Q60B QLED 4K Smart TV (2022)

Q60B QLED 4K Smart TV (2022)

QE65Q60BAUXXH

 • 100% volumena boja sa Kvantnim tačkama
 • Kvantni HDR
 • AirSlim

Odaberite boju

Boja :

Odaberite veličinu

Sjajna, dugotrajna boja s Kvantnim tačkama

Top 4 karakteristike

100% Color Volume with Quantum Dot

100% volumen boje uz tehnologiju sa Kvantnim tač

Zvjezdana reprodukcija boja sa 100% volumena boje

Quantum HDR

Quantum HDR tehnologija

Realistične slike nevjerojatne jasnoće i detalja

AirSlim

AirSlim

Ultra tanak profil koji se uklapa u svaku prostoriju

Smart Hub

Smart Hub

Vaš sadržaj na jednom mjestu za vrhunsku udobnost

Milijardu nijansi boje sa tehnologijom sa Kvantnim tačkama

100% volumena boja sa Kvantnim tačkama

Tehnologija sa Kvantnim tačkama omogućava najbolju sliku ikada. Sa 100% volumenom boja, Kvantna tačka uzima svjetlo i pretvara ga u boju koja oduzima dah i ostaje izvorna na bilo kojem nivou osvjetljenja.

*100% volumen boje izmjeren u režimu gledanja filmova i DCI-P3 prostoru boja koje certificira VDE.
100% Color Volume with Quantum Dot 100% Color Volume with Quantum Dot
100% Color Volume with Quantum Dot 100% Color Volume with Quantum Dot

Širi raspon kontrasta u filmskoj skali

Kvantni HDR

Kvantni HDR donosi detalje i kontrast pa tako možete doživjeti punu snagu svake slike. Prevazilaženjem vodećih standarda, dinamično mapiranje tonova HDR10+ stvara dublje crne nijanse, živahnije slike i detalje koji uvijek prolaze.

*Raspon kvantne HDR osvijetljenosti se zasniva na internim testnim standardima i podložan je promjeni na osnovu okruženja gledanja ili specifikacija.
Wider range of contrast in cinematic scale Wider range of contrast in cinematic scale
Wider range of contrast in cinematic scale Wider range of contrast in cinematic scale

HDR 10+

SDR

Uglađen i tanak, više nego ikada

AirSlim

Zadivljujuće tanak profil Vašeg televizora se neprimjetno stapa s Vašim zidom onako kako to nikada prije niste vidjeli.

AirSlim AirSlim

Otkrijte svoj omiljeni sadržaj na jednom mjestu

Smart Hub

Novi Samsung Smart Hub stavlja otkrivanje i biranje sadržaja na prvo mjesto pa ćete tako trošiti manje vremena na pretraživanje a više na gledanje filmova, serija i drugog sadržaja u kojem uživate.

*Usluge sadržaja i preporuke mogu varirati ovisno o regiji. *Pristanak na Smart Hub uslove i Politiku privatnosti je obavezan prije upotrebe.

Slika

Pametniji, brži 4K procesor

Kvantni procesor Lite 4K

Samsung snažni procesor vrši optimizaciju kvaliteta zvuka sadržaja koji gledate. 4K upscaling tehnologija također omogućava da dostignete i do 4K rezolucije za sadržaj koji volite.

*Doživljaj gledanja može varirati ovisno o tipu sadržaja i formata. *Upscaling se možda neće primjenjivati kada se povezivanje vrši putem PC računara i u režimu igranja igara.

Optimiziran ton boje pozadinskog osvjetljenja za poboljšan kontrast

Dvostruki LED

Inovativna tehnologija pozadinskog osvjetljenja daje odvažniji i precizniji kontrast optimizacijom tona boje pozadinskog osvjetljenja kako bi ona odgovarala vrsti sadržaja koji se gleda.

Gaming

Glatki pokreti za jasnu sliku

Motion Xcelerator

Doživite jasnu sliku i performanse jer automatski procjenjuju i kompenziraju okvire za izvor sadržaja.

Scene koje u potpunosti mijenjaju igranje igara

Super ultraširoki GameView i Game Bar

Odnosi ekrana od 21:9 i 32:9 pružaju Vam dodatni prostor gledanja koji Vam je potreban da poboljšate iskustvo igranja igrica - i pobijedite. Optimizirajte svoje igranje igrica uz Game Bar - meni na ekranu koji Vam omogućava da vršite podešavanja u realnom vremenu za odnos ekrana, provjeru ulaznog zaostatka, FPS, HDR, bežičnih slušalica i još mnogo više.

*Super ultraširoki GameView je dostupan samo za igre koje podržavaju ultraširoki režim i igre na računaru. *Neke funkcionalnosti igre možda neće biti podržane ili će ograničavati upotrebu ove funkcije. *Možda će biti potrebna promjena rezolucije ekrana sa eksternog uređaja. *Režim zumiranja je dostupan za rezoluciju 21:9 i 32:9.

Dizajn

Lakša kontrola, zelenija budućnost

Daljinski upravljač sa solarnim ćelijama

Recite zbogom baterijama za jednokratnu upotrebu pomoću ekološki prihvatljivog SolarCell daljinskog upravljača koji je opremljen solarnim panelom na poleđini. Ugrađeni mikrofon također olakšava funkciju glasovnog asistenta pa je tako inovativan na više načina.

*Za punjenje daljinskog upravljača solarnom energijom, spustite daljinski upravljač za TV tako da solarna ploča bude okrenuta prema gore. *Postavite ga u dnevnu sobu dok su Vam svjetla uključena ili ga možete postaviti blizu prozora gdje će upijati prirodnu sunčevu svjetlost. *Dizajn i raspored tastera SolarCell daljinskog upravljača može se razlikovati u zavisnosti od regiona. *Ako je baterija daljinskog upravljača ispražnjena, trebalo bi da se napuni USB-C kablom. *Pogledajte meni TV-a (Podešavanja - Opšta podešavanja - Snaga i ušteda energije - Dostupna baterija daljinskog upravljača) da biste provjerili preostali nivo baterije daljinskog upravljača.

Visina koja odgovara Vašem prostoru

Podesivo postolje

Podesite visinu i prostor između postolja za televizor onako kako želite bez ograničavanja prostora. To je taman savršeno postolje da savršeno odgovara Vašem soundbar zvučniku.

Smart

Vaš najbolji kućni batler

SmartThings

Opustite se i pustite da se Vaš pametni batler pobrine za ostalo. SmartThings se može nesmetano povezivati, nadgledati i kontrolisati sve Vaše pametne uređaje i intuitivno kontrolisati Vaš dom. Možete kontrolisati uređaje daljinskim upravljačem ili glasom dok gledate TV.

*Dostupna tehnologija, funkcije i karakteristike mogu varirati ovisno o državi, pružaocu usluga, mrežnom okruženju ili proizvodu. Podložni su promjenama bez obavještenja. *Zahtijeva Wi-Fi, Bluetooth ili druge vidove bežične mrežne konekcije i uređaje koji su registrovani na SmartThings aplikaciju. *Povezani uređaji se prodaju odvojeno.

Gledajte sve na jednom ekranu

Multi View funkcija

Gledajte ono što je na Vašem TV uređaju i mobilnom telefonu na istom ekranu u isto vrijeme. Bilo da se radi o sportskim statistikama uživo ili video uputama za igre, jednostavno povežite svoj telefon i multi-ekran kao nikada prije.

*Podržava pametne telefone sa Android OS i iOS.* Q6*B podržava samo Android OS pametne telefone.

Odaberite glasovnog asistenta na kojeg ste navikli

Višestruki glasovni asistenti

Odaberite svog omiljenog glasovnog asistenta - Bixby ili Amazon Alexa. Ugrađeni glasovni asistenti pružaju optimalan doživljaj zabave i naprednu kontrolu Vašeg doma.

*Samsung može promijeniti/zaustaviti/prekinuti pružanje dijela ili svih usluga glasovnog asistenta u bilo koje vrijeme i po vlastitom nahođenju bez prethodnog upozorenja ili obavještenja. *Bixby glasovne komande prepoznaju engleski (SAD/UK), francuski, španski, njemački, talijanski, kineski i korejski. Nisu svi akcenti, dijalekti i izrazi prepoznati. *Amazon, Alexa, i svi povezani logotipi su zaštitne oznake Amazon.com, Inc. ili njezinih podružnica.

Radite i učite od kuće

Workspace

S lakoćom pristupite svom PC, laptopu, i mobilnom telefonu bez prepreke na svom TV uređaju.

*Dostupno sa određenim računarima i mobilnim uređajima. *Easy Connection aplikacija je dostupna na računarima koji posjeduju Windows 10 OS. *Samsung DeX podržavaju odabrani Galaxy, Note i Tab uređaji. *Većina funkcija Workspace može se koristiti povezivanjem tastature i miša na televizor.

Dom je tamo gdje je zdravlje

Samsung Health

Samsung Health za TV olakšava održavanje fizičke spremnosti od kuće pomoću praćenja podataka na ekranu, uključujući broj završenih treninga, ukupno vrijeme vježbanja i sagorene kalorije - čak možete sinhronizirati podatke sa kompatibilnog uređaja ili nosive opreme.

*Usluga je dostupna u SAD, CA, KR, UK. Dostupnost usluga je podložna promjeni bez prethodne najave. *Partneri i sadržaj mogu varirati ovisno od regije. *Dostupnost pružalaca usluga sadržaja i naknadni fitnes sadržaj mogu varirati ovisno od zemlje i regije. *Upotreba sadržaja Samsung Health aplikacije može zahtijevati dodatno plaćanje. *Od korisnika se zahtijeva da bude prijavljen na isti Samsung račun na TV uređaju i mobilnom uređaju. *Sinhroniziranje zdravstvenih podataka zahtijeva kompatibilan mobilni uređaj, nosive uređaje sa podrškom za Samsung Health. Prodaje se odvojeno.

Specifikacije

Podrška

Pronađite odgovore na pitanje koje imate o proizvodu

Podrška za proizvod Prikaz više sadržaja
Korisnički priručnici i preuzimanja
 • e-Manual
  ENGLESKI
 • Remote control
  ENGLESKI, MAĐARSKI, POLJSKI, GRČKI, BUGARSKI, Korzikanski, ČEŠKI, SLOVAČKI, Rumunski, SRPSKI, ALBANSKI, MAKEDONSKI, SLOVENSKI, Letonski, Litvanski, Estonski
 • Quick Guide
  ENGLESKI
 • User Manual
  ENGLESKI, MAĐARSKI, POLJSKI, GRČKI, BUGARSKI, Korzikanski, ČEŠKI, SLOVAČKI, Rumunski, SRPSKI, ALBANSKI, MAKEDONSKI, SLOVENSKI, Letonski, Litvanski, Estonski
Prikaz više sadržaja

Česta pitanja

{{family.currentModel.displayName}}

{{family.currentModel.modelCode}}

Boja : {{chip.displayName}}
{{model.prices.currentPriceDisplay}}
Od {{model.prices.monthlyPrice}} / mj za {{model.prices.months}} mjesečno
ili {{model.prices.currentPriceDisplay}}
Price without VAT: {{model.prices.vatFreePriceFormatted}}

Price with discount: {{model.prices.currentPriceDisplay}}

Price before: {{model.prices.priceDisplay}}

{{model.prices.priceDisplay}} {{model.prices.savePrice}}
 • {{summary.title}}

  {{summary.value}}{{summary.unit}}

 • {{summary.title}}

Uporedite modele

Uporedite sa sličnim predmetima

NEDAVNO GLEDANO

Karakteristike, specifikacije i vizualni prikazi proizvoda podložni su promjenama.