QN900A Neo QLED 8K Smart TV (2021)

QE75QN900ATXXH

 • Ultrafini kontrast u 8K koji otkriva svaki skriveni detalj
 • Izuzetna svjetlina u spektru boja
 • Vidite detalje u detaljima
 • Pretvorite ono što volite u 8K

Odaberite boju

Odaberite veličinu

 • Through the Quantum Mini LED and microlayer, the beautiful forest screen seen from inside a cave is displayed in detail in bright and dark areas, showing very clearly.
  Kvantna Matrix Pro tehnologija
 • Prikazan je Neo QLED TV procesorski čip. Na vrhu se mogu vidjeti logotip Samsung kao i logotip AI Neo Quantum Processor 8K.
  Neo Kvantni procesor 8K
 • Mnogo ovaca na širokim sunčanim poljima izlazi iz TV okvira. QLED TV prikazuje tačan prikaz svetlih i tamnih boja hvatajući sitne detalje
  Kvantni HDR 64x
 • Somewhere in the cave, a QLED TV is placed, and sand falls from above. The edges of QLED TVs are so thin that it seems like there is no TV.
  Infinity ekran

Apsolutni broj jedan, iznad svih

QN900A prikazuje zamršeno uklopljene grafike u boji koje pokazuju dugotrajne boje tehnologije Quantum Dot. QN900A prikazuje zamršeno uklopljene grafike u boji koje pokazuju dugotrajne boje tehnologije Quantum Dot.

Ultrafini kontrast u 8K koji otkriva svaki skriveni detalj

Kvantna Matrix Pro tehnologija

Moćna evolucija Neo QLED 8K dolazi sa tehnologijom prigušivanja pozadinskog osvjetljenja koja precizno kontroliše naše kvantne mini LED diode. Svjedočite nezamislivim detaljima koji su izraženi u najtamnijim crnim i najsvjetlijim bijelim nijansama sa 1,5 puta više osvijetljenih zona nego što je uobičajeno za Kvantnu Matrix tehnologiju.

Kroz Quantum Mini LED i mikro sloj, prekrasni šumski zaslon viđen iz unutrašnjosti pećine detaljno je prikazan na svijetlim i tamnim područjima, pokazujući vrlo jasno. Kroz Quantum Mini LED i mikro sloj, prekrasni šumski zaslon viđen iz unutrašnjosti pećine detaljno je prikazan na svijetlim i tamnim područjima, pokazujući vrlo jasno.

Slika u 8K koju pokreće AI kompletirana sa 16 neuronskih mreža

Neo Kvantni procesor 8K

Neo QLED napredni višeinteligentni procesor stvara najbolje 8K iskustvo gledanja. Umjesto jedne neuronske mreže za analiziranje vizuelnih podataka, Neo Kvantni procesor 8K koristi podatke generisane sa 16 neuronskih mreža kako bi se poboljšao svaki vizuelni detalj Vašeg 8K sadržaja.

Prikazan je Neo QLED TV procesorski čip. Na vrhu se mogu vidjeti logotip Samsung kao i logotip AI Neo Quantum Processor 8K. Prikazan je Neo QLED TV procesorski čip. Na vrhu se mogu vidjeti logotip Samsung kao i logotip AI Neo Quantum Processor 8K.

*Iskustvo gledanja može varirati ovisno o tipu sadržaja i formata. Moguće je da se upscaling tehnologija neće primjenjivati na PC povezivanje i Režim igranja igrica.

Izuzetna svjetlina u spektru boja

Kvantni HDR 64x

Kvantni HDR 64x postavlja novi standard za nevjerovatne detalje i svjetlinu. Uživajte u bogatim, preciznim bojama i dubljem kontrastu sa oštrim detaljima. Mapiranje dinamičkog tona HDR10+ prebacuje boje i kontrast scenu po scenu, omogućavajući Vam da cijenite čak i najmanje nijanse.

