Puno vremena provodimo kod kuće, pa zašto nam to vrijeme onda ne bi bilo ugodno i lijepo? Stalnim uvođenjem inovacija, Samsung je tu da poboljša svakodnevni život ljudi i, uz svoje moderne uređaje, život učini još ljepšim, bezbrižnijim i jednostavnijim. Zato iskoristite mogućnost da, uz specijalni popust do 25% i 5 godina garancije, učinite svoj dom još ljepšim i opremite prostor u kojem boravite najmodernijim uređajima koji su izuzetno korisni, pomažu u svim kućanskim poslovima i olakšavaju život. 

Želimo svakodnevni život učiniti boljim i ugodnijim i zato iz dana u dan razvijamo tehnologiju i na tržište kućanskih uređaja donosimo proizvode vrhunskog kvaliteta. Na ovaj način se trudimo svakodnevno opravdati povjerenje kupaca i korisnika te pružiti svakome iskustvo koje zaslužuje. 

Razumijemo da su posebni zahtjevi potrošača danas sve izraženiji, tako da su kod nas moderan dizajn i funkcionalna vrijednost proizvoda usklađeni u svakom pojedinačnom uređaju. Našim inovativnim pristupom, zakoračili smo u budućnost koja je ova dva zahtjeva spojila u jedno te nudimo jedinstveno iskustvo korištenja proizvoda, a također i integriranje u dizajn svakog prostora. 

Zato odaberite Samsung kućanske uređaje, uljepšajte svoj život i uštedite do 25% na kupovinu, a uz određene uređaje dobijate i 5 godina garancije.

Ušteda do 25% ostvaruje se prilikom kupovine određenih Samsung modela mašina za pranje veša, mašina za sušenje veša, kombiniranih mašina za pranje i sušenje veša i frižidera u periodu od 1.10. do 14.11.2021. godine.

Detalje promocije 5 godina garancije pronađite na www.samsung.com/ba/offer/5yw-wg-promo-2021.

*Tačan iznos postotka uštede razlikuje se zavisno od proizvoda i njegove cijene kod Samsung prodajnih partnera.

Specijalna promocija za ljepši dom!

Galaxy Watch4 Classic 46mm Galaxy Watch4 Classic 46mm

Frižider RS8000 SBS

QuickDrive QuickDrive

Mašina za pranje veša QuickDrive WW8500T

DV5000 DV5000

Mašina za sušenje veša DV5000

Hlađenje iz snova

Frižider RS8000 SBS Twin Cooling Plus

Uživajte u više unutarnjeg prostora i u hrani koja duže vrijeme čuva svježinu. Frižider Samsung RS8000 nudi više prostora zahvaljujući SpaceMax Technology™ koja omogućava dodatni unutarnji kapacitet bez povećanja vanjskih dimenzija.
Twin Cooling Plus™ tehnologija optimizira temperaturu i vlažnost u frižideru i zamrzivaču uz nezavisno hlađenje i tako omogućava bolje čuvanje hrane i štiti ukus sprečavanjem miješanja mirisa.
Vrhunski dizajn i bezvremenski stil ovog uređaja uklapaju se u svaku vrstu enterijera.

Higijensko čišćenje parom

Mašina za pranje veša WW8500T

Poboljšajte kvalitet pranja veša bez prethodnog tretiranja koristeći dubinsko i higijensko čišćenje odjeće parom. Para se ispušta s dna bubnja, tako da je svaki predmet ispunjen parom, čime se uklanjaju tvrdokorna prljavština i 99,9 % bakterija i alergena.

Optimalno sušenje

Mašina za sušenje veša DV5000

Uštedite energiju i poboljšajte kvalitet sušenja odjeće! Zahvaljujući energetskoj klasi A++ i tehnologiji toplotne pumpe, ova mašina za sušenje veša ekonomičnije troši energiju.
Posjeduje i inteligentan sistem Optimal Dry sa senzorima za vlagu i temperaturu, koji prilagođava vrijeme sušenja za najbolji rezultat.
Dvoslojni mrežasti filter 2 u 1 održava optimalne performanse sušenja. Dva alarma podsjećaju kada je potrebno očistiti filtere i izmjenjivače toplote.