HW-S60T 5.0Ch Soundbar (2021)

HW-S60T 5.0Ch Soundbar (2021)

HW-S60A/EN

Odaberite boju

Boja :
 • Detaljan crtež zvučne trake S60A ilustrira lokaciju zvučnika Side Horn sa tehnologijom Acoustic Beam.
  Acoustic Beam tehnologija
 • Simulated sound wave graphics leave the soundbar from its center, illustrating the location of the soundbar’s built-in center speaker. An infographic shows the location of the center speaker.
  Ugrađen centralni zvučnik
 • Closeup image of black fabric material illustrates premium fabric design of S60A soundbar which is shown in front with Samsung logo visible.
  Vrhunski dizajn tkanine
 • Žena koristi ugrađeni glasovni asistent Alexa u Soundbaru i traži da pusti njenu plej listu.
  Ugrađen glasovni pomoćnik

Smart Soundbar osmišljen je kako biste svoj prostor ispunili zvukom s bilo kojeg mjesta u prostoriji.

.

*Slike su simulirane i služe samo kao ilustracija. Izgled, dizajn i specifikacije GUI (grafičkog korisničkog interfejsa) koje ne utječu na performanse proizvoda podložni su promjenama bez prethodnog obavještenja. *TV uređaj se prodaje odvojeno. Odnosi se na godine (2014 – 2020) ⓒ2021 Futuresource Consulting

Okružuje Vas zvukom

Bočni horn zvučnik s acoustic beam tehnologijom

Uživajte u suptilnim tonovima bilo da je u pitanju muzika ili film. Dva bočna zvučnika S60A Soundbara i Samsung Acoustic Beam tehnologija omogućavaju da čujete širok raspon zvukova koji se prostiru u cijeloj prostoriji.

Centralni kanal za jasan dijalog

Ugrađen centralni zvučnik

Iskusite kristalno jasan dijalog sa namjenskim centralnim kanalnim zvučnikom. Obezbjeđuje uravnotežen zvuk s jedne na drugu stranu i prekrasno ispunjava Vaš dom zabavnim iskustvom.

Soundbar i TV, savršena harmonija

Q-Simfonija

Ovaj se Soundbar sinhronizira s vašim Samsung televizorom, zajedno stvarajući impresivan zvuk. Kombinira i poboljšava zvuk kroz prednje i bočne zvučnike, kao i zvučnike televizora, dajući vam novi nivo akustičnog uranjanja kako biste mogli doživjeti sadržaj kao nikada prije.

Q-simfonija uključena Q-simfonija uključena
* Q-Simfonija kompatibilna je s odabranim modelima Samsung televizora 2020., 2021. godine. * Funkcije možda nisu kompatibilne sa svim Samsung televizorima. Provjerite specifikacije proizvoda prema modelu televizora. * Za funkciju je potrebna HDMI, optička ili Wi-Fi veza s televizorom.
Q-Simfonija isključena Q-Simfonija isključena
* Q-Simfonija kompatibilna je s odabranim modelima Samsung televizora 2020., 2021. godine. * Funkcije možda nisu kompatibilne sa svim Samsung televizorima. Provjerite specifikacije proizvoda prema modelu televizora. * Za funkciju je potrebna HDMI, optička ili Wi-Fi veza s televizorom.

Sveobuhvatni dizajn za zvuk koji ispunjava prostor

Sveobuhvatan

Sve što trebate za holistički zvuk nalazi se u jednom soundbar zvučniku. Sveobuhvatni sistem ima dva woofera i pet visokotonca ugrađena u njegov tanki okvir pa ga možete postaviti bilo gdje u prostoriji i uživati u čistom zvuku.

Savršen spoj vrhunske izrade i kvalitete zvuka

Vrhunski dizajn tkanine

Zvučni sistem dizajniran da bude dio Vašeg doma. Bezvremeni izgled soundbar zvučnika kombinira prirodni izražaj sa dimenzijama i izdržljivošću. Tekstura i njegov zaobljeni dizajn, uz savremenu tehnologiju su u skladu sa izvanrednim osjećajem koji izaziva ovaj ispunjujući zvuk.

