Galaxy A03

Galaxy A03

SM-A035GZKGEUC

 • Octa-core Procesor
 • 6,5" TFT Infinity-V Displej
 • 48MP Kamera

Odaberite boju

Boja :

Odaberite pohranu

 • Galaxy A03 gledano sprijeda. Muškarac skače preko pozornice sa ispruženim nogama, usredsređen unutar ekrana. Njegove noge i ostatak pozornice protežu se izvan granica izložbe.
  6.5" Displej
 • Stražnji krupni plan napredne dvostruke kamere na crnom modelu, prikazuje glavnu kameru F1.8 od 48 MP i dubinsku kameru F2.4 od 2 MP.
  48 MP Kamera
 • Galaxy A03 prikazuje noćni pogled na grad, ukazujući da uređaj nudi Octa-core procesor, 3GB/4GB RAM-a, 32GB/64GB/128GB sa do 1TB memorije.
  Octa-core Procesor
 • Galaxy A03 in landscape mode and a city skyline at sunset onscreen. Above the phone is semi-circle showing the sun's path through the day, with icons of a sun rising, shining sun and a moon to depict sunrise, mid-day and night. Text says 5000 mAh (typical).
  5000mAh Battery

Više ekrana znači više prostora za igru

Proširite Vaš pogled na 6,5-inčni Infinity-V ekran Galaxy A03 i pogledajte šta ste sve propustili. Uz HD+ tehnologiju Vaš svakodnevni sadržaj izgleda oštro, precizno i jasno.

*Slike služe kao ilustracija. **Veličina ekrana je 6,5 inča mjerena dijagonalno i 6,3 inča ako se uzmu u obzir zaobljeni uglovi. Stvarna površina prikaza je manja zbog zaobljenih uglova i otvora za kameru.

Izgleda i pruža jednako dobar osjećaj

Galaxy A03 kombinuje jednostavnu estetiku dizajna sa šrafiranim uzorkom svjetla i laganom mat završnom obradom na poleđini. Prefinjene zaobljene linije čine ga ugodnim za držanje i pružaju jednostavnu navigaciju po ekranu. Možete izabrati crnu, plavu ili crvenu boju.

*Dostupnost boja može varirati ovisno o državi ili operateru.

Dvojnom kamerom zabilježite svoj svijet na razne načine

Galaxy A03 posjeduje glavnu kameru od 48MP za nevjerovatne svakodnevne fotografije. Čak možete podesiti pozadinu i fokus na prednji plan uz pomoć efekata fokusa uživo koje posjeduje Dubinska kamera od 2MP.

Donesite fokus naprijed uz Dubinsku kameru

Dubinska kamera od 2MP omogućava Vam da podesite dubinu vidnog polja u Vašim fotografijama. Jednostavnim dodirom možete lako i fino podesiti zamućenje pozadine iza objekta za visokokvalitetne snimke portreta koji se istinski ističu.

1. Žena stoji u parku prekriženih ruku. Ona je u fokusu, a drveće u pozadini je blago zamagljeno. 1. Žena stoji u parku prekriženih ruku. Ona je u fokusu, a drveće u pozadini je blago zamagljeno.
*Slike služe kao ilustracija.
2. Žena stoji u parku prekriženih ruku. Sve u kadru je jasno i fokusirano. 2. Žena stoji u parku prekriženih ruku. Sve u kadru je jasno i fokusirano.
*Slike služe kao ilustracija.

Podijelite selfi fotografije koje se ističu pomoću prednje kamere

Sa efektom fokusa uživo koji je dodat prednjoj kameri od 5MP možete snimiti zapanjujuće selfije koji sadrže više Vas a manje pozadine.

*Slika služi kao ilustracija.

*Slika služi kao ilustracija.

Uz Dolby Atmos nadmašite uobičajeno doživljaj slušanja

Jednostavno uključite svoje slušalice koje će Vas odvesti direktno u Vašu muziku i filmove. Pomoću Dolby Atmos ćete čuti zvuk koji je pun, glasan i činit će Vam se da ste usred scene.

*Dolby Atmos podržava samo stereo slušalice i BT zvučnike. **Dolby Atmos je dostupna opcija samo kada se Dolby Atmos način rada aktivira u Postavkama. ***Slušalice se prodaju odvojeno.

Možete računati na memoriju i brzinu

Galaxy A03 kombinuje osmojezgrenu snagu procesora sa do 3GB/4GB RAM-a za brze i efikasne performanse u izvršavanju zadatka. Uživajte u 32GB/64GB/128 GB interne memorije ili dodajte još više prostora sa microSD karticom do 1TB.

