Welcome to the
!
Please enjoy our special offers for you

Upoznajte telefon koji mijenja oblik budućnosti. Ovaj najsavremeniji preklopni pametni telefon u svijetu, stavlja na Vaš dlan snažne performanse, sklopivo staklo i cjelodnevnu bateriju.1, 2

Novo poglavlje mobilnih uređaja se otvara.

Predstavljamo Galaxy Z Fold2

 • Glavne karakteristike stručnog pregleda
 • Unbox Therapy - otvaranje paketa
 • MKHB - 3 važna elementa nadogradnje!
 • iJustine - otvaranje kutija, igranje igara i prvi utisci!

DIZAJN

Dizajniran da mijenja oblik budućnosti

STIL

Suptilna paleta sofisticiranih nijansi

Budućnost mobilnih uređaja dolazi u dvije bogate boje — Mistično crnoj i Mistično bronzanoj. Izaberite crnu za vrhunski i bezvremenski izgled. Ili se odlučite za bronzanu da se istaknete u gomili.

Dva Galaxy Z Fold2, jedan u Mistično bronzanoj i drugi u Mistično crnoj boji dolaze svaki sa svoje strane, napola rasklopljeni sa pozadinom koja prikazuje leptira na ekranu. Sastaju se u sredini, jedan pored drugog i potpuno se sklapaju. Jedan Galaxy Z Fold2 sada prikazan straga a drugi sprijeda sa pozadinom koja prikazuje leptira na Vanjskom ekranu.

*Dostupnost boja može varirati ovisno o državi ili operateru.

VANJSKI EKRAN

Neboderi, kamera okrenuta gore prema vrhovima zgrada na plavom nebu u sredini prikazani na Vanjskom ekranu.
Sklopljen, potpuno funkcionalan pametni telefon

Sklopljen, Galaxy Z Fold2 je vrhunski telefon sa 6,2-inčnim ekranom.3Ekspanzivni ekran daje Vam više prostora za igru — savršen za pisanje poruka, razgovore i igranje igrica.

GLAVNI EKRAN

Galaxy Z Fold2 se rasklapa da pokaže sliku nebodera na Glavnom ekranu.
Rasklopljen Vam pruža pogled u grandiozniji svijet

Napravljen od Samsung Ultratankog stakla, 7,6-inčni sklopivi ekran otvara se da pokaže bogate boje Dynamic AMOLED 2X.4 Ekran emituje manje plave svjetlosti, tako da možete da se otvorite prema doživljaju gledanja sa veličine tableta i uživate satima, dok minimalizirate naprezanje očiju.

*Slike služe kao ilustracija.

 • Minimalizirani prekidi

  na Infinity Flex ekranu

  Prozirni otvor za kameru, bez ureza i sa tanjim okvirima. Minimizirana vizuelna ometanja omogućuju Vam da razgledate više ekrana.

 • Prilagodljiv sadržaju

  od 11Hz do 120Hz i više5

  Inteligentni prikaz otkriva šta radite i pomjera brzinu osvježavanja. Tako dobijate idealan prikaz i štedite bateriju.

SKLAPANJE

Novi pokret počinje ovdje

Galaxy Z Fold2 u Mistično bronzanoj boji, rasklopljen napola gledan straga prikazuje Hideaway Hinge zglob.

HIDEAWAY HINGE ZGLOB

Precizno dizajniran za nevjerovatno glatko kretanje

Vrhunski dizajn zgloba Galaxy Z Fold2 pruža besprijekorno fluidan pokret preklapanja. Hideaway Hinge je najnapredniji mehanizam tehnologije preklapanja pametnih telefona.

 • CAM tehnologija

  osnova Flex režima

  Sklapanje, rasklapanje, Flex režim - sve zavisi od CAM tehnologije koja omogućava zaključavanje ekrana pod različitim uglovima. 2

FLEX REŽIM

Dizajniran da Vam pruži fleksibilnost da uradite više

FLEX REŽIM GLEDANJA

Pronađite svoj ugao

Flex režim omogućava Vam da preklopite Galaxy Z Fold2 pod uglom i držite ga na način na koji želite - ili ga uopšte ne držite. 2 Jednostavno ga preklopite da biste koristili Flex prikaz na Glavnom ekranu i napravili handsfree videopoziv s Google Duo opcijom. Ili ga okrenite za Cover prikaz na prednjoj strani da biste udobno gledali svoju omiljenu emisiju.6

Sklopljen Galaxy Z Fold2 u Mistično bronzanoj boji prikazan straga. Okreće se u smjeru suprotnom od kazaljke na satu, otvarajući se dok se okreće prema naprijed s Glavnim ekranom otkrivenim u Flex režimu rada. Na ekranu je Google Duo videopoziv sa 5 učesnika, koji pokazuje kako Flex režim dijeli ekran napola s prostorom za gledanje na vrhu i kontrolama na dnu.

*Slike služe kao ilustracija.

* Google Duo je zaštitni znak kompanije Google LLC.

KAMERA S FLEX REŽIMOM

Potpuno novi način fotografisanja

Zabilježite fotografije i videozapise iz uglova koji većina pametnih telefona ne može - bez dodatne opreme.2, 6 Flex režim se spaja s Automatskim kadriranjem kako biste snimali vlogove bez upotrebe ruku, dok ste u fokusu.

