Ako često poželite da ekran vašeg telefona bude velik koliko jedan TV, onda je ovo prava ponuda za vas. Svi koji se odluče od 10. februara do 21. marta svoj dom upotpuniti izvrsnim The Sero televizorom, dobijaju na poklon jedinstveni Galaxy A31 telefon.
The Sero je televizor koji se potpuno prilagođava vašem sadržaju. On se okreće kako bi se prilagodio vrsti sadržaja koji se gleda, položeno za gledanje televizijskog sadržaja i filmova ili uspravno, kada su u pitanju mobilni sadržaji i aplikacije. The Sero vam uvijek pruža pravi ugao gledanja, rotiranjem prema gore za mobilni sadržaj i aplikacije, ili vodoravno za filmove i TV uživo. The Sero će vaš sadržaj prikazati u veličini optimalnoj za gledanje pa možete uživati u svakoj vrsti sadržaja na velikom ekranu.
Potreban je samo jedan dodir kako bi se sadržaj s mobilnog telefona prenio na The Sero televizor. Ako slušate muziku ili gledate videozapis na telefonu, Tap View će za sekundu sve to pustiti na The Sero TV-u.
Ovaj TV će biti najbolji prijatelj vašeg mobilnog telefona, a kako bi ugođaj u njemu bio potpuniji, za svaku kupovinu do 21. marta 2021. darujemo mobilni telefon Galaxy A31.

Ovaj telefon donosi fenomenalnu četverostruku kameru za više detalja na fotografijama, koja bilježi više nego što možete vidjeti golim okom. Za zadivljujući dnevni izgled, prednja kamera od 20 MP telefona Galaxy A31 pruža vam jasne fotografije visoke rezolucije. Galaxy A31 brzo obrađuje podatke i ima veliku memoriju tako da se možete fokusirati na sadašnji trenutak. Napredni osmojezgreni procesor i 4/6 GB RAM memorije pružaju vrhunske performanse. Preuzimajte više i brišite manje uz 64 GB ili 128 GB unutarnje memorije, ili pak dodajte 512 GB memorije uz microSD karticu. I na kraju, ovaj telefon donosi sjajan ekran kao stvoren za kinematografski doživljaj. Uronite u impozantan Infinity-U ekran od 6,4 inča. Široki omjer slike ispuniće vaš ekran sadržajem od ruba do ruba. Gledajte omiljene videomaterijale, igre i prijenose uživo na ovom sjajnom FHD+ Super AMOLED ekranu.
Promocija traje od 10.2. do 21.3.2021. ili do isteka zaliha. Kako biste ostvarili pravo na poklon, potrebno je da registrujete svoju kupovinu na ce.promotion@samsung.com, a uslove promocije možete pronaći ovdje!

Dva fenomenalna ekrana, jedna nevjerovatna ponuda!

The Sero TV	The Sero TV

The Sero TV

Galaxy A31	Galaxy A31

Galaxy A31

The Sero TV

TV koji se prilagođava vašem sadržaju

Zašto se odreći najboljeg iskustva gledanja? The Sero se okreće kako bi se prilagodio vašem sadržaju, položeno za gledanje televizijskog sadržaja i filmova ili uspravno, kada su u pitanju mobilni sadržaji i aplikacije.

Galaxy A31

Fenomenalan ekran kao stvoren za kino

Široki omjer slike ispunjava vaš ekran sadržajem od ruba do ruba. Gledajte omiljene videomaterijale, igre i prijenose uživo na slikovitom FHD+ Super AMOLED ekranu. S velikom baterijom od 5.000 mAh u kućištu debljine 8,6 mm, Galaxy A31 idealno stane u dlan.