Zvuk optimiziran za svaku scenu

Prilagodljiv zvuk

Samsung soundbar zvučnik analizira zvučni signal i automatski isporučuje zvuk koji je prilagođen svakoj pojedinačnoj sceni. Prilagodljiv zvuk omogućava da čujete jasne tonove čak i kada je zvuk stišan, tako se i veoma tihi dijalozi mogu razgovijetno čuti.

TV ekran se menja od dijaloga, sporta, vesti do filmova, a zvučna traka prikazuje različite audio talase za svaki od njih kako bi pokazala kako se zvučna traka prilagođava glasovima unutar svakog sadržaja. TV ekran se menja od dijaloga, sporta, vesti do filmova, a zvučna traka prikazuje različite audio talase za svaki od njih kako bi pokazala kako se zvučna traka prilagođava glasovima unutar svakog sadržaja.

Muzika koja zvuči baš kako treba

Režim za muziku

Slušajte muziku baš kako je kompozitor zamislio. Usklađivanjem inovacije zvuka i kreativnosti stvaralaca i umjetnika, Režim muzike omogućava jednostavno povezivanje Vašeg mobilnog telefona sa soundbar zvučnikom kako bi prepoznao i prilagodio ono što se sluša uz nepromijenjen kvalitet zvuka tokom čitave žurke.

Spreman da čuje Vaše komande

Ugrađen glasovni pomoćnik (Dostupnost opcije može ovisiti o regiji. Provjerite prije upotrebe.)

S lakoćom kontrolišite muziku, primajte informacije i upravljajte Vašim danom bez upotrebe ruku. Ne možete se sjetiti naslova pjesme? Zatražite da Alexa pusti neku pjesmu izgovarajući njezin naziv ili prvih nekoliko stihova. Za koju god vrstu muzike i sadržaja ste raspoloženi S60A je spreman da sasluša Vaše želje.

*Dostupnost ove usluge može varirati ovisno o regiji/uređaju i operateru/jeziku. *Ova usluga koja ne utječe na performanse proizvoda podložna je promjenama bez prethodnog obavještenja. *Stvarna iskustva korisnika mogu varirati. *Amazon, Alexa i svi povezani logotipi su zaštitni znak kompanije Amazon.com, Inc. ili njegovih podružnica.

Reprodukujte muziku na Sounbaru jednostavnim dodirom

AirPlay 2

Svoj Soundbar možete jednostavno koristiti i sa svojim Apple uređajima. AirPlay 2 omogućava da lako reprodukujete muziku i podcast na Soundbaru sa svog iPhone, iPad ili Mac uređaja. Samo dodirnite ili kliknite na AirPlay ikonicu i odaberite Soundbar da reprodukujete sa svog Apple uređaja.

*Apple, AirPlay, iPad i Mac su zaštitni znaci Apple Inc., koja je registrovana u SAD i drugim zemljama. *Ovaj Samsung Soundbar podržava AirPlay 2 i zahtijeva iOS 11.4 ili noviji.

Jednostavno dodirnite i uživajte

Zvuk na dodir

Za trenutke u kojima želite da uživate u muzici na višem nivou. Kada slušate Vaše omiljene pjesme na telefonu, jednostavno dodirnite istu na svom soundbaru. Soundbar vibrira kada prepozna uređaj i jednostavno Vas povezuje i pušta pjesmu koju ste slušali — ali ovaj put uz nevjerovatan zvuk soundbara.

Rukom tapkate na pametnom telefonu pomoću Samsung muzičke aplikacije na ekranu na zvučnoj traci i ona trenutno reprodukuje muziku, pokazujući kako je lako prebaciti se sa pametnog telefona na zvučnu traku. Rukom tapkate na pametnom telefonu pomoću Samsung muzičke aplikacije na ekranu na zvučnoj traci i ona trenutno reprodukuje muziku, pokazujući kako je lako prebaciti se sa pametnog telefona na zvučnu traku.