Galaxy Z Fold2 u Mistično bronzanoj boji, Flex režim. Ekran se prebacuje na Camera aplikaciju, prikazuje čovjeka koji bilježi selfi snimak bez upotrebe ruku pomoću Capture View režima što mu daje veći pregled snimka koji je upravo napravio.

*Fotografija zabilježena Galaxy Z Fold2 uređajem sa simuliranim preklapanjem koja služi kao ilustracija. Stvarni korisnički interfejs može biti drugačiji.

KAMERA

Vaš ugao gledanja na svijet je upravo postao zanimljiviji

Stražnja trostruka kamera Galaxy Z Fold2 uređaja u Mistično bronzanoj boji.

DVOSTRUKI PREGLED (DUAL PREVIEW)

Pogledajte savršen snimak prije nego što ga zabilježite

Rasklopljen Galaxy Z Fold2 omogućava Vam upotrebu oba ekrana kako biste bili sigurni da će se svima svidjeti snimak prije nego što dodirnete okidač. Uspostavite kadar s Glavnim ekranom, a Vanjski ekran će predmetima fotografisanja omogućiti pregled kako bi popravili pozicije prije nego što kamera zabilježi fotografiju.

*Fotografija zabilježena Galaxy Z Fold2 uređajem sa simuliranim preklapanjem koja služi kao ilustracija. Stvarni korisnički interfejs može biti drugačiji.

Rasklopljen Galaxy Z Fold2 u Mistično bronzanoj boji s inferfejsom Camera aplikacije i portretom dvojice muškaraca i žene na Glavnom ekranu. Telefon se okreće da prikaže stražnju kameru i Vanjski ekran, sa istim portretom dvojice muškaraca i žene na ekranu, prikazujući kako opcija Dvostruki pregled (Dual Preview) omogućava predmetu Vašeg fotografisanja da pogleda fotografiju prije nego je zabilježite.

AUTOMATSKO KADRIRANJE (AUTO FRAMING)

Čini da Vi postanete fokusna tačka

To je fokus na nivou video kamere, sada na revolucionarnom pametnom telefonu. Jednostavno dodirnite ikonicu za Automatsko kadriranje i ona će pratiti Vas ili Vašeg subjekta fotografisanja kako biste bili u fokusu. A ako se pojavi više ljudi, ona proširuje kadar tako da su svi uključeni - a zatim ga sužava kad oni odlaze. 7

*Video zabilježen Galaxy Z Fold2 uređajem sa simuliranim preklapanjem koja služi kao ilustracija. Stvarni korisnički interfejs može biti drugačiji.

Reprodukujte

Interfejs aplikacije Camera za samo jedno okidanje vidi se na vrhu videozapisa. Čovjek je u prostoriji pored stola i kamera vrši zumiranje kako bi ga centrirala. On maše i zatim sjeda. Žena se pojavljuje u kadru i dok sjeda za sto fokus se pomijera kako bi oboje bili prikazani na snimku.

PERFORMANSE

Performanse kojima se nijedan pametni telefon prije nije mogao pohvaliti

ISKUSTVO

Otkrijte iskustva koja nikada nisu bila moguća

MULTITASKING

On ide ukorak s Vašim multitaskingom kako bi Vam omogućio da izvršavate svoje obaveze

S nadograđenim izgledom s više prozora i App Continuity opcijom možete obavljati više zadataka s dvije aplikacije na Glavnom ekranu, premjestiti ga na Glavni ekran, otvoriti treću aplikaciju s podijeljenim ekranom i jednostavno dodirnuti da biste radili ili igrali tamo gdje trebate.8, 9

*Slike služe kao ilustracija. Stvarni korisnički interfejs može biti drugačiji.

Edge Panel aplikacija se otvara i možete prevući aplikaciju sa panela da je otvorite na Glavnom ekranu prikazujući kako se koristi Multi Active Window opcija za tri aplikacije na Glavnom ekranu.
 • App Pair

  pokrenite više aplikacija odjednom

  Sada možete da pokrenete do 3 aplikacije istovremeno - i ako sačuvate izgled, one će se svaki put otvoriti na isti način. 10

 • Prevucite i pustite (Drag and Drop)

  pomijerajte datoteke jednostavnije

  Nema više pretraživanja po različitim menijima kako biste premjestili sadržaj iz jedne u drugu aplikaciju. Pokretom prsta jednostavno Prevucite i pustite sadržaj iz jedne u drugu aplikaciju.11

DODACI

Podizanje Galaxy Z Fold2 uređaja na viši nivo rada i igranja igrica

Dva Galaxy Z Fold2 telefona, jedan sklopljen i jedan rasklopljen, oba prikazana straga. Jedan ima stojeću masku od aramida a drugi kožnu masku. Galaxy Buds Live slušalice u Mistično bronzanoj boji i Galaxy Watch3 u Mistično bronzanoj boji prikazani pored telefona.

*Dodaci se prodaju odvojeno. Dostupnost modela i boja može se razlikovati ovisno o državi.

Otkrijte Galaxy Z Fold2 u prikazu AR

POGLEDAJTE ODMAH

Prikazana ruka koja drži Galaxy Z Fold2 sa prikazom vještačke inteligencije na ekranu.