Pripremite se, ljeto dolazi! Trebaće vam puno hladnih napitaka i sladoleda da se rashladite, ali ono što vam definitivno neće trebati je smrznuti frižider. Zahvaljujući No Frost tehnologiji, Samsung frižideri će održavati ravnomjernu temperaturu što će spriječiti nakupljanje leda i čuvati svježinu vaših namirnica. Uz No Frost možete zaboraviti na odleđivanje frižidera i iskoristiti to vrijeme za važnije stvari!

Odaberite jedan od odličnih Samsung No Frost frižidera na posebnom popustu do 25 % i uživajte u savršenoj svježini namirnica uz 5 godina garancije.

Promocija traje od 14.5. do 30.6.2021. godine i odnosi se na odabrane modele frižidera.

Promocija 5 godina garancije (2 godine fabričke garancije + 3 godine dodatne garancije) važi za određene frižidere kupljene od 1.3. do 30.6.2021. godine. Više informacija o promociji 5 godina garancije pronađite na samsung5godinagarancija.ba.

Svježe namirnice uvijek nadohvat ruke

RB7300T serija RB7300T serija

RB7300T serija

RB7300T

Prirodna svježina bez nakupljanja leda

Ne morate više gubiti vrijeme na odleđivanje frižidera, jer uz No Frost tehnologiju cirkulacija zraka u frižideru se povećava i održava se stabilna temperatura te se tako spriječava stvaranje leda. A uz vrlo tanke zidove frižidera, koje omogućava SpaceMax tehnologija, ovaj frižider omogućava više prostora u unutrašnjosti te odgovara dimenzijama kuhinjskih elemenata.

RS8000

I svježe namirnice i besprijekoran dizajn

Kada se spoje vrhunska tehnologija hlađenja i elegantan dizajn, dobijate frižider koji se savšeno uklapa u svaki dom. Zahvaljujući preciznom hlađenju, duže čuva svježinu, okus i teksturu hrane, dok Twin Cooling Plus tehnologija optimizira temperaturu i vlažnost u frižideru, osiguravajući da hrana ostane sočnija i svježija dvostruko duže.