*Kompatibilno samo sa mobilnim uređajima koji imaju Wi-Fi i Bluetooth konekciju.

Reprodukujte muziku uživo bez problema

Reprodukcija muzike putem Wi-Fi

Samsung Soundbar koristi Wi-Fi za jednostavno bežično povezivanje na druge uređaje. Uživajte u muzici s Vašeg mobilnog telefona u vrhunskom kvalitetu zvuka bilo gdje, bez obaveze.

*Samo za kompatibilne mobilne uređaje.

*Samo za kompatibilne mobilne uređaje.

Započnite sa osnovama

Šta dolazi u kutiji

U kutiji je sve što trebate za jednostavnu instalaciju, uključujući praktičan set za montiranje na zid.

Snažan baš kada Vam treba

Kompatibilan sa bežičnim subwooferom

Ne dopustite da Vam se žice nađu na putu do basa. Postavite soundbar sa bežičnim subwooferom bilo gdje u svoj prostor i okružite se moćnim, dubljim basovima.

Prstenovi za vibraciju proširuju se od Samsungovog subwoofera u ritmu uz muziku da bi pokazali snažni bas zvučne trake. Prstenovi za vibraciju proširuju se od Samsungovog subwoofera u ritmu uz muziku da bi pokazali snažni bas zvučne trake.

*Samsung Wireless Wooper se prodaje odvojeno. (Model opreme: SWA-W500). *Za bežični modul potreban je napojni kabal.

Više zvuka bez ijedne žice

Kompatibilan sa bežičnim surround zvukom

Bežični komplet Wireless Surround Kit* omogućava Vašem soundbaru da postane pravi surround sistem bez zbrke sa kablovima**. Zajedno sa svojim soundbarom možete kreirati sistem kanala za pravo iskustvo surround zvuka.

*Samsung Wireless Rear Speaker Kit, komplet bežičnih zadnjih zvučnika, se prodaje odvojeno. (Model opreme: SWA-9100S). *Za bežični modul potreban je napojni kabal, kao i kablovi za povezivanje zadnjih zvučnika.

Specifikacije

 • Bruto težina (jedan paket) 5.4 kg
 • Bruto dimenzije (Š×V×D): jedno pakiranje 1018 x 135 x 217 mm
 • Potrošnja snage prilikom rada (glavna) 23W
 • Snaga 0.5W
 • Broj kanala 5
 • Broj zvučnika 7

Podrška

Pronađite odgovore na pitanje koje imate o proizvodu

Podrška za proizvod Prikaz više sadržaja
Korisnički priručnici i preuzimanja
 • User Manual
  ENGLESKI, FRANCUSKI, TALIJANSKI, ŠPANSKI, PORTUGALSKI, NIZOZEMSKI, NJEMAČKI, ŠVEDSKI, NORVEŠKI, FINSKI, DANSKI, Rumunski, BUGARSKI, POLJSKI, ČEŠKI, SLOVAČKI, MAĐARSKI, HRVATSKI, SRPSKI, SLOVENSKI, GRČKI, Letonski, Estonski, Litvanski
Prikaz više sadržaja

Česta pitanja

{{family.currentModel.displayName}}

{{family.currentModel.modelCode}}

Boja :
{{model.prices.currentPriceDisplay}}
Od {{model.prices.monthlyPrice}} / mj za {{model.prices.months}} mjesečno
ili {{model.prices.currentPriceDisplay}}
Price without VAT: {{model.prices.vatFreePriceFormatted}}

Price with discount: {{model.prices.currentPriceDisplay}}

Price before: {{model.prices.priceDisplay}}

{{model.prices.priceDisplay}} {{model.prices.savePrice}}
 • {{summary.title}}

  {{summary.value}}{{summary.unit}}

 • {{summary.title}}

Uporedite modele

Uporedite sa sličnim predmetima

NEDAVNO GLEDANO

From $159.00/mo or $125,900.500
$1,000.00 Save $1,000.00

Karakteristike, specifikacije i vizualni prikazi proizvoda podložni su promjenama.