NZ6900TM Ploča za kuhanje sa ugrađenom napom

NZ6900TM Ploča za kuhanje sa ugrađenom napom

NZ84T9747VK/UR

Odaberite boju

Boja :
 • Ploča za kuhanje s integriranim ekstraktorom
  Ploča za kuhanje s integriranim ekstraktorom
 • Flushed Fit dizajn
  'Flushed Fit' dizajn
 • Dual Flex Zone
  Dual Flex Zone
 • Velika usisna snaga (620 m²/h)
  Velika usisna snaga (620 m²/h)

Donošenje novog sklada dizajna u Vašu kuhinju

Infinite line™

Stvorite kuhinju svojih snova – koja radi, osjeća se i izgleda bolje. Uređaji Samsung Infinite line™ odlikuju se profinjenim okomitim dizajnom, s ravnim površinama, što privlači pažnju stilom. Niz naprednih tehnologija pruža dinamičnu i fleksibilnu izvedbu.

Nova linija ploča za kuhanje

Ploča za kuhanje s integriranim ekstraktorom

Postavite svoju ploču za kuhanje bilo gdje i brzo osvježite zrak. Integrirana napa u središtu ploče za kuhanje hvata mirise i pare u trenu uz snažnu brzinu ventilacije od 620 m²/h. I, bez posebne nape, možete postaviti ploču za kuhanje gdje god želite, kao na otočni stol.

Elegantno besprijekorna za vrhunski izgled

'Flushed Fit' dizajn

Stvorite besprijekoran kuhinjski interijer vrhunskog izgleda. Minimalistički Flushed Fit dizajn ploče za kuhanje ima čist i moderan izgled. Savršeno pristaje uz površinu Vašeg postojećeg ormarića kako bi stvorio potpuno integrisan izgled. Također je jednostavan za održavanje s lakim pristupom odozdo*.

Elegantno besprijekorna za vrhunski izgled

'Flushed Fit' dizajn

Stvorite besprijekoran kuhinjski interijer vrhunskog izgleda. Minimalistički Flushed Fit dizajn ploče za kuhanje ima čist i moderan izgled. Savršeno pristaje uz površinu vašeg postojećeg ormarića kako bi stvorio potpuno integriran izgled. Također je jednostavan za održavanje s lakim pristupom odozdo*.

 • * Osim plamenika i sklopa ploče napajanja (PBA).

Više fleksibilnosti, veći izbor posuđa

Dual Flex Zone

Kuhajte mnogo različitih jela odjednom uz Dual Flex Zone. Ovaj izuzetno široki, otvoreni prostor ima dva područja Flex Zone u obliku pravougaonika, što Vam daje puno veću fleksibilnost. Možete koristiti različite vrste posuđa, uključujući velike i duge posude. To čini kuhanje velikih, porodičnih obroka puno lakšim.

Više fleksibilnosti, veći izbor posuđa

Dual Flex Zone

Kuhajte mnogo različitih jela odjednom uz Dual Flex Zone. Ovaj izuzetno široki, otvoreni prostor ima dva područja Flex Zone u obliku pravougaonika, što Vam daje puno veću fleksibilnost. Možete koristiti različite vrste posuđa, uključujući velike i duge posude. To čini kuhanje velikih, porodičnih obroka puno lakšim.

Brzo uklanja neugodne mirise i osvježava zrak

Velika usisna snaga (620 m²/h)

Uživajte u ugodnom i zdravom okruženju za kuhanje sa snažnom ventilacijom. Integrirana napa uklanja neugodne mirise i osvježava kuhinjski zrak u trenu s nevjerojatnom usisnom snagom od 620 m²/h. I ne trebate pronaći dodatni prostor za zasebnu napu, tako da je vrlo prostorno učinkovita.

Manje smetnje

Manje buke

Izbjegnite stvaranje smetnji u svom domu pomoću tihog ventilacijskog sustava. Njegov BLDC motor bez trenja i četkica značajno smanjuje buku. Čak i pri najvećoj brzini stvara samo 72 decibela, što je poput normalnog razgovora. Stoga je u svakodnevnoj uporabi tiša od konvencionalne nape*.

* Napa s otvorom obično stvara 72 dB.

* Napa s otvorom obično stvara 72 dB.

Uštedite energiju, novac i očuvajte okoliš

Energetski razred nape A+

Koristite manje energije, ali još uvijek učinkovito čistite zrak s A+ energetskom učinkovitošću nape. U automatskom načinu rada automatski prilagođava snagu usisavanja prema onome što kuhate. Optimizira potrošnju energije, bez utjecaja na njegovu izvedbu, štedeći novac na Vašim računima za struju.

