Unaprijedite svoje iskustvo gledanja sa QLED

Namontiran na Studio postolje The Frame je postavljen u ugao unutrašnjeg prostora i pokazuje živahan dizajn boja. Namontiran na Studio postolje The Frame je postavljen u ugao unutrašnjeg prostora i pokazuje živahan dizajn boja.
The Frame je i umjetničko djelo i QLED TV iskustvo novog nivoa.

Evo kako inovativna QLED slika, zvuk i pametne inovacije nadograđuju iskustva gledanja a također i stvaraju neka potpuno nova.

The Frame stvara preko milijardu tonova precizne boje

100% volumena boja sa Kvantnim tačkama

Tehnologija sa kvantnim tačkama pruža našu najfiniju sliku ikada što omogućava da vidite svaku živopisnu boju, nijansu i ton svega što gledate, uključujući i Vaše umjetničke radove, upravo onako kako trebaju da se vide.

*toco (2018), autor Wolf Ademeit
*100% volumen boje izmjeren u režimu gledanja filmova i DCI-P3 prostoru boja koje certificira VDE.
Fotografija divljih životinja je prikazana unutar The Frame. Fotografija divljih životinja je prikazana unutar The Frame.

Dual LED tonovi boja za poboljšanu realističnost boje

An overhead view of a city coastline photograph titled "Berthe(2016) By Petros Koublis". Pogled odozgo na fotografiju gradske obale.

Poboljšane performanse kontrasta

Dual LED tehnologija pozadinskog osvjetljenja značajno poboljšava kontrast boja jer generiše autentičnije tonove boja zadržavajući njihovu živost. U bilo kojem režimu slike ili uglu gledanja, slike i umjetnička djela zadržavaju svoju vizuelnu autentičnost.

Autentični crni tonovi

LED sa ekstra toplim tonovima također pruža dublji raspon izražaja crnih tonova koji obnavljaju ono što je skriveno u tamnim područjima slike za vizuelne predmete koji čuvaju zamršene detalje.

*Berthe (2016), autor Petros Koublis

The Frame automatski optimizira postavke zvuka za bilo koje unutrašnje uslove

SpaceFit zvuk

Bez obzira gdje i kako postavite svoj TV uređaj sada možete uživati u savršenom zvuku.

SpaceFit tehnologija zvuka analizira okruženje u prostoriji, a onda automatski kalibrira zvuk The Frame TV uređaja na njegova optimalna podešavanja. Jednostavno uključite TV uređaj i dopustite SpaceFit zvuku da se pobrine za ostalo.

Grafikon zvučnog talasa koja se projicira sa TV uređaja na zidu širi se unutrašnjošću dnevne sobe da se pokazaže sposobnost SpaceFit Sound analize prostora. Grafikon zvučnog talasa koja se projicira sa TV uređaja na zidu širi se unutrašnjošću dnevne sobe da se pokazaže sposobnost SpaceFit Sound analize prostora.

Pogledajmo kako QLED inovacije i The Frame mogu pomoći da živite pametnije od kuće

Radite od kuće na pametniji način

PC na TV

The Frame omogućava brzo i praktično pristupanje kancelarijskim fajlovima direktno od kuće uz QLED veličinu i kvalitet pregleda. Sve što trebate uraditi je preuzeti aplikaciju PC na TV-u na svoj kancelarijski računar, spojiti Bluetooth miš i tastaturu i obaviti svoj dnevni posao od kuće.

Žena koristi svoj kancelarijski računar da bi kod kuće radila na TV ekranu. Na ekranu The Frame uređaja su razni prozorčići za efikasnost kancelarije. Žena koristi svoj kancelarijski računar da bi kod kuće radila na TV ekranu. Na ekranu The Frame uređaja su razni prozorčići za efikasnost kancelarije.

*Konekcija na daljinu sa računarom podržana je samo za Windows 10 Professional ili noviju verziju i Mac OS 10.5 ili noviju verziju.
*Automatsko prepoznavanje kancelarijskog računara zahtijeva instalaciju Easy Connection aplikacije na računaru (Mac OS nije podržan).
*Podrška za funkciju Easy Connection aplikacije može se razlikovati ovisno o tipu modela i datumu. Molimo da za svaki model pogledate stranicu sa specifikacijama za dostupnost.
*Povezivanje pametnog telefona sa Samsung Dex zahtijeva kompatibilan mobilni uređaj.
*Dostupnost usluga je podložna promjenama bez prethodne najave.
*Zahtijeva se internetska veza na TV uređaju i računaru.

