S95B OLED 4K Smart TV 2022

S95B OLED 4K Smart TV 2022

QE55S95BATXXH

 • Prirodno svijetla i šarena slika
 • Spremite se da oslobodite punu snagu 4K, zahvaljujući našem najinteligentnijem procesoru do sada.
 • Izuzetan detalj otkriven sa svijetlim bojama i bogatim kontrastom
 • Uhvatite svu akciju iz bilo kog ugla i vidite svaki briljantan detalj, bez ometajućeg odsjaja.
 • Osjetite akustiku kao u prvom redu koncertne dvorane uz Dolby Atmos

Odaberite veličinu

 • ‎
  OLED
 • ‎Neural Kvantni procesor 4K
  Neural Kvantni procesor 4K
 • Laserski tanak uglađen dizajn
  LaserSlim Dizajn
 • ‎Dolby Atmos®
  Dolby Atmos®

Ocjene i nagrade

FWD Magazine FWD Magazine

FWD Magazine

OLED tehnologija pruža veću svjetlinu i bogatije boje od najnovije generacije OLED-a

Tech radar Tech radar

Tech radar

Kombinira svjetlinu, duboku crnu, kontrast i boju na način koji nikada prije nismo vidjeli na TV-u

AV Forums AV Forums

AV Forums

Odmah smo vidjeli jednu od najimpresivnijih slika dinamičkog raspona koje smo ikada vidjeli na OLED TV-u

What Hi-FI What Hi-FI

What Hi-FI

Odmah, Samsungov OLED debitant donosi nešto čemu nema premca na tržištu

Doživite razliku. Od Samsunga.

4 najvažnije karakteristike

OLED Icon

OLED

Neural Quantum Processor 4K Icon

Neural Kvantni procesor 4K

Poboljšana svjetlina i boja u briljantnoj 4K

LaserSlim Design Icon

LaserSlim Dizajn

Laserski tanak i uglađen dizajn

Dolby Atmos® Icon

Dolby Atmos®

Vrhunski doživljaj sa zvučnicima sa gornjim kanalom

Duboka crna i pune boje u samosvijetlećim pikselima

OLED

Za razliku od tradicionalnog OLED, Samsung jedinstveni OLED pruža duboke crne nijanse bez premca, čiste bijele i pune tonove živopisnih boja. Uz vrhunski samosvijetleći LED s lakoćom možete uživati u preciznijoj, čistijoj i svjetlijoj slici od bilo koje druge.

Tirkizna svjetla nalik krijesnicama kreću se ispod OLED ekrana, koji prikazuje šumu u živim bojama. Tirkizna svjetla nalik krijesnicama kreću se ispod OLED ekrana, koji prikazuje šumu u živim bojama.

Poboljšana svjetlina i boja pomoću neuronskih mreža

Neural Kvantni procesor 4K

Samsung OLED Neural Kvantni procesor 4K stvara najbolji doživljaj. Njegovo perceptivno mapiranje boja i OLED pojačivač osvjetljenja pružaju osvjetljenje, boju, kontraste i detalje bez premca. Briljantna 4K AI Upscaling tehnologija koju upotpunjuje 20 neuronskih mreža će se pobrinuti da osjetite snagu 4K.

*Doživljaj gledanja može varirati ovisno o tipu sadržaja i formata. *Upscaling se možda neće primjenjivati kada se povezivanje vrši putem PC računara i u režimu igranja igara.

Na ekranu su istaknuti različiti elementi teniskog meča, uključujući tenisku lopticu, rubove teniskog terena, teniski reket i publiku. Pokazuje sposobnost Samsung AI Neural Quantum Processor 4K da poboljša kvalitet u realnom vremenu. Na ekranu su istaknuti različiti elementi teniskog meča, uključujući tenisku lopticu, rubove teniskog terena, teniski reket i publiku. Pokazuje sposobnost Samsung AI Neural Quantum Processor 4K da poboljša kvalitet u realnom vremenu.

Laserski tanak i uglađen dizajn

LaserSlim Dizajn

Dizajn tanak poput lasera izgleda uglađeno i moderno a istovremeno predivan i snažan. Njegove minimalističke ivice i tanka ravna poleđina se neprimjetno stapaju sa svakim enterijerom, bez obzira na veličinu prostora.

OLED TV se okreće u stranu kako bi sa strane pokazao svoj laserski tanak dizajn. OLED TV se okreće u stranu kako bi sa strane pokazao svoj laserski tanak dizajn.

Dolby Atmos doživljaj sa zvučnicima sa gornjim kanalom

Dolby Atmos®

Novi Samsung zvučnici sa gornjim kanalom pružaju novi nivo Dolby Atmos doživljaja koji će gejmere uroniti u centar akcije uz višedimenzionalni zvuk.

*Gornji kanal nije dostupan u 50/43 inča * Položaj zvučnika može varirati ovisno o modelu.

Zvuk kapi kiše ispunjava cijelu prostoriju dok Dolby Atmos zvučnici šalju zvuk. Zvuk kapi kiše ispunjava cijelu prostoriju dok Dolby Atmos zvučnici šalju zvuk.

Slika

HDR 10+

SDR

Snažna osvijetljenost i dublji kontrasti

Kvantni HDR OLED

Uživajte u snažnoj osvijetljenosti i dubljem rasponu kontrasta. Neural Kvantni procesor 4K analizira scenu i poboljšava osvijetljenost kako bi se omogućila najbolja moguća osvijetljenost i kontrast. Omogućen samosvjetlećim pikselima, Kvantni HDR OLED pruža Vam mogućnost da cijenite čak i najsitnije

Precizan izraz boja koji odobrava PANTONE

Odobrio PANTONE

Samsung OLED tehnologija mapiranja boja prikazuje precizne boje što omogućava pravo prikazivanje boja. Uživajte u više od 2000 PANTONE boja i raznim nijansama boje kože uz OLED koji je dobio prvi svjetski certifikat „Odobrio PANTONE” vodećeg svjetskog autoriteta za boje.

3-dimenzionalna dubina sa moćnim neuronskim mrežama

Stvarno poboljšanje dubine

Stvarno poboljšanje dubine sada oslikava način na koji ljudske oči obrađuju dubinu povećanjem kontrasta prednjeg plana. Dakle, kada gledate dokumentarac o prirodi, on će pojačavati bore slona, a istovremeno pozadinu ostaviti onakvom kakva jeste - baš kao što bi to učinile nečije oči.

Inteligentna slika optimizirana za Vaše oči

EyeComfort režim rada

Uz jedinstveni Samsung EyeComfort režim rada, unaprijed učitava lokalna vremena zalaska i izlaska sunca na Vašem ekranu, pa može automatski prilagoditi svoj ekran u skladu s tim. Smanjuje i osvjetljenje i boje nakon zalaska sunca, pa je Vaš ekran mekši za oči što će olakšati opuštanje i odmor.

Gejming

Izuzetno poboljšanje pokreta u 4K 120Hz

Motion Xcelerator Turbo+

Pobijedite svakog protivnika čak i pri izuzetnim brzinama. Uz izuzetna poboljšanja pokreta do 4K 120Hz možete uživati u igranju igrica sa ultraglatkom akcijom bez zastoja i zamućenosti prilikom pokreta.

Smart

Otkrijte svoj omiljeni sadržaj na jednom mjestu

Smart Hub (EU)

Novi Samsung Smart Hub stavlja otkrivanje i biranje sadržaja na prvo mjesto pa ćete tako trošiti manje vremena na pretraživanje a više na gledanje filmova, serija i drugog sadržaja u kojem uživate.

*Usluge sadržaja i preporuke mogu varirati ovisno o regiji. *Pristanak na Smart Hub uslove i Politiku privatnosti je obavezan prije upotrebe.

Vaš najbolji kućni batler

SmartThings

Neka SmartThings otkriva, spaja i kontroliše Vaše pametne uređaje koji okružuju Vaš televizor i na taj način intuitivno upravlja Vašim domom. Ugrađeno čvorište omogućava da uživate u poboljšanoj povezanosti bez dodatnih događaja. Možete čak i otvoriti vrata iako gledate televiziju.

*Dostupna tehnologija, funkcije i karakteristike mogu varirati ovisno o državi, pružaocu usluga, mrežnom okruženju ili proizvodu. Podložni su promjenama bez obavještenja. *Zahtijeva Wi-Fi, Bluetooth ili druge vidove bežične mrežne konekcije i uređaje koji su registrovani na SmartThings aplikaciju. *Povezani uređaji se prodaju odvojeno. *Zasebna SmartThings Dongle se zahtijeva za povezivanje na Zigbee usluge. (Povezivanje na Z-Wave uređaj nije podržano.)

Odaberite glasovnog asistenta na kojeg ste navikli

Višestruki glasovni asistenti

Odaberite svog omiljenog glasovnog asistenta - Bixby ili Amazon Alexa. Ugrađeni glasovni asistenti pružaju optimalan doživljaj zabave i naprednu kontrolu Vašeg doma.

*Samsung može promijeniti/zaustaviti/prekinuti pružanje dijela ili svih usluga glasovnog asistenta u bilo koje vrijeme i po vlastitom nahođenju bez prethodnog upozorenja ili obavještenja. *Bixby glasovne komande prepoznaju engleski (SAD/UK), francuski, španski, njemački, talijanski, kineski i korejski. Nisu svi akcenti, dijalekti i izrazi prepoznati. *Amazon, Alexa, i svi povezani logotipi su zaštitne oznake Amazon.com, Inc. ili njezinih podružnica.

Gledajte sve na jednom ekranu

Multi View funkcija

Gledajte ono što je na Vašem TV uređaju i mobilnom telefonu na istom ekranu u isto vrijeme. Bilo da se radi o sportskim statistikama uživo ili video uputama za igre, jednostavno povežite svoj telefon i multi-ekran kao nikada prije.

*Podržava pametne telefone sa Android OS i iOS. *Q60B podržava samo Android OS pametne telefone.

Radite i učite od kuće

Radni prostor

S lakoćom pristupite svom računaru, laptopu, i mobilnom telefonu bez prepreke na svom TV uređaju.

*Kompatibilno sa određenim računarima i mobilnim uređajima. *Easy Connection aplikacija je dostupna na računarima koji posjeduju Windows 10 OS. *Samsung DeX podržavaju odabrani Galaxy, Note i Tab uređaji. *Većina funkcija Workspace može se koristiti povezivanjem tastature i miša na televizor.

Specifikacije

Podrška

Pronađite odgovore na pitanje koje imate o proizvodu

Podrška za proizvod Prikaz više sadržaja
Korisnički priručnici i preuzimanja
 • e-Manual
  ENGLESKI
 • Remote control
  ENGLESKI, MAĐARSKI, POLJSKI, GRČKI, BUGARSKI, Korzikanski, ČEŠKI, SLOVAČKI, Rumunski, SRPSKI, ALBANSKI, MAKEDONSKI, SLOVENSKI, Letonski, Litvanski, Estonski
 • Quick Guide
  ENGLESKI
 • User Manual
  ENGLESKI, MAĐARSKI, POLJSKI, GRČKI, BUGARSKI, Korzikanski, ČEŠKI, SLOVAČKI, Rumunski, SRPSKI, ALBANSKI, MAKEDONSKI, SLOVENSKI, Letonski, Litvanski, Estonski
Prikaz više sadržaja

Česta pitanja

{{family.currentModel.displayName}}

{{family.currentModel.modelCode}}

Boja : {{chip.displayName}}
{{model.prices.currentPriceDisplay}}
Od {{model.prices.monthlyPrice}} / mj za {{model.prices.months}} mjesečno
ili {{model.prices.currentPriceDisplay}}
Price without VAT: {{model.prices.vatFreePriceFormatted}}

Price with discount: {{model.prices.currentPriceDisplay}}

Price before: {{model.prices.priceDisplay}}

{{model.prices.priceDisplay}} {{model.prices.savePrice}}
 • {{summary.title}}

  {{summary.value}}{{summary.unit}}

 • {{summary.title}}

Uporedite modele

Uporedite sa sličnim predmetima

NEDAVNO GLEDANO

Karakteristike, specifikacije i vizualni prikazi proizvoda podložni su promjenama.