*Kapacitet RAM i interne memorije mogu varirati ovisno o državi. Stvarna dostupnost memorije za pohranjivanje može varirati ovisno o unaprijed instaliranom softveru. **MicroSD kartica se prodaje odvojeno.

Neka Vaš uređaj radi još duže pomoću snažne baterije

Budite u prednosti s baterijom koja Vas neće usporiti. Baterija sa 5000mAh (tipično)¹ omogućava da satima radite ono čime se bavite.

1. Tipična vrijednost testirana je u nezavisnim laboratorijskim uslovima. Tipična vrijednost je procijenjena prosječna vrijednost uzimajući u obzir odstupanja u kapacitetu baterije među uzorcima baterija koje su testirane u skladu sa standardom IEC 61960. Nazivni (minimalni) kapacitet je 4900mAh. Stvarni životni vijek baterije može varirati ovisno o mrežnom okruženju, obrascima korištenja i drugim faktorima.

Fokusirajte više sa One UI Core

One UI Core pomaže da se fokusirate na ono što Vam je bitno. Hardver i softver rade u skladu sa sadržajem i funkcijama na dohvat ruke kako biste im brže pristupili. Mijenjajte aplikacije bez smetnji i dobijte informacije za više aplikacija odjednom — praktičan UI dizajn omogućava multitasking na jednom ekranu.

*Dostupnost funkcija One UI Core opcije, aplikacija i usluga može varirati ovisno od uređaja, verzije operativnog sistema i države. **Slike uređaja i ekrana služe samo kao ilustracija.

*Dostupnost funkcija One UI Core opcije, aplikacija i usluga može varirati ovisno od uređaja, verzije operativnog sistema i države. **Slike uređaja i ekrana služe samo kao ilustracija.

Nevjerovatan Android™ doživljaj, uvijek

Nabavite najnovije Google aplikacije na Android OS-u, u potpunosti podržane na Vašem Galaxy A03.

*Dostupnost Google aplikacija može varirati ovisno od države ili jezika. **Google, Android, Google Play, YouTube i druge oznake su zaštitni znakovi Google LLC.

*Dostupnost Google aplikacija može varirati ovisno od države ili jezika. **Google, Android, Google Play, YouTube i druge oznake su zaštitni znakovi Google LLC.

Upoznajte novi Galaxy A. „Nevjerovatno” jeste za svakoga.

Specifikacije

 • Procesor 1.6 GHz
 • Težina (g) 199

{{family.currentModel.displayName}}

{{family.currentModel.modelCode}}

Boja : {{chip.displayName}}
{{model.prices.currentPriceDisplay}}
Od {{model.prices.monthlyPrice}} / mj za {{model.prices.months}} mjesečno
ili {{model.prices.currentPriceDisplay}}
Price without VAT: {{model.prices.vatFreePriceFormatted}}

Price with discount: {{model.prices.currentPriceDisplay}}

Price before: {{model.prices.priceDisplay}}

{{model.prices.priceDisplay}} {{model.prices.savePrice}}
 • {{summary.title}}

  {{summary.value}}{{summary.unit}}

 • {{summary.title}}

Uporedite modele

Uporedite sa sličnim predmetima

NEDAVNO GLEDANO

* Mreža: propusni opseg koji podržava uređaj može se razlikovati ovisno o regiji ili pružatelju usluga.

* Baterija: Stvarno trajanje baterije zavisi od mrežnog okruženja, funkcija i aplikacija koje se koriste, učestalosti poziva i poruka, broju punjenja i mnogih drugih faktora.

* Korisnički dostupna memorija: Stvarna korisnička memorija će varirati u zavisnosti od operatera i može se promeniti nakon nadogradnje softvera.

*Tipična vrijednost testirana je u nezavisnim laboratorijskim uslovima. Tipična vrijednost je procijenjena prosječna vrijednost uzimajući u obzir odstupanja u kapacitetu baterije među uzorcima baterija koje su testirane u skladu sa standardom IEC 61960. Nazivni (minimalni) kapacitet je 4900mAh. Stvarni životni vijek baterije može varirati ovisno o mrežnom okruženju, obrascima korištenja i drugim faktorima.

*Kapacitet RAM i interne memorije mogu varirati ovisno o državi. Stvarna dostupnost memorije za pohranjivanje može varirati ovisno o unaprijed instaliranom softveru.

**Veličina ekrana je 6,5 inča mjerena dijagonalno i 6,3 inča ako se uzmu u obzir zaobljeni uglovi. Stvarna površina prikaza je manja zbog zaobljenih uglova i otvora za kameru.