Od pametnog telefona do većeg ekrana odmah.

Preslikavanje mobilnog telefona

Želite nastaviti svoj video poziv na većem ekranu? Pomoću SmartThings na Vašem Android uređaju ili Apple AirPlay na iPhoneu, Vaš pametni telefon se može preslikati na The Frame za veće i bolje iskustvo video ćaskanja.

Muškarac u dnevnoj sobi koristi svoj TV ekran za video ćaskanje sa nekoliko osoba. Ispod njegovog TV uređaja je pametni telefon koji prikazuje isto video ćaskanje. Prikazan je logo za Samsung SmartThings i Radi sa Apple AirPlay. Muškarac u dnevnoj sobi koristi svoj TV ekran za video ćaskanje sa nekoliko osoba. Ispod njegovog TV uređaja je pametni telefon koji prikazuje isto video ćaskanje. Prikazan je logo za Samsung SmartThings i Radi sa Apple AirPlay.

*Ova usluga radi samo kada su i TV uređaj i mobilni telefon uključeni.
*Apple i AirPlay 2 su zaštitni znaci Apple Inc., koja je registrovana u SAD i drugim zemljama. AirPlay 2 zahtijeva iOS 12.3 ili kasniji, ili macOS 10.14.5 ili kasniji.
*AirPlay 2 funkcionalnost je dostupna na svim Samsung smart TV uređajima iz 2020. ili novijim.
*Zahtijeva preuzimanje i instalaciju SmartThings aplikacije.

Uživajte u vježbama pravilnog državanja u svom dnevnom boravku

Multi View funkcija

Odlazak na trening u teretanu više nije tako lak kao nekada. Zašto ne dopustiti da The Frame bude Vaš lični trener? Spojite kameru telefona ili eksternu web kameru i gledajte sebe dok izvodite svaki set svake vježbe istovremeno sa ličnim trenerom.

Žena vježba ispred svog TV uređaja. Ona može vidjeti ekran koji je prikazuje na TV ekranu a isto tako i ekran fitnes trenera, a ispod TV uređaja kamera njezinog pametnog telefona snima njezin trening kako bi ga mogla vidjeti na TV ekranu. Žena vježba ispred svog TV uređaja. Ona može vidjeti ekran koji je prikazuje na TV ekranu a isto tako i ekran fitnes trenera, a ispod TV uređaja kamera njezinog pametnog telefona snima njezin trening kako bi ga mogla vidjeti na TV ekranu.

*Zahtijeva kompatibilni Android OS ili iOS pametni telefon i preuzimanje i instalaciju SmartThings aplikacije. Molimo Vas da pogledate stranicu za podršku za više detalja i kompatibilne mobilne uređaje
*Multi View funkcija sa 4 ekrana je podržana na 8K modelima.
*MultiView nije podržana na 32-inčnim modelima.
*Portret režim nije podržan na 32-inčnim modelima.
*Landscape pregled nije podržan na 43-inčnim ~75-inčnim modelima. Portret režim nije podržan.

Samo Vas jedan dodir telefona dijeli od praktičnijeg mobilnog prikaza

Tap View funkcija

Inovativna Tap View funkcija The Frame uređaja je savršena kada trebate veći prikaz od ekrana na svom pametnom telefonu. Samo dodirnite The Frame svojim pametnim telefonom i gledajte utakmicu na velikom ekranu dok pripremate večeru ili video ćaskajte sa svojim prijateljima dok gledate televiziju.

Pametni telefon koji prikazuje online videozapis s receptima. Muškarac gleda isti videozapis s receptima na ekranu The Frame uređaja nakon što je dodirnuo ivicu The Frame uređaja svojim telefonom. Pametni telefon koji prikazuje online videozapis s receptima. Muškarac gleda isti videozapis s receptima na ekranu The Frame uređaja nakon što je dodirnuo ivicu The Frame uređaja svojim telefonom.

