32" Frame TV LS03T 2020

32" Frame TV LS03T 2020

QE32LS03TBKXXH

 • Prilagodljivi okvir
 • Umjetnički način rada
 • Gledajte svijet očima QLED tehnologije

Odaberite boju

Boja :

Odaberite veličinu

 • Designed to look like a frame
  Frame Design
 • Prilagodite svoj stil
  Prilagodljivi okvir
 • Turn off to beautify your space with art
  Art Mode
 • See the world in QLED Technology
  QLED Tehnologija

Obogatite svoj prostor umjetničkim djelima

.

* Stvarni proizvod može se razlikovati od prikazanog. Pogledajte galeriju proizvoda.

Broj 1 svjetska marka pokrenuta prije 14 godina

.

* Samsung je 14 godina rangiran na prvom mjestu TV marke. * Izvor - Omdia, januar-2020. Poredak u pogledu pošiljki. Rezultati nisu odobravanje Samsunga. Svako oslanjanje na ove rezultate na vlastiti rizik treće strane.

'...Art Mode i fini kvalitet slike čine jedinstven dodatak Vašem domu.'

The Frame QLED Smart 4K UHD TV (2019)

* Slike su samo u ilustrativne svrhe.

* Slike su samo u ilustrativne svrhe.

Dizajniran je da izgleda kao okvir

Dizajn kao okvir

Frame je televizor s elegantnim i modernim okvirom koji se besprimijetno uklapa u vaš dekor. Ne samo da poboljšava vaš prostor kao televizor, on postaje i dio vaše lične galerije kao umjetničko djelo.

Prilagodite svoj stil

Prilagodljivi okvir

Izbor je Vaš kada je u pitanju televizor Frame tvrtke Samsung. Odaberite idealan prilagodljivi okvir za svoj prostor, ukus ili umjetnička djela – magneti olakšavaju pričvršćivanje i odvajanje kako biste uvijek mogli promijeniti izgled.

* Svaki prilagodljivi okvir prodaje se zasebno.

Učinite umjetnost svojom

Art Mode

Sada postoji više načina za prilagodbu Frame uređaja. Uz Art Mode dobivate 7 različitih vrsta stilova i paletu od 10 različitih boja koje možete odabrati. Postavite galeriju tako da odgovara vašem raspoloženju, čineći vaše umjetničke radove i fotografije sjajnim.

Pogledajte svijet u QLED tehnologiji

100 postotni volumen boja

Vaše oči zaslužuju bolju kvalitetu slike i prekrasne boje. Uz Quantum Dot tehnologiju tvrtke Samsung, televizor Frame 2019 ispunjava svoje obećanje i pruža 100 postotni volumen boje koji prikazuje realistične boje bez obzira na to koliko je zaslon svijetao ili taman.

* QLED modeli dobili su priznanje svjetski poznate udruge za testiranje i certifikaciju Verband Deutscher Elektrotechniker (VDE) za mogućnost reprodukcije stopostotnog volumena boje.

Stoji kao pravi okvir

Zidni nosač bez razmaka

Postavljanje The Frame televizora je jednostavno I brzo, a možete ga jednostavno nagnuti u stranu, nazad ili naprijed za idealan prikaz. Prekrasan sa svih strana, savršeno se uklapa u Vaš prostor.

* Mjereno na zadnjem kraju televizora, jaz se može razlikovati ovisno o vrsti ugradnje i zidu. * Mali razmak između zida i televizora može se pojaviti ako zid nije 100% ravan ili ako je izveden pod uglom prema podu ili ako je pogrešno postavljen. * Stvarni ugao pri nagibanju može se razlikovati ovisno o veličini proizvoda.

Pogled bez prepreka

One Invisible Connection

Bolje iskoristite svoj prostor. One Invisible Connection skriva kabele kako biste mogli povezati sve svoje uređaje bez neurednih i zapetljanih žica. Gotovo nevidljivo povezivanje.

* Uređaji moraju biti povezani na One Connect.** Samo kompatibilni uređaji.*** 15M One Invisible Connection prodaje se zasebno.**** Frame je dostupan samo s One Invisible Connection (VG-SOCR15).

* Uređaji moraju biti povezani na One Connect.** Samo kompatibilni uređaji.*** 15M One Invisible Connection prodaje se zasebno.**** Frame je dostupan samo s One Invisible Connection (VG-SOCR15).

Pretvorite svoju sobu u galeriju

Mogućnosti stalka

Mislite drugačije. Stavite Frame gdje god želite uz razne mogućnosti postavljanja stalka za televizor koje odgovaraju Vama i stilu Vašeg interijera.

* Na temelju regije ili modela, Studio Stand može se prodavati zasebno.** Studio Stand kompatibilan je s Frame TV-om s okvirom 55/65 *** Frame je dostupan samo sa stalkom Studio Stand (VG-STSM11B).

* Na temelju regije ili modela, Studio Stand može se prodavati zasebno.** Studio Stand kompatibilan je s Frame TV-om s okvirom 55/65 *** Frame je dostupan samo sa stalkom Studio Stand (VG-STSM11B).

Umjetničke galerije svjetskih standarda u Vašem domu

Trgovina umjetninama

Započnite besplatno probno razdoblje s televizorom Frame i otkrijte nevjerojatan novi sadržaj u Samsung-ovoj trgovini umjetnina. Ako postanete punopravni član, dobit ćete neograničen pristup umjetničkim kolekcijama i fotografijama, od klasične do suvremene umjetnosti.

* Trgovina umjetninama možda nije dostupna u nekim zemljama. * Umjetnička djela u trgovini umjetninama mogu se izmijeniti bez prethodne najave. * Izbor umjetničkih djela dostupnih u Art prodavnici može se razlikovati ovisno o vremenu kupovine.

