NV7000B 6-1 DCF Rerna sa Dual Cook i Dual Cook Flex sistemom

NV7000B 6-1 DCF Rerna sa Dual Cook i Dual Cook Flex sistemom

NV7B6795JAK/U3

Odaberite boju

Boja :

Kuhajte fleksibilnije

Kuhajte klasično i na pariu isto vrijeme

Dual Cook Steam™

Uživajte u kuhanju u rerni i kuhanju jela na pari u isto vrijeme ili dodajte paru da bi hrana ostala ukusno sočna. Dual Cook Steam™ omogućava pripremanje zdravih jela na pari, dok istovremeno pečete različite namirnice u rerni i koristite različite postavke. Ili koristite opciju Dodajte paru kada pržite ili pečete kako bi hrana bila i hrskava i sočna.

Zdravo kuhanje na pari

Potpuna para

Lakše pripremajte zdrava i ukusna jela na pari. Potpuna para* okružuje hranu poput povrća ili svježe ribe kapljicom vruće pare. Tako se kuhaju optimalno i zadržavaju prirodnu aromu i vitamine. Isto tako održava i niske nivoe masti i soli i sprečava isušivanje hrane.

2 male ili 1 veća rerna

Dual Cook Flex

Kuhajte različita jela fleksibilnije i efikasnije. Dual Cook Flex gornja i donja zona rade samostalno. Koristite samo gornju za manja jela, obje zajedno da pripremite razna jela s različitim postavkama temperature i vremena, ili upotrijebite cijelu rernu za velika jela. A vrata sa šarkom omogućavaju jednostavan pristup vrhu.

Jedna vrata. Dva načina.

Fleksibilna vrata

Uživajte u mogućnosti da spremate više obroka uz pomoć fleksibilnih vrata sa šarkom. Samo otvorite gornju polovinu da koristite gornju zonu za pripremu manjih obroka. Tako ćete lakše provjeriti jela i začiniti hranu, uz manje gubitka toplote. Ili otvorite cijela vrata da iskoristite obje zone dok kuhate mnogo različite hrane.oor to use both zones when cooking many different foods.

 • *NV7B5675LAK model testiran. *Na osnovu internih testiranja koji se temelje na IEC-60350 protokolu za testiranje (mali kolači, konvekcija 165℃, u poređenju sa cijelim pretincem), ukupna potrošnja struje smanjena za 25.3% i vrijeme pripremanja obroka smanjeno za 22.7%. Stvarne uštede mogu varirati ovisno o namirnicama koje se kuhaju, upotrebi i drugim faktorima.

Jednostavno intuitivnije

Modernizovan dizajn

Uživajte u doživljaju kuhanja bez muke uz intuitivnu i personalizovanu kontrolu. Modernizovan dizajn ima modernu kontrolnu ploču sa 4.3"" LCD ekranom, kontrolnom na dodir i jednim dugmetom. Prema Vašem obrascu korištenja, prikazuje najčešće korištene opcije koje se mogu brzo odabrati.

Zdravija pohovana hrana

Air Fry tehnologija

Uživajte u prženoj hrani bez friteze. Air Fry kombinuje specijalan pleh sa cirkulisanjem vrućeg zraka koji obavija hranu. To je idealan način za prirpremanje pomfrita, Tater Tots krompirića ili čak povrća jer uklanja višak masnoće, ali sve i dalje ostaje hrskavo i smeđe spolja, a sočno iznutra.

Potpuno ujednačeno kuhanje

Air Sous Vide (vakum)

Kuhajte hranu ravnomjernije bez prekuhavanja ili isušivanja. Air Sous Vide (vakuum)* sistem precizno detektuje temperaturu u svakom otvoru i održava je jednakom dug vremenski period. Na taj način se sve namirnice kuhaju detaljno, bez obzira na poziciju u rerni i ukus im je slasan i sočan.

*Zahtijeva namjensku vrećicu za vakuumsko kuhanje koja ne dolazi kupovinom rerne.

Više radosti, manje opterećenja

SmartThings Kuhanje

Neka Vaš doživljaj kuhanja bude radosniji. SmartThings Kuhanje* štedi vrijeme i smanjuje teret kuhanja. Razumijevanjem Vaših potreba preporučuje personalizovane recepte** i stvara sedmični plan obroka. Pruža i vođeni doživljaj kuhanja i omogućava kupovinu namirnica bez napora***.

*Zahtijeva bežičnu mrežu, Samsung nalog i Samsung SmartThings aplikaciju. Samsung SmartThings aplikacija podržava Android OS 8.0 (Oreo) ili noviji, optimizovan za Samsung pametne telefone. Ova aplikacija podržava i iOS 13 ili noviji za iPhone modele. Aplikacija SmartThings je dostupna u App Store i Play Store. **Dostupna na određenim jezicima, uključujući engleski, francuski, njemački, talijanski i španski. ***Dostupno samo u Velikoj Britaniji i Njemačkoj. Druge države će biti dodane uskoro.

