Galaxy SmartTag+

Galaxy SmartTag+

EI-T7300MLEGEU

Odaberite boju

Boja :

Odaberite model

Označite ga, Pronađite ga, Jednostavno pametan

1. Označite ga

Trebate nešto pratiti? Prikačite Galaxy SmartTag na dragocjene stvari u životu.

2. Pronađite ga

Ako ste izgubili neki od svojih predmeta, samo pokrenite aplikaciju i pogledajte gdje je zadnji put bio. Vraćanje nazad je lako.

3. Polako

Tamo je! Zahvaljujući Galaxy SmartTags pronalaženje izgubljenih predmeta je pametno i jednostavno.

  • *Kaiš, dvostrana traka, naljepnice s imenima se prodaju zasebno i ne dolaze uz uređaj.

AR Finding Vas vodi korak po korak do izgubljenih predmeta

AR Finding Vam daje jedinstvenu sliku puta da locirate izgubljeni predmet sa prikačenim SmartTag+. Čak Vas obavještava da ste blizu pomoću svjetlucavog zelenog svjetla kada ste na odredištu. Pokazuje Vam put na ekranu telefona pomoću SmartThings aplikacije.

* Za Galaxy SmartTag+, obavezan je Samsung račun i registracija na SmartThings Find. Galaxy SmartTag+ treba biti uparen sa Galaxy telefonima koji imaju omogućen ultraširoki propusni opseg (UWB) sa Android 11 ili novijim kako bi funkcionisao u potpunosti. ** AR finding funkcioniše sa uređajima koji podržavaju UWB tehnologiju. UWB podržavaju Galaxy S21 Ultra, Galaxy S21+, Galaxy Note20 Ultra i Galaxy Z Fold2. *** Preciznost može biti smanjena ako postoji prepreka između Vas i uređaja, ako je tag u ladici, iza zida ili u autu.

Pronalaženje važnih stvari u Vašem životu

SmartTag+* s Bluetooth povezivanjem lako se može prikačiti na ključeve, torbe pa čak i na porodičnog kućnog ljubimca. Ako mislite da je Vaš izgubljeni predmet u blizini ali ga ne možete baš pronaći, dodirnite dugme za pozivanje na svom telefonu i pratite poznati zvuk Vaše melodije poziva na jačini koju podesite.

* Galaxy SmartTag+ ima Bluetooth domet do 120 m bez smetnji. Stvarne performanse mogu varirati ovisno o okruženju u kojem se koriste.

Locirajte svoje stvari iz daljine

Vaš označeni predmet je izvan dometa? Nema problema! Čak i u slučaju da niste na mreži, Galaxy Find Network* može upotrijebiti skenirane podatke kako bi ga pronašla za Vas privatno. Možete upotrijebiti i druge uređaje koje posjedujete da biste locirali svoje predmete.

* Ova karakteristika je dostupna samo s Galaxy uređajima.

Pogodnost na jedan klik za Vaš pametni dom

Uz SmartTag+ Vaš pametni dom je upravo postao još praktičniji. SmartTag+ može kontrolisati razne IoT uređaje samo jednim pritiskom dugmeta pa tako možete upaliti svjetla u svom domu prije nego i zakoračite unutra.

* IoT uređaji moraju biti registrovani unutar SmartThings aplikacije da bi funkcija radila. ** Karakteristika dugmeta na SmartTag+ ne funkcioniše ako nije povezan na mobilni telefon korisnika. *** IoT proizvodi se prodaju zasebno. **** Kompatibilni uređaji u SmartThings aplikaciji mogu se provjeriti na SmartThings stranici na www.samsung.com/smartthings

Pogodnost dolazi u paru

Kada otkrijete pogodnost korištenja SmartTag+ pronaći ćete mnoštvo stvari u svom domu koje ćete željeti označiti. Oni se prodaju zasebno ili dolaze pakovani u paketu od 2 za još više pogodnosti.

Specifikacije

{{family.currentModel.displayName}}

{{family.currentModel.modelCode}}

Boja : {{chip.displayName}}
{{model.prices.currentPriceDisplay}}
Od {{model.prices.monthlyPrice}} / mj za {{model.prices.months}} mjesečno
ili {{model.prices.currentPriceDisplay}}
Price without VAT: {{model.prices.vatFreePriceFormatted}}

Price with discount: {{model.prices.currentPriceDisplay}}

Price before: {{model.prices.priceDisplay}}

{{model.prices.priceDisplay}} {{model.prices.savePrice}}
  • {{summary.title}}

    {{summary.value}}{{summary.unit}}

  • {{summary.title}}

Uporedite modele

Uporedite sa sličnim predmetima

NEDAVNO GLEDANO

From $159.00/mo or $125,900.500
$1,000.00 Save $1,000.00

Karakteristike, specifikacije i vizualni prikazi proizvoda podložni su promjenama.

* Slika dva telefona Galaxy S21 Ultra 5G u Smart LED View maski i telefona Galaxy S21+ 5G u Smart LED maski simulirana je u svrhu ilustracije.

* SmartTag ima raspon za Bluetooth od 120m. Stvarni raspon može se razlikovati u zavisnosti od okoline u kojoj se koristi.

* Slika bijelog bežičnog punjača i crnog bežičnog punjača duo simulirana je u svrhu ilustracije.