Bespoke Jet™ Complete

Bespoke Jet™ Complete

VS20A95843W/GE

Odaberite boju

Boja :
 • JET po narudžbi s punom kantom za otpatke postavljen je na All-in-one Clean Station. Baterija se puni i, jednim dodirom, prašina pada u Clean Station. Plave pruge ilustruju snažno usisavanje. Pojavljuje se certifikat koji ukazuje na sposobnost zadržavanja SLG prašine da uhvati 99,999% fine prašine.
  All-in-one Clean Station postolje
 • Višeslojni sistem filtriranja Bespoke JET-a se rastavlja u pet koraka: glavni ciklon, filter sa metalnom mrežicom, jet ciklon, perivi mikro filter i filter za finu prašinu. Postoje certifikati Britanske fondacije za alergije i SLG sposobnost zadržavanja prašine.
  Višeslojni sistem filtracije zraka
 • Snažno usisavanje
  Snažno usisavanje
 • Mlazni ciklon
  Naprednije performanse čišćenja

Sveobuhvatno čišćenje sa All-in-one Clean Station

Šta je u kutiji

Lako i higijensko pražnjenje i punjenje

All-in-one Clean Station postolje

Uživajte u jednostavnom načinu pražnjenja i punjenja usisivača. All-in-one Clean Station efikasno* prazni posudu za otpad od prljavštine i dlaka kućnih ljubimaca koristeći tehnologiju "Air Pulse", dok punite bateriju. I zadržava 99,999% fine prašine**, a antibakterijska vrećica za prašinu inhibira 99,9% rasta bakterija***.

JET po narudžbi s punom kantom za otpatke postavljen je na All-in-one Clean Station. Baterija se puni i, jednim dodirom, prašina pada u Clean Station. Plave pruge ilustruju snažno usisavanje. Pojavljuje se certifikat koji ukazuje na sposobnost zadržavanja SLG prašine da uhvati 99,999% fine prašine. JET po narudžbi s punom kantom za otpatke postavljen je na All-in-one Clean Station. Baterija se puni i, jednim dodirom, prašina pada u Clean Station. Plave pruge ilustruju snažno usisavanje. Pojavljuje se certifikat koji ukazuje na sposobnost zadržavanja SLG prašine da uhvati 99,999% fine prašine.

* Rezultati mogu varirati u zavisnosti od individualne upotrebe. Prašina i dlake zaglavljene unutar rešetke ne mogu se ukloniti jednim ciklusom. ** Testirano na osnovu IEC 62885-2, CL.5.11 od strane SLG Prüf- und Zertifizierungs GmbH. Rezultati se mogu razlikovati ovisno o stvarnoj upotrebi. Odnosi se na čestice veličine od 0,5 do 4,2 µm. *** Na osnovu testiranja od strane Interteka, u skladu sa referentnim standardom ISO 20743:2013 Poglavlje 8.1. Deaktivira 99,9% Staphylococcus aureus ATCC 6538, Klebsiella pneumoniae ATCC 4352. Ova funkcija nije podržana u SAD-u i Kanadi i rezultati mogu varirati ovisno o stvarnim uvjetima korištenja.

Optimalne performanse čišćenja

Naprednije performanse čišćenja

Ako ste u potrazi za dubinskim čišćenjem ovo je pravi izbor. Usisna snaga i do 210W* koju stvara Digitalni inverterski motor, aerodinamični dizajn zračnog sistema koji optimizuje protok zraka, a multiciklonsko filtriranje zraka efikasno hvata čestice prašine da biste ušli u besprijekorno čist dom.

*Usisna snaga ispitana je u skladu sa standardom IEC62885-2 klauzulom 5.8, na ulazu u alat bez motora, primjenom Jet režima rada. Na osnovu internog testiranja.

Neprekidan rad sat vremena*

Uklonjiva i dugotrajnija baterija

Sa neprekidnim radom do 1 sat* on posjeduje dovoljno snage da možete usisati cijeli dom u jednom potezu. Sve to zahvaljujući dugotrajnoj, uklonjivoj bateriji koju možete zamijeniti rezervnom čime ćete dobiti do 2 sata vremena da svoj dom učinite blistavo čistim. Korištenjem jedinstvene Samsung tehnologije baterija zadržava i do 70% svojih izvornih performansi i do 500 ciklusa***.