Uvijek održava rernu urednom i toplom

Pirolitičko čišćenje*

Održavajte unutrašnjost Vaše rerne urednom i čistom bez trošenja vremena i ulaganja napora u čišćenje i korištenje skupih sredstava za čišćenje. Pirolitički sistem čišćenja* zagrijava šupljinu da sagori bilo kakvu masnoću i zaostatke od kuhanja. Cijela unutrašnjost ostaje potpuno besprijekorna i bez mrlja, a ostaje Vam samo tračak pepela za obrisati.

*Dostupno samo na određenim modelima.

*Dostupno samo na određenim modelima.

Rerna sa jednostavnim samočišćenjem bez napora

Katalitičko čišćenje

Uštedite vrijeme i trud pri ribanju rerne. Sistem katalitičkog čišćenja* omogućava jednostavno održavanje rerne čistom. Katalitička obloga na pozadini šupljine upija masnoću od prskanja i kapanja za vrijeme kuhanja. Tako se čisti bez napornog posla ili skupih proizvoda za čišćenje.

*Dostupno samo na određenim modelima.

*Dostupno samo na određenim modelima.

Zatvara se glatko, nježno i tiho

Soft Close vrata

Uživajte u mirnijem doživljaju kuhanja uz Soft Close vrata. Zatvara se glatko, nježno i tiho. Šarka omogućava glatko pomijeranje vrata u zadnjih nekoliko centimetara, pa se ona polako i tiho zatvaraju, bez vibracija ili udaranja.

*Specifikacije mogu varirati ovisno o modelu.

*Specifikacije mogu varirati ovisno o modelu.

Kuhajte mnogo više

Veliki kapacitet (76 l)

Stvarajte više obilnijih jela uz masivni kapacitet rerne od 76 litara. Ona otvara više mogućnosti u kućnom kuhanju. Možete pripremiti mnogo različite hrane zajedno, poput svega što Vam je potrebno za zabavu. A u nju s lakoćom staje i velika hrana, poput king-size ćurke za porodično okupljanje.

Izuzetno efikasan i ekološki prihvatljiv

Energetska efikasnost - A+

Učinite Vaš dom energetski efikasnijim. Možete koristiti cijelu rernu a uživati u izuzetnoj A+ energetskoj efikasnosti* s Eco convention režimom. Štedi energiju koristeći manje energije, dok i dalje imate pogodnost veoma velike i fleksibilne rerne. A umanjuje štetne emisije CO2.

Polica koja glatko klizi

Teleskopska drška

Mnogo lakše unesite stvari u rernu i izvadite ih iz nje. Teleskopska drška glatko se uvlači i izvlači bez ikakvog napora, čak i ako koristite velike ili teške tave. Stvara mnogo manje trenja, pa je puno lakše napuniti i isprazniti je. Možete prelivati, okretati ili začiniti hranu bez prosipanja.

*Specifikacije mogu varirati ovisno o modelu.

*Specifikacije mogu varirati ovisno o modelu.

Kako mjeriti

Specifikacije

 • Konvekcija 1200 / 1200 W
 • Izvana (V x Š x D) 595 x 596 x 570 mm
 • Težina (neto) 49.5 kg
 • Klasa energetske efikasnosti A+

Podrška

Pronađite odgovore na pitanje koje imate o proizvodu

Podrška za proizvod Prikaz više sadržaja
Korisnički priručnici i preuzimanja
 • Priručnik za korisnike
  ENGLESKI, ČEŠKI, DANSKI, Estonski, FRANCUSKI, NJEMAČKI, MAĐARSKI, TALIJANSKI, PORTUGALSKI, SRPSKI, SLOVAČKI, SLOVENSKI, ŠPANSKI
Prikaz više sadržaja

Česta pitanja

{{family.currentModel.displayName}}

{{family.currentModel.modelCode}}

Boja : {{chip.displayName}}
{{model.prices.currentPriceDisplay}}
Od {{model.prices.monthlyPrice}} / mj za {{model.prices.months}} mjesečno
ili {{model.prices.currentPriceDisplay}}
Price without VAT: {{model.prices.vatFreePriceFormatted}}

Price with discount: {{model.prices.currentPriceDisplay}}

Price before: {{model.prices.priceDisplay}}

{{model.prices.priceDisplay}} {{model.prices.savePrice}}
 • {{summary.title}}

  {{summary.value}}{{summary.unit}}

 • {{summary.title}}

Uporedite modele

Uporedite sa sličnim predmetima

NEDAVNO GLEDANO

Karakteristike, specifikacije i vizualni prikazi proizvoda podložni su promjenama.