Mnogo ovaca na širokim sunčanim poljima izlazi iz TV okvira. QLED TV prikazuje tačan prikaz svetlih i tamnih boja hvatajući sitne detalje Mnogo ovaca na širokim sunčanim poljima izlazi iz TV okvira. QLED TV prikazuje tačan prikaz svetlih i tamnih boja hvatajući sitne detalje

*Raspon kvantne HDR osvijetljenosti se zasniva na internim testnim standardima i podložan je promjeni na osnovu okruženja gledanja ili specifikacija. *65-inčni QN900A: Kvantni HDR 48x

Vidite detalje u detaljima

Stvarna 8K rezolucija

Osjetite snagu svake sličice sa 33 miliona piksela pri ultimativnoj jasnoći sa rezolucijom koja je četiri puta veća od 4K.

*Stvarna 8K rezolucija je definisana kao 7,680 x 4320 piksela. Izvorni 8K sadržaj bazira se na trenutnom 8K prikazivanju, povezivanju i standardu dekodiranja. Budući i određeni standardi trećih lica nisu zagarantovani ili će možda zahtijevati kupovinu dodatnog uređaja/adaptera.

Sunce postavlja prozor, a na širokom polju je tanko drvo. QLED 8K TV ima sertifikat Udruženja 8K. Sunce postavlja prozor, a na širokom polju je tanko drvo. QLED 8K TV ima sertifikat Udruženja 8K.

*Stvarna 8K rezolucija je definisana kao 7,680 x 4320 piksela. Izvorni 8K sadržaj bazira se na trenutnom 8K prikazivanju, povezivanju i standardu dekodiranja. Budući i određeni standardi trećih lica nisu zagarantovani ili će možda zahtijevati kupovinu dodatnog uređaja/adaptera.

Pretvorite ono što volite u 8K

8K AI Upscaling

Svjedočite kvantnom skoku u 8K AI Upscaling performansama kombiniranjem algoritama dubinskog učenja na Neo Kvantnom procesoru 8K. Algoritam dubinskog učenja na uređaju će analizirati slike i prilagoditi obnavljanju detalja svakog piksela.

*Iskustvo gledanja može varirati ovisno o tipu sadržaja i formata. Moguće je da se ‘8K AI Upscaling’ tehnologija neće primjenjivati na PC povezivanje i Režim igranja igrica.

QLED TV prikazuje precizne boje čak i u sličnim plavim bojama analizom slike u slučaju talasa. QLED TV prikazuje precizne boje čak i u sličnim plavim bojama analizom slike u slučaju talasa.

*Iskustvo gledanja može varirati ovisno o tipu sadržaja i formata. Moguće je da se ‘8K AI Upscaling’ tehnologija neće primjenjivati na PC povezivanje i Režim igranja igrica.

Milijardu nijansi boje sa tehnologijom sa Kvantnim tačkama

100% volumena boja sa Kvantnim tačkama

Tehnologija sa Kvantnim tačkama omogućava naše najbolje slike ikada. Sa volumenom boja na 100%, Kvantna tačka uzima svjetlo i pretvara ga u boju koja oduzima dah i ostaje izvorna na bilo kojem nivou osvjetljenja.

*100% volumen boje izmjeren u režimu gledanja filmova i DCI-P3 prostoru boja koje certificira VDE.

Milijardu nijansi boje sa tehnologijom sa Kvantnim tačkama Milijardu nijansi boje sa tehnologijom sa Kvantnim tačkama

*100% volumen boje izmjeren u režimu gledanja filmova i DCI-P3 prostoru boja koje certificira VDE.

Minimalni odsjaj za smanjene smetnje

Anti-refleksija

Ne dopustite da sunčeva svjetlost prekine popodnevni meč ili da Vam refleksija lampe uništi filmsko veče, uz našu kritički prihvaćenu Anti-refleksiju. Uz manje smetnji od svjetlosti koja se odbija, sa bilo kojeg sjedišta u kući izgubite se u najnovijem blockbusteru.

Minimalni odsjaj za smanjene smetnje Minimalni odsjaj za smanjene smetnje

Najbolji pogled sa svakog mjesta za sjedenje

Ultraširok ugao gledanja

Vidite svaki detalj iz bilo kojeg ugla. Ultra ugao gledanja daje konzistentu detaljnu sliku, čak i kada sjedite sa strane. Tako svako mjesto za sjedenje u kući postaje optimalno.

*Nije dostupno na QN90A 50"

Dinamičan zvuk koji prati akciju iz svih uglova

Object Tracking Sound Pro (OTS Pro)

Uronite još dublje u Vaše iskustvo slušanja iz svih uglova TV uređaja, uključujući i sredinu, a da ne propustite niti jedan zvučni detalj.

Trkački motocikli brzo trče po pijesku s oblacima prašine iza, a QLED televizori ispuštaju realne zvukove zbog kojih se osjeća kao da motocikl u pokretu zapravo prolazi. Trkački motocikli brzo trče po pijesku s oblacima prašine iza, a QLED televizori ispuštaju realne zvukove zbog kojih se osjeća kao da motocikl u pokretu zapravo prolazi.

TV uređaj i soundbar orkestrirani u savršenom skladu

Q-simfonija

Okružite se zvukom sa TV uređaja i soundbara koji su orkestrirani u skladu. Q-simfonija jednako omogućava TV uređaju i soundbar zvučnicima da rade istovremeno kako bi pružili bolji surround efekat bez potrebe za isključivanem zvučnika TV uređaja.

*Q-simfonija je dostupna samo sa kompatibilnim soundbarom. Provjerite za kompatibilnost Q-simfonije na specifikacijama soundbara.

TV uređaj i soundbar orkestrirani u savršenom skladu TV uređaj i soundbar orkestrirani u savršenom skladu

*Q-simfonija je dostupna samo sa kompatibilnim soundbarom. Provjerite za kompatibilnost Q-simfonije na specifikacijama soundbara.

Automatski optimiziran zvuk koji se uklapa u Vaš prostor

SpaceFit zvuk

Uživajte u optimiziranom zvuku usklađenom sa instalacijskim okruženjem, bilo da je riječ o zidu ili stolu, koji pruža optimalno iskustvo slušanja zvuka.

Automatski optimiziran zvuk koji se uklapa u Vaš prostor Automatski optimiziran zvuk koji se uklapa u Vaš prostor

Mimo svih granica

Infinity ekran

Dovedite svoje iskustvo gledanja do granica uz gotovo nevidljiv okvir. Crne ivice gotovo da i ne postoje a Ultra tanak okvir eliminiše svaku moguću smetnju kako biste doživjeli još potpunije uranjajuće iskustvo gledanja.

Negdje u pećini postavljen je QLED televizor, a pijesak pada odozgo. Rubovi QLED televizora su toliko tanki da se čini da televizora nema. Negdje u pećini postavljen je QLED televizor, a pijesak pada odozgo. Rubovi QLED televizora su toliko tanki da se čini da televizora nema.

Apsolutna ljepota pronađena u minimalizmu

Infinity One dizajn

Ne pravite kompromis kada je u pitanju elegancija za uranjajuće iskustvo gledanja. Ovaj sjajan Infinity One dizajn će Vas odvesti na novi nivo sa nevjerovatno tankim profilom.

Izuzetno tanak QLED televizor postavljen je u dnevnoj sobi sa strane. Izuzetno tanak QLED televizor postavljen je u dnevnoj sobi sa strane.

A rješenju bez nereda dodajte još i ljepotu

Pričvršćen Slim One Connect

Kakvo god bilo Vaše okruženje u kojem ćete montirati uređaj, pričvršćeni One Connect pomaže da se nered s kablovima svede na minimum.

Slim one connect pričvršćen je za postolje za QLED televizor kao da je postolje. Slim one connect pričvršćen je za postolje za QLED televizor kao da je postolje.

Izuzetno poboljšanje pokreta u 4K 120Hz

Motion Xcelerator Turbo+

Pobijedite svakog protivnika čak i pri izuzetnim brzinama. Uz izuzetna poboljšanja pokreta do 4K 120Hz možete uživati u igranju igrica sa ultraglatkom akcijom bez zastoja i zamućenosti prilikom pokreta.

Izuzetno poboljšanje pokreta u 4K 120Hz Izuzetno poboljšanje pokreta u 4K 120Hz

Gledajte sve na jednom ekranu

Multi View funkcija

Gledajte ono što je na Vašem TV uređaju i mobilnom telefonu na istom ekranu u isto vrijeme. Bilo da se radi o sportskim statistikama uživo ili video uputama za igrice, jednostavno povežite svoj telefon i prikazujte sadržaj na nekoliko ekrana kao nikada prije.

*Podržava pametne telefone sa Android OS i iOS.
Grupa ljudi koristi funkciju višestrukog prikaza QLED TV za uživanje u fudbalskoj utakmici i istovremeno gledanje informacija o reprodukciji na istom ekranu. Grupa ljudi koristi funkciju višestrukog prikaza QLED TV za uživanje u fudbalskoj utakmici i istovremeno gledanje informacija o reprodukciji na istom ekranu.

Jednostavno dodirnite za povezivanje

Tap View funkcija

Preslikavanje filmova ili muzike sa Vašeg telefona na TV uređaj jednostavno samo jednim dodirom. Kada dodirnete svoj TV uređaj mobilnim uređajem, TV uređaj osjeti dodir i preslikava se automatski. Tako je jednostavno i brzo prebaciti se na TV uređaj i nastaviti uživati u svom omiljenom sadržaju.

*Tap View funkcija je dostupna na Samsung Galaxy uređajima sa Android OS 8.1. i novijim. *Nije dostupna na 32-inčnom Q60A

Jednostavno dodirnite za povezivanje Jednostavno dodirnite za povezivanje

*Tap View funkcija je dostupna na Samsung Galaxy uređajima sa Android OS 8.1. i novijim. *Nije dostupna na 32-inčnom Q60A

Slobodan TV uređaj, bez obaveza

Samsung TV Plus

Uživajte u besplatnoj reprodukciji TV sadržaja s našim virtuelnim kanalima, Samsung TV Plus. Izaberite iz mnoštva kanala koji nude sadržaj za sva interesovanja koja su trenutno u trendu. Nema potrebe da pitate prijatelja kakav je sadržaj sada aktuelan. Samo se priključite na Samsung TV Plus i saznajte.

*Usluge sadržaja mogu varirati ovisno o regiji i podložne su promjenama bez prethodnih obavještenja.

Slobodan TV uređaj, bez obaveza Slobodan TV uređaj, bez obaveza

*Usluge sadržaja mogu varirati ovisno o regiji i podložne su promjenama bez prethodnih obavještenja.

Specifikacije

{{family.currentModel.displayName}}

{{family.currentModel.modelCode}}

{{model.prices.currentPriceDisplay}}
Od {{model.prices.monthlyPrice}} / mj za {{model.prices.months}} mjesečno
ili {{model.prices.currentPriceDisplay}}
{{model.prices.priceDisplay}} {{model.prices.savePrice}}
 • {{summary.title}}

  {{summary.value}}{{summary.unit}}

 • {{summary.title}}

Uporedite modele

Uporedite sa sličnim predmetima

NEDAVNO GLEDANO

From $159.00/mo or $125,900.500
$1,000.00 Save $1,000.00

Karakteristike, specifikacije i vizualni prikazi proizvoda podložni su promjenama.