Otjerajte mirise kuhanja

Uklonjivi keramički filtar za mirise

Spriječite da se neugodni mirisi zadrže u kuhinji. Uklonjivi keramički filtar za mirise uklanja jake mirise kuhanja, tako da možete uživati ​​u svježijem domu. Također ga je lako održavati čistim jer je izrađen od keramike. Jednostavno ga odvojite i zagrijte u pećnici kako biste održali optimalnu učinkovitost dezodoriranja.

Filter ulja koji se lako pere

Easy Clean Filter za masnoću

Održavajte filtar za masnoću i unutrašnjost nape stvarno čistima. Easy Clean aluminijski filtar za masnoću hvata ulje u zraku kako bi zrak bio puno čišći. Eventualna tekućina se skuplja u posudu tako da se može lako ocijediti. A filtar se može brzo ukloniti i oprati kako bi se osigurala optimalna učinkovitost.

Intuitivno i jednostavno upravljanje jednim potezom

Upravljanje dodirom

Uživajte u puno lakšem načinu kuhanja s pravom toplinom. Slide Touch Control omogućuje brzu i preciznu kontrolu temperature kuhanja. Jednostavno prijeđite prstom preko LED zaslona kako biste podesili razinu topline jednim laganim pokretom. A s 15 razina snage možete biti točni s postavkama.

Jednostavna kontrola topline s 3 unaprijed postavljene razine

Upravljanje temperaturom

Postignite dosljedno dobre rezultate što god kuhali. Funkcija upravljanja temperaturom omogućuje Vam jednostavan odabir optimalne temperature koja odgovara različitim stilovima kuhanja. Ima 3 unaprijed postavljene razine za topljenje osjetljivih sastojaka (42°C), zagrijavanje hrane (74°C) i kuhanje tijekom duljeg razdoblja (92°C).

Počnite kuhati brže i sigurnije

Automatsko zagrijavanje

Počnite kuhati brzo i sigurno. Korištenjem funkcije Automatic Heat Up, zona kuhanja se zagrijava na najvišoj razini topline dok posuda ne postigne željenu temperaturu. Tako možete brže skuhati hranu, ali bez opasnosti da će zagorjeti, jer temperatura ne prelazi postavljenu razinu.

Neka Vaša ploča za kuhanje bude sigurnija za djecu

Sigurnosno zaključavanje za djecu

Zaštitite svoju djecu vrhom prsta! Sigurnosno zaključavanje za djecu sprječava djecu da aktiviraju površinu za kuhanje. Upravljačka ploča može se potpuno zaključati jednim pritiskom na gumb. Onemogućuje slučajno ili namjerno uključivanje ploče za kuhanje, tako da se male ruke neće opeći.

Kuhanu hranu držite na toplom

Održite toplinu

Održavajte posuđe na savršenoj temperaturi, baš kao i tek skuhanu hranu, pomoću postavke Održavanje topline. Druga razina klizne upravljačke trake za svaku zonu kuhanja stvara idealnu toplinu za kuhanje. Stoga je lako održavati hranu na pravoj temperaturi dok Vi dovršavate ostatak obroka.

Specifikacije

 • Ploča za kuhanje 4 EA
 • Neto (ŠxVxD) 830 x 211 x 515 mm

Podrška

Pronađite odgovore na pitanje koje imate o proizvodu

Podrška za proizvod Prikaz više sadržaja
Korisnički priručnici i preuzimanja
 • Priručnik za korisnike
  ENGLESKI, ALBANSKI, BUGARSKI, HRVATSKI, ČEŠKI, NIZOZEMSKI, FRANCUSKI, NJEMAČKI, TALIJANSKI, Kazak, MAKEDONSKI, POLJSKI, PORTUGALSKI, Rumunski, SRPSKI, SLOVAČKI, SLOVENSKI, ŠPANSKI, TURSKI, Uzbečki
Prikaz više sadržaja

Česta pitanja

{{family.currentModel.displayName}}

{{family.currentModel.modelCode}}

Boja : {{chip.displayName}}
{{model.prices.currentPriceDisplay}}
Od {{model.prices.monthlyPrice}} / mj za {{model.prices.months}} mjesečno
ili {{model.prices.currentPriceDisplay}}
Price without VAT: {{model.prices.vatFreePriceFormatted}}

Price with discount: {{model.prices.currentPriceDisplay}}

Price before: {{model.prices.priceDisplay}}

{{model.prices.priceDisplay}} {{model.prices.savePrice}}
 • {{summary.title}}

  {{summary.value}}{{summary.unit}}

 • {{summary.title}}

Uporedite modele

Uporedite sa sličnim predmetima

NEDAVNO GLEDANO

Karakteristike, specifikacije i vizualni prikazi proizvoda podložni su promjenama.