*Tap View funkcija je dostupna za Samsung Galaxy
uređaje sa Android OS 8.1. i novijim.

Glasovna usluga po Vašem izboru

Višestruki glasovni asistent

Tražite više od svog TV uređaja. Sa ugrađenim glasovnim asistentima, uključujući Samsung Bixby, Amazon Alexa i Google Assistant, možete upravljati The Frame uređajem samo pomoću svog glasa - mijenjati kanale, otvarati aplikacije, puštati muziku, upravljati pametnim kućnim uređajima i još mnogo više.

Vizuelni prikaz recepta je podijeljen u jednake odjeljke, a na svakom od njih se nalazi grafika korisničkog interfejsa jedne od nekoliko usluga glasovnog asistenta koje predstavljaju ugrađeni logotipi Ok Google, Bixby, alexa. Vizuelni prikaz recepta je podijeljen u jednake odjeljke, a na svakom od njih se nalazi grafika korisničkog interfejsa jedne od nekoliko usluga glasovnog asistenta koje predstavljaju ugrađeni logotipi Ok Google, Bixby, alexa.

*Samsung u bilo koje vrijeme i po vlastitom nahođenju može bez prethodnog upozorenja ili obavještenja promijeniti usluge glasovnog asistenta ili obustaviti i/ili prestati sa pružanjem usluge glasovnog asistenta ili bilo kojeg dijela usluga glasovnog asistenta. Sadržaj, TV usluge i mogućnosti koje su na slici možda neće biti dostupni za sve regije i teritorije.
*Bixby glasovne komande prepoznaju engleski (SAD/UK), francuski, španski, njemački, talijanski, kineski i korejski. Nisu prepoznati svi akcenti, dijaletki i izrazi.
*Amazon, Alexa, i svi povezani logotipi su zaštitne oznake Amazon.com, Inc. ili njezinih podružnica.
*Google je zaštitni znak kompanije Google LLC.

Upoznajte prvi Samsung
eko-daljinski upravljač

Daljinski upravljač sa solarnim ćelijama

Izrađen od reciklirane plastike. Pokreće ga unutrašnje svjetlo. Naš novi daljinski upravljač koji štedi energiju eliminiše potrebu za baterijama za jednokratnu upotrebu čime pokazujemo svoju posvećenost održivosti.

*Očekuju se 32 inča The Frame uređaja.
*Daljinski upravljač sa solarnim ćelijama sadrži oko 24% recikliranog sadržaja.
Grafički prikaz simuliranog talasa punjenja baterija je ispod Samsung One Remote upravljača kako bi se pokazalo da se on puni pomoću unutrašnjeg svjetla. Grafički prikaz simuliranog talasa punjenja baterija je ispod Samsung One Remote upravljača kako bi se pokazalo da se on puni pomoću unutrašnjeg svjetla.

Otkrijte QLED inovacije nove generacije

QLED TV prikazuje plavu sliku vizuala dizajna u tamnom otvorenom prostoru. QLED TV prikazuje plavu sliku vizuala dizajna u tamnom otvorenom prostoru.

Otkrijte kako je lako gledati pametnije, a ne teže

Grafički prikaz crteža ocrtava oblik ikonice mikrofona, mobilnog uređaja, laptopa, One Remote daljinskog upravljača i Samsung Smart TV uređaja koji na ekranu ima osnovni crtež konture menija Univerzalnog vodiča. Grafički prikaz crteža ocrtava oblik ikonice mikrofona, mobilnog uređaja, laptopa, One Remote daljinskog upravljača i Samsung Smart TV uređaja koji na ekranu ima osnovni crtež konture menija Univerzalnog vodiča.

* Prilagodljivi okvir i drugi dodaci se prodaju odvojeno.

* Slike su simulirane i služe samo kao ilustracija. Izgled, dizajn i specifikacije grafičkog korisničkog interfejsa (GUI) koje ne utječu na performanse proizvoda podložni su promjenama bez prethodnog obavještenja.

* Stvarni izgled proizvoda uključujući i daljinski upravljač se mogu razlikovati od prikazanog na slici. Molimo, pogledajte našu galeriju proizvoda.