.value}}{{summary.unit}}

 • {{summary.title}}

Uporedite modele

Uporedite sa sličnim predmetima

NEDAVNO GLEDANO

From $159.00/mo or $125,900.500
$1,000.00 Save $1,000.00

Karakteristike, specifikacije i vizualni prikazi proizvoda podložni su promjenama.