Uštedite dragocjeno vrijeme za posjet servisnom centru

Uštedite dragocjeno vrijeme za posjet servisnom centru

Brza pomoć u vlastitom domu ili na radnom mjestu
Jednostavno i praktično povezivanje
Prvoklasna stručna tehnička podrška obučenih stručnjaka

Što je daljinski servis?

Samsung daljinski servis omogućuje našim posebno obučenim agentima korisničke podrške daljinski pregled i upravljanje vašim Samsung televizorom i pametnim telefonom kako bi vam izravno pomogli s vašim proizvodom.

Što je daljinski servis?

Samsung daljinski servis omogućuje našim posebno obučenim agentima korisničke podrške daljinski pregled i upravljanje vašim Samsung televizorom za izravnu pomoć s vašim proizvodom.

  • Može li me agent Samsung službe za korisnike vidjeti putem web kamere ugrađene na televizoru?

    Ne postoji način da agent službe za korisnike tvrtke Samsung pristupi vašoj ugrađenoj ili povezanoj kameri bez vašeg znanja. Agent može vidjeti samo ono što se prikazuje na vašem TV ekranu. Uz vaše dopuštenje, ako pristupi aplikaciji koja upotrebljava kameru (Google Meet, aplikacija MyFitness itd.), izlazni signal kamere bit će prikazan na zaslonu televizora i vidljiv agentu. Agent nikada neće pristupiti ovim vrstama aplikacija dok je povezan s vašim televizorom, osim ako se to od njih izričito ne zatraži da bi se ispitala funkcionalnost te određene aplikacije. Možete postaviti kameru u zatvoreni položaj, ukloniti USB priključak kamere ili pričvrstiti poklopac da biste spriječili agenta da vas vidi dok pristupa aplikaciji.
  • Da, da bi agent službe za korisnike tvrtke Samsung mogao pristupiti i upravljati vašim uređajem, on mora biti povezan na stabilnu mrežu velike brzine.
  • Da, sustav daljinskog servisa omogućuje samo tvrtki Samsung da se poveže s vašim uređajem tijekom jedne sesije. Nakon što se veza prekine, Samsung se ne može ponovno povezati ako ne generirate novi PIN.
  • Ne, sustav daljinskog servisa omogućuje tvrtki Samsung da se poveže s vašim uređajem samo tijekom jedne sesije. Kada se veza prekine, Samsung će se moći ponovno povezati samo ako generirate novi PIN. Isključivanje televizora također odmah završava sesiju.
  • Da, agent Samsung službe za korisnike moći će vidjeti ulaznu sliku. Na taj način agent može utvrditi je li problem uzrokovan ulazom ili uređajem. Primjer: ako se agent Samsung službe za korisnike spoji na televizor i vidi crtu na slici, znat će da tu crtu uzrokuje ulazni signal, a ne televizor. Ako agent ne vidi crtu, onda zna da je problem u televizoru.
  • Ne, usluga daljinskog servisa besplatna je za sve naše korisnike. Tvrtka Samsung želi stalno osigurati svojim korisnicima najbolju moguću podršku za proizvode.
  • Nakon povezivanja agent može upravljati vašim uređajem kao da se nalazi ispred samog uređaja. Ako se trebate ponovno spojiti na daljinski servis, agent može brzo pregledati koje su postavke izmijenjene od zadnje sesije.

Code to Open Chat Window