Uvijek birajte najbolje. Odlučite se za vaš omiljeni Neo QLED Samsung televizor i na poklon dobijate fantastični Samsung telefon.

Ako odaberete neki od Neo QLED 8K modela od 75'' ili veći, na poklon dobijate fenomenalni Galaxy Z Flip3 kako biste posmatrali svijet iz novog ugla. Ako se odlučite za Neo QLED 4K modele od 75'' ili veće, poklanjamo vam Galaxy A53 5G* telefon.

Kako biste ostvarili pravo na poklon, potrebno je registrirati svoju kupovinu na ce.promotion@samsung.com.

Promocija vrijedi za Neo QLED modele iz 2022., a potpuni popis modela i uslove promocije potražite ovdje.

Promocija traje od 6.9. do 9.10.2022. ili do isteka zaliha poklona.

*Povezivanje na 5G biće moguće po dostupnosti 5G softvera i mrežne infrastrukture.

Samsung prodajni partneri koji učestvuju u ovoj promotivnoj aktivnosti su:

Neo QLED

Spektakularan kontrast, baš kako je redatelj i zamislio

Bogate, realne boje i dublji kontrast oživljavaju svaku nijansu i detalj. Vidjet ćete značaj i najsitnijeg detalja zahvaljujući dinamičnom preslikavanju tonova, kojim HDR10+ iz scene u scenu vrši podešavanje boja i kontrasta.

QLED 8K

Nova dimenzija realnosti

Inteligentni Samsung procesor svojim briljantnim 8K AI skaliranjem i prilagodljivom slikom zaslužan je za najbolji doživljaj gledanja ikada. Zakoračite u svijet nove rezolucije koja na velikim ekranima u vaš prostor unosi novu dimenziju realnosti.

Galaxy Z Flip3

Dizajniran da ispuni očekivanja

Svilenkasto glatko pomicanje uz 120 Hz Infinity Flex ekran od 6,7 inča pruža osjećaj besprijekornog pomicanja, prevlačenja, povlačenja i puštanja. Na temelju sadržaja na ekranu, ovo osvježenje se samo prilagođava. Glavni ekran je napravljen od Samsung ultra tankog stakla, a dodavanjem panelnog sloja i zaštitne folije, on može podnijeti do 200.000 rasklapanja.

Galaxy A53 5G

Kinematografski prikaz vašeg svijeta

Razveselite svoje oči živim detaljima uz FHD+ Super AMOLED ekran. Na širokih 6,5 inča Infinity-O ekrana s 800 nita uživajte u živopisnoj vidljivosti prikaza na otvorenom i ne brinite za oči jer je Eye Comfort Shield zadužen za manje plave svjetlosti.