Gdje ćete biti za 5 godina?

Ono što je sigurno - uživaćete, jer vas sa kupovinom određenih uređaja Samsung bijele tehnike očekuje 5 godina bezbrižnosti.

Zato što znamo da se za 5 godina puno toga može dogoditi, dajemo vam 5 godina garancije (2 godine fabričke garancije + 3 godine Samsung garancije) na određene modele Samsung frižidera, veš mašina, ugradbenih kuhinjskih uređaja i usisivača kupljenih u periodu od 1.2. do 31.12.2022.

Izaberite jedan ili više modela Samsung bijele tehnike i budite bez brige.

Kako biste ostvarili pravo na navedene 3 godine Samsung garancije, potrebno je registrirati se na internet stranici samsung5godinagarancija.ba najkasnije 30 dana od datuma kupovine.

Uslove promocije možete pronaći ovdje.

Spisak proizvoda koji su dio ove promocije možete pogledati ovdje.

5 godina garancije za vašu bezbrižnost

Svježije i ukusnije

RB7300 BESPOKE frižider sa donjim zamrzivačem

Bespoke frižider nudi multifunkcionalan i personalizovan dizajn uz 6 različitih materijala: saten-staklo, glam-staklo, čisto staklo, terakota metal, pravi nerđajući čelik i čelik-metal. Svaki od materijala se može kombinovati s raznim ponuđenim bojama u skladu sa stilom doma i kuhinje. Ekstraveliki frižider od 390 litara* sa svojih 600 mm dubine odgovara standardima kuhinjskih elemenata i u ravni je s njima. Njegova prednost su izuzetno tanki zidovi u koje je SpaceMax™ tehnologijom ugrađena veoma efikasna izolacija.

Prepolovite vrijeme pranja

WW9800T veš mašina sa QuickDrive tehnologijom, 9kg

QuickDrive™ veš mašina skraćuje vrijeme pranja i do 50% i potrošnju energije do 20%, bez ugrožavanja efikasnosti pranja. Q-Drum™ ima glavni bubanj i pozadinsku ploču koji se okreću nezavisno, zahvaljujući čemu se odjeća dinamičnije okreće. Rezultat je brzo, moćno, a ipak nježno pranje. Tu su i Add Wash™ vrata da lako i brzo dodate zaboravljenu odjeću nakon pokretanja ciklusa, kao i Eco Bubble™ za moćno čišćenje, čak i pri niskim temperaturama.

Lakše uz veliki ekran

DW5500MM mašina za pranje posuđa s LED ekranom

Pranje posuđa je jednostavnije uz intuitivno praćenje, lako očitavanje i podešavanje stanja, što vam omogućava velik i širok LED ekran, vidljiv i iz daljine. Fleksibilna unutrašnjost je podesiva po visini tako da se gornja rešetka može brzo podići ili spustiti za 5 cm. Stvaranjem dodatnog prostora u donjoj rešetki može se postaviti i veće posuđe. Tu je i fleksibilna treća rešetka na vrhu, za male i lagane predmete, kao što je pribor za jelo.

Jedna vrata, dvije zone

NV7000N ugradna rerna sa fleksibilnim vratima

Uživajte u pripremanju različitih jela koristeći fleksibilna vrata s gornjom i donjom zonom pečenja i otvaranja. Dual Cook Flex™ tehnologija omogućava vam pripremu dva jela u dvije zone na dvije temperature, uz mogućnost pristupa cijeloj pećnici ili samo gornjoj polovini, bez prekidanja pečenja u donjem dijelu. Uz Dual Cook Flex™ štedite i vrijeme i energiju (20%), jer nema zagrijavanja cijele pećnice.

Više jela odjednom!

NZ6000K SMART ugradbena ploča s Virtual Flame tehnologijom

Uživajte u kuhanju uz intuitivnu i jasnu kontrolu temperature. Jedinstvena Virtual Flame™ tehnologija omogućava vam intuitivnu vizualnu kontrolu uz jasan i siguran pregled intenziteta temperature na indukcijskoj ploči. U Flex Plus zoni jednostavno kuhajte više jela, koristeći više posuđa. Ova široka, otvorena površina može prepoznati broj posuda, veličinu i oblik, uz minimalno korištenje energije i bez „mrtvih zona”.

Lako do čistoće

VS9000E usisivač s Jet Cyclone tehnologijom, Turbo četkom i Z-stanicom

Sada možete lako i jednostavno očistiti podove snažnim i laganim bežičnim štapnim usisivačem koji ima digitalni inverter motor s usisnom snagom do 150 W. Istovremeno ćete imati priliku udisati i čistiji zrak zahvaljujući petoslojnom HEPA filtracijskom sistemu, čiji glavni ciklon hvata velike čestice, mlazni ciklon hvata sitne čestice, a ultrafini filter prašine na kraju zadržava 99,999 % najsitnije prašine i alergena.