Sinhronizirajte svoju galeriju uz OneDrive i uživajte u 6 mjeseci OneDrive memorije u oblaku od 100 GB uz Galaxy Z seriju.

Šestomjesečni besplatni probni rok OneDrive memorije u oblaku od 100 GB dostupan je korisnicima koji su kupili Galaxy Z Fold4 ili Z Flip4. Dostupnost se može razlikovati zavisno od regije ili zemlje. Nakon šestomjesečnog probnog roka, vaša pretplata će se automatski obnoviti u mjesečnu plaćenu pretplatu u skladu s uslovima i odredbama Google Playa. Otkažite u bilo kojem trenutku kako biste zaustavili buduće naplate. Ponuda nije dostupna postojećim pretplatnicima Microsoft 365 ili OneDrive premium usluge (uključujući besplatne probne rokove) ili bivšim pretplatnicima Microsoft 365 ili OneDrive premium usluge koji su ih otkazali u posljednjih 90 dana. Jedna ponuda po korisniku i po uređaju. Ponuda se ne može prenijeti ili kombinirati s drugim Microsoftovim ponudama, a dostupna je između 10. avgusta 2022. i 10. avgusta 2023 . Mora se iskoristiti tokom tog razdoblja u Trgovini Google Play kako biste započeli šestomjesečni probni rok.

* Dostupno samo za 4G/LTE i starije verzije mreža. Povezivanje na 5G biće moguće nakon implementacije 5G softvera i mrežne infrastrukture.

Sinhronizirajte svoju galeriju uz OneDrive i uživajte u 6 mjeseci OneDrive memorije u oblaku od 100 GB uz Galaxy S22 seriju.

Šestomjesečni besplatni probni rok OneDrive memorije u oblaku od 100 GB dostupan je korisnicima koji su kupili Galaxy S22, S22+ ili S22 Ultra. Dostupnost se može razlikovati zavisno od regije ili zemlje. Nakon šestomjesečnog probnog roka, vaša pretplata će se automatski obnoviti u mjesečnu plaćenu pretplatu u skladu s uslovima i odredbama Google Playa. Otkažite u bilo kojem trenutku kako biste zaustavili buduće naplate. Ponuda nije dostupna postojećim pretplatnicima Microsoft 365 ili OneDrive premium usluge (uključujući besplatne probne rokove) ili bivšim pretplatnicima Microsoft 365 ili OneDrive premium usluge koji su ih otkazali u posljednjih 90 dana. Jedna ponuda po korisniku i po uređaju. Ponuda se ne može prenijeti ili kombinirati s drugim Microsoftovim ponudama, a dostupna je između 25. februara 2022. i 31. januara 2023. Mora se iskoristiti tokom tog razdoblja u Trgovini Google Play kako biste započeli šestomjesečni probni rok.

* Dostupno samo za 4G/LTE i starije verzije mreža. Povezivanje na 5G biće moguće nakon implementacije 5G softvera i mrežne infrastrukture.

Sinhronizirajte svoju galeriju uz OneDrive i uživajte u 6 mjeseci OneDrive memorije u oblaku od 100 GB uz Galaxy A33 i A53 5G.

Šestomjesečni besplatni probni rok OneDrive memorije u oblaku od 100 GB dostupan je korisnicima koji su kupili Galaxy A33 i A53 5G. Dostupnost se može razlikovati zavisno od regije ili zemlje. Nakon šestomjesečnog probnog roka, vaša pretplata će se automatski obnoviti u mjesečnu plaćenu pretplatu u skladu s uslovima i odredbama Google Playa. Otkažite u bilo kojem trenutku kako biste zaustavili buduće naplate. Ponuda nije dostupna postojećim pretplatnicima Microsoft 365 ili OneDrive premium usluge (uključujući besplatne probne rokove) ili bivšim pretplatnicima Microsoft 365 ili OneDrive premium usluge koji su ih otkazali u posljednjih 90 dana. Jedna ponuda po korisniku i po uređaju. Ponuda se ne može prenijeti ili kombinirati s drugim Microsoftovim ponudama, a dostupna je između 25. marta 2022. i 31. marta 2023. Mora se iskoristiti tokom tog razdoblja u Trgovini Google Play kako biste započeli šestomjesečni probni rok.

* Dostupno samo za 4G/LTE i starije verzije mreža. Povezivanje na 5G biće moguće nakon implementacije 5G softvera i mrežne infrastrukture.