Globalno otkrivanje

Maj 11, 2021

Bespoke frižider s jednim vratima u Glam Lavender boji i jedinica sa dvoje vrata sa Satin Sky Blue bojom gornjeg panela i Clean White bojom donjeg panela su postavljeni jedan do drugog u šarolikoj kuhinji. Bespoke frižider s jednim vratima u Glam Lavender boji i jedinica sa dvoje vrata sa Satin Sky Blue bojom gornjeg panela i Clean White bojom donjeg panela su postavljeni jedan do drugog u šarolikoj kuhinji.

Dizajniran za svaki enterijer

Dostupna je kombinacija sa bijelom, bojom lavande, bež, tamnoplavom i nebesko plavom bojom. Dostupna je kombinacija sa bijelom, bojom lavande, bež, tamnoplavom i nebesko plavom bojom.

PROIZVOD I PREDNOSTI

Predstavljamo nov dizajn stvoren za Vas

Izaberite frižider koji ste uvijek željeli i uživajte u elegantom stilu i prostoru uz Samsung Bespoke frižidere. Njegov predivan dizajn sa izborom modernih materijala i boja koji pristaju Vašoj kuhinji.

Predstavljamo šest boja panela. Na lijevoj strani ekrana su tri staklena panela, s lijeve na desnu stranu, u boji Glam Lavender, Clean White, i paneli u Satin Beige bojama. Na desnoj strani su tri metalna panela u teksturi Cotta, Real Stainless i Steel.