*Navedeno vrijeme rada odnosi se na minimalni nivo snage uz priključen nemotorizovani alat. Rezultati mogu varirati ovisno o upotrebi** Dodatna baterija se prodaje zasebno kao dodatna oprema. ***Zadržava 70% kapaciteta nakon 5 godina upotrebe na 100 ciklusa godišnje, na osnovu kapaciteta paketa baterija (2200mA). 1 ciklus: Puno pražnjenje nakon potpunog punjenja. (100% ~ 0%). Rezultati mogu varirati ovisno o upotrebi. Na osnovu internog testiranja.

Dodatna filtracija za čišći zrak

99,999% Višeslojni sistem filtracije zraka

Zadržava 99,999%* prašine** i smanjuje izloženost alergenima kućnih ljubimaca*** sa 99,999% višeslojnim sistemom filtracije. Glavni ciklon i filter sa metalnom mrežicom sakupljaju velike čestice prašine. Jet Cyclone i mikro filter zatim hvataju finu prašinu, a filter fine prašine zadržava mikro prašinu**.

Višeslojni sistem filtriranja Bespoke JET-a se rastavlja u pet koraka: glavni ciklon, filter sa metalnom mrežicom, jet ciklon, perivi mikro filter i filter za finu prašinu. Postoje certifikati Britanske fondacije za alergije i SLG sposobnost zadržavanja prašine. Višeslojni sistem filtriranja Bespoke JET-a se rastavlja u pet koraka: glavni ciklon, filter sa metalnom mrežicom, jet ciklon, perivi mikro filter i filter za finu prašinu. Postoje certifikati Britanske fondacije za alergije i SLG sposobnost zadržavanja prašine.

* Testirano na osnovu IEC 62885-2, CL.5.11 koristeći režim Jet od strane SLG Prüf- und Zertifizierungs GmbH. Rezultati se mogu razlikovati ovisno o stvarnoj upotrebi. ** Odnosi se na čestice prašine u rasponu veličina od 0,5 do 4,2 µm. *** Na osnovu pečata odobrenja za Allergy UK od strane BAF-a (British Allergy Foundation). Alergeni se odnose na grinje, mačke, pse i polen.

Lagan dizajn za jednostavno čišćenje

Lagan dizajn

Očistite Vaš dom bez napora uz jednostavno upravljanje i pokrete. Lagan dizajn usisivača omogućava maksimalnu iskoristivost i ublažava opterećenje Vaših zglobova. Kako kućište usisivača u ruci teži svega 1,44 kg što ga čini 13% lakšim* čišćenje Vašeg doma Samsung usisivačem znači da ćete dobiti dubinsku čistoću.

*Poređeno sa Samsung VS8000. Težina kućišta u ruci: Jet One 1,44 kg naspram VS8000 1,89 kg.

Nadograđeno usisavanje

Digitalni inverterski motor

Pokupite sve, od prosutih žitarica do tvrdokornih dlaka svojih kućnih ljubimaca, zahvaljujući snažnom digitalnom inverterskom motoru koji čini super lagan a ipak snažan usisivač. Sa unaprijeđenim statorom, rotorom i 3D ventilatorom, sada je 47%* lakši i donosi do 210W** usisne snage.

Digitalni inverterski motor Bespoke JET-a je rastavljen, sa plavim prugama koje teku odozdo prema gore da ukazuju na jaku usisnu snagu. Na desnoj strani, tekst se pojavljuje jedan po jedan: 47% lakši sa strelicom nadole, rotira 135.000 o/min, ulazna snaga 580w i snaga usisavanja 210w. Digitalni inverterski motor Bespoke JET-a je rastavljen, sa plavim prugama koje teku odozdo prema gore da ukazuju na jaku usisnu snagu. Na desnoj strani, tekst se pojavljuje jedan po jedan: 47% lakši sa strelicom nadole, rotira 135.000 o/min, ulazna snaga 580w i snaga usisavanja 210w.

*Poređen sa VS9000** Usisna snaga ispitana je u skladu sa standardom IEC62885-2 klauzulom 5.8, na ulazu u alat bez motora, primjenom Jet režima rada. Na osnovu internog testiranja.

Čišćenje poput vrtloga

Mlazni ciklon

Pozdravite se sa nepristupačnom prašinom uz ekstremnu usisnu snagu Mlaznog ciklona. Uz optimalni put prolaska zraka koji smanjuje otpor zraka oko posude za otpad i 27 ulaza za zrak koji umanjuju gubitak usisavanja, sada ćete moći lako disati, znajući da će Vaš usisivač pokazivati dosljedne performanse u bilo kojoj prostoriji.

Spremnik za prašinu usisivača: Lako se prazni i čisti

Periv spremnik za prašinu*

Bez vrećica, nereda i muke - jednostavno ispraznite spremnik za prašinu higijenski i s lakoćom. Cijeli spremnik za prašinu zapremine 0,5 litara je u potpunosti periv, samo ga isperite vodom kako bi ostao čist, higijenski i savršeno spreman za rad.

*Nakon čišćenja filter za čestice prašine potpuno osušite duže od 24 sata u sjeni prije naredne upotrebe.

Snažno čisti prašinu sa tepiha i tvrdih podova

Jet Dual četka

Uživajte u izvanrednom čišćenju svih vrsta podova. Mekan valjak Jet Dual četke pomaže da sakupite krupnu prašinu* sa tvrdih podova. Najlonske i gumene čekinje poboljšavaju čišćenje tepiha, posebno jer se rotiraju brzinom od 4000 obrtaja u minuti**. Glava četke koja se okreće za 180° s lakoćom mijenja smjer kretanja a bubanj se lako odvaja samo jednim klikom.

*Odnosi se na čestice manje od 5,5 mm. **Temelji se na internom testiranju upotrebom Min, Mid, Max i Jet režima rada. Rezultati mogu varirati ovisno o individualnoj upotrebi.

Lako čišćenje za tvrde podove

Tanka akcijska četka

Pokupite sitne čestice prašine s tvrdih podova ili iz pukotina pomoću kompaktne a efikasne tanke akcijske četke. Njezin dizajn je tanji i lakši* što olakšava rukovanje i pomjeranje oko Vašeg namještaja.

*Poređeno sa Samsung Jet 90 Mekom akcijskom četkom.

Zadržite kontrolu

LCD digitalni ekran

Ručno provjerite da li je sve spremno za rad. Na prvi pogled ćete vidjeti ono što Vam treba sa LCD digitalnog ekrana. Provjerite koji nivo usisne snage koristite, koliko Vam je baterije preostalo*, pa čak dobijte i upozorenja o rješavanju problema.

*Prikazano vrijeme se može razlikovati ovisno od stvarnog vremena upotrebe i svake sekunde se ažurira. Vrijeme upotrebe se može skratiti na osnovu broja korištenja.

Lagan i ergonomski za čišćenje bez napora

Teleskopska cijev

Nema više čučanja ili podizanja dok usisavate. Čuvamo vam leđa sa ovom podesivom, teleskopskom cijevi. Postoje tri različite veličine, tako da možete produžiti ili spustiti štap kako bi bio udoban za Vašu visinu. Osim toga, teško dostupni uglovi više neće predstavljati problem.

Sve u jednom skladištenje

Ostava za dodatke

Čuvanje svih praktičnih dodataka na jednom mjestu je jednostavno zahvaljujući ostavi za dodatke. *Ubacite četke, filtere pa čak i napunite rezervnu bateriju* u ovom uređaju za skladištenje koji dolazi uz Vaš Samsung bežični usisivač.

*Četke, dodatna oprema i boje proizvoda mogu varirati ovisno o specifikacijama proizvoda.

S lakoćom kupi dlaku kućnih ljubimaca

Alatka za ljubimce

Uklonite muku uklanjanja ružne dlake kućnih ljubimaca. Kompaktna i laka za manevrisanje četka 'Pet Tool' optimizirana je za kupljenje dlaka kućnih ljubimaca, koje su tanke i lako se mogu propustiti, kombinacijom gumene mlaznice i četkica.

Specifikacije

{{family.currentModel.displayName}}

{{family.currentModel.modelCode}}

Boja : {{chip.displayName}}
{{model.prices.currentPriceDisplay}}
Od {{model.prices.monthlyPrice}} / mj za {{model.prices.months}} mjesečno
ili {{model.prices.currentPriceDisplay}}
Price without VAT: {{model.prices.vatFreePriceFormatted}}

Price with discount: {{model.prices.currentPriceDisplay}}

Price before: {{model.prices.priceDisplay}}

{{model.prices.priceDisplay}} {{model.prices.savePrice}}
 • {{summary.title}}

  {{summary.value}}{{summary.unit}}

 • {{summary.title}}

Uporedite modele

Uporedite sa sličnim predmetima

NEDAVNO GLEDANO

Karakteristike, specifikacije i vizualni prikazi proizvoda podložni su promjenama.