Najveća svjetska umjetnička zbirka na TV-u

Isprobajte besplatnu 3-mjesečnu probnu verziju. Pronađite aplikaciju „Promocija” unutar aplikacije.

* Usluga se može razlikovati u zavisnosti od regije.

Birajte omiljene slike

Omiljene slike

Izložite svoju personaliziranu galeriju uz omiljena umjetnička djela u vlastitoj dnevnoj sobi. Odaberite i označite djela koja Vam se sviđaju kao omiljena te ih prikažite na jednom mjestu.

* Slike služe samo kao ilustracija i radi boljeg razumijevanja.

Uokvirite svoje najdraže trenutke

Vaša kolekcija

Možete lako prikazati svoje fotografije - ili novi porodični portret. Jednostavno pošaljite svoje fotografije na Frame TV preko telefona ili USB kabla.

* Lične fotografije učitane u The Frame prikazat će se u originalnoj rezoluciji. preoručuje se prikazivanje 4K slike(3840 * 2160 piksela) ili iznad. * Samo kompatibilni uređaji

Idealan način na koji se možete čitav dan diviti umjetničkim djelima

Senzor osvjetljenja

Senzor osvjetljenja prepoznaje jačinu svjetlosti u okolini i automatski balansira svjetlinu zaslona i ton boje za prirodno osvjetljenje. Bez obzira je li dan ili noć, vidjet ćete umjetnička djela u najboljem svjetlu.

* Učinak može ovisiti o uslovima osvjetljenja.

Osjeća Vašu prisutnost

Senzor pokreta

Kada ste u blizini, senzor pokreta osjeća Vašu prisutnost i pretvara zaslon televizora u umjetničko djelo tako da možete uživati u umjetničkim djelima kad ste u blizini televizora. Kada se udaljite, isključuje se radi uštede energije.

* Senzor pokreta radi kada je uključen u Umjetničkom načinu rada. Učinak može ovisiti o uvjetima osvjetljenja.

Optimalna slika pri bilo kojem osvjetljenju

Prilagodljiva slika

Frame TV inteligentno analizira osvetljenje kao I onoga što gledate, automatski prilagođavajući optimalnu svjetlinu i kontrast tako da dobijete sliku prirodnog izgleda čak i ako se mijenja osvjetljenje. Samo se naslonite, opustite se i pustite The Frame TV da radi svoj posao.

Doživite više odjednom

Multi View

Podijelite ekran Frame televizora i istovremeno pogledajte šta ima na TV-u i na vašem mobilnom uređaju, bez da morate skrenuti pogled. Jednostavno povežite svoj mobilni telefon s televizorom i prilagodite veličinu video snimaka i audio postavke prema vlastitoj želji kako biste mogli uživati ​​u oba na istom ekranu.

* Dostupna tehnologija, funkcije, GUI (grafički korisnički interfejs) i pametne funkcije mogu se razlikovati ovisno o regiji, davatelju usluga, mrežnom okruženju, mobilnim uređajima ili TV proizvodu, te podliježu promjenama bez prethodne najave. * Stvarno korisničko iskustvo može varirati. * Samo kompatibilni uređaji.

Jednostavna upotreba

One daljinski upravljač i mobilna aplikacija

Jednostavno upravljajte svim povezanim uređajima i sadržajem sa One daljinskim upravljačem i mobilnim uređajem. Podesite postavke ili pronađite nova umjetnička djela koja želite prikazati. Jednostavno se pronađe, jednostavno koristi.

* Kompatibilni uređaji mogu se razlikovati ovisno o regiji.** Stvarni proizvod i daljinski upravljač mogu se razlikovati od prikazane slike.*** Morate preuzeti i instalirati aplikaciju SmartThings.

* Kompatibilni uređaji mogu se razlikovati ovisno o regiji.** Stvarni proizvod i daljinski upravljač mogu se razlikovati od prikazane slike.*** Morate preuzeti i instalirati aplikaciju SmartThings.

Specifikacije

 • Proizvod QLED
 • Serija LS
 • Displej 32"

Podrška

Pronađite odgovore na pitanje koje imate o proizvodu

Podrška za proizvod Prikaz više sadržaja
Korisnički priručnici i preuzimanja
 • e-Manual
  ENGLESKI
 • e-Manual
  ENGLESKI
 • User Manual
  ENGLESKI, MAĐARSKI, POLJSKI, GRČKI, BUGARSKI, Korzikanski, ČEŠKI, SLOVAČKI, Rumunski, SRPSKI, ALBANSKI, MAKEDONSKI, SLOVENSKI, Letonski, Litvanski, Estonski
Prikaz više sadržaja

Česta pitanja

{{family.currentModel.displayName}}

{{family.currentModel.modelCode}}

Boja :
{{model.prices.currentPriceDisplay}}
Od {{model.prices.monthlyPrice}} / mj za {{model.prices.months}} mjesečno
ili {{model.prices.currentPriceDisplay}}
Price without VAT: {{model.prices.vatFreePriceFormatted}}

Price with discount: {{model.prices.currentPriceDisplay}}

Price before: {{model.prices.priceDisplay}}

{{model.prices.priceDisplay}} {{model.prices.savePrice}}
 • {{summary.title}}

  {{summary.value}}{{summary.unit}}

 • {{summary.title}}

Uporedite modele

Uporedite sa sličnim predmetima

NEDAVNO GLEDANO

From $159.00/mo or $125,900.500
$1,000.00 Save $1,000.00

Karakteristike, specifikacije i vizualni prikazi proizvoda podložni su promjenama.