DV7000T Sušilica sa AI Kontrolom, Super brzinom i Higijenskom njegom

DV7000T Sušilica sa AI Kontrolom, Super brzinom i Higijenskom njegom

DV90T7240BT/S7

Odaberite boju

Boja :

Odaberite kapacitet

Inteligentno suši

OptimalDry program

Bez napora optimizirajte performanse sušenja! OptimalDry koristi 3 senzora da postigne najbolje rezultate. Prati vlažnost i prilagođava vrijeme sušenja, tako da je veš brzo spreman uz minimalnu upotrebu energije. Također sprječava oštećenje garderobe i podsjeća Vas da očistite izmjenjivač toplote.

Energetska efikasnost A+++

A+++ Energetska efikasnost sa tehnologijom toplotne pumpe

Uštedite novac i zaštitite okoliš manjom potrošnjom električne energije*. Tehnologija toplotne pumpe pruža energetski efikasan, pristupačan i nježan način da osušite odjeću. Ocijenjena je s energetskom efikasnošću A+++ jer koristi „rashladne” materije umjesto struje da zagrije vazduh i reciklira topli vazduh da izbjegne trošenje energije.

*Testirano u skladu s IEC 61121:2013/8 kg veša za pranje/Cotton Cupboard sa toplotnom pumpom(DV80F5E4HGW) nasuprot onoj bez toplotne pumpe (DV80H4100CW). Individualni rezultati mogu varirati.

Otvara se onako kako Vi želite

Reverzibilna vrata

Odaberite pravac u kojem želite da se reverzibilna vrata otvaraju kako bi odgovarala Vašem izgledu kuće. Jednostavno promijenite na koju se stranu otvaraju kako bi to odgovaralo lokaciji, onome što je oko nje i kako radite poslove. To znači da Vam zidovi neće smetati! A i providna su pa jednim pogledom možete virnuti šta je unutra.

Odjeća bez nabora

Sprječavanje gužvanja

Neka Vaša osušena garderoba bude bez nabora i to bez peglanja. Jednostavno odaberite funkciju Wrinke Prevent kada ciklus sušenja završi i ona isprekidano okreće bubanj bez toplote do 180 minuta. To sprječava da odjeća dugo stoji na istom mjestu dok je vruća pa se nabori neće formirati na tkanini.

Osušite za 81 minut

Super brzina

Dobijte čistu odjeću spremnu za nošenje u samo 2 sata, štedeći energiju. Super Speed program može sušiti mješavinu pamuka i sintetike u 81 minuti*. A sa veš mašinom koja posjeduje Super Speed funkciju možete prati i centrifugirati odjeću u 39 minuta*. Tako da odjeća može da se opere i osuši za 2 sata.

*Testirano na Samsung DV8000T u skladu s IEC standardom i količinom veša za pranje od 3 kg. **Testirano na Samsung QuickDrive™ WW8000T u skladu s IEC standardom i količinom veša za pranje od 3 kg.

Dezodorirajte vazduhom

Air Wash tehnologija

Osvježite Vašu odjeću bez pranja, ključanja, ribanja ili upotrebe deterdženta. Air Wash tehnologija deodorizira Vašu garderobu i posteljinu, tako da uvijek miriše svježe. Neugodni mirisi su eliminirani upotrebom samo super vrućeg zraka. Tako će se činiti da je Vaša odjeća čišćena u hemijskoj čistionici i trajat će dugo.

Eliminira bakterije

Program Higijenska njega

Spriječite taloženje bakterija, grinja i alergena na odjeći i drugim predmetima, poput platna i mekih igračaka. Ciklus Higijenska njega dezinfikuje i suhe i mokre predmete* a da pritom ne utječe na performanse sušenja. Njihovim izlaganjem visokoj temperaturi tokom sušenja eliminira 99% bakterija**.

*2 kg sušenog veša ili 2 kg mokrog veša. ** Na osnovu nezavisnog ispitivanja kompanije Intertek. Individualni rezultati mogu varirati.

Jednostavno održavanje

2 u 1 filter

Održavajte Vašu mašinu za sušenje veša i optimizirajte performanse sušenja i sigurnost. Inovativni 2 u 1 filter ima dvostruki mrežni filter. Zato nema potrebe da imate filter izmjenjivača toplote, što olakšava njezino održavanje. Dva alarma Vas podsjećaju i kada je potrebno da očistite filter i izmjenjivač toplote.

Brzo sušenje malih količina veša

Ciklus brzog sušenja od 35 minuta

Brzo osušite bilo koju odjeću koja Vam je potrebna, poput košulje ili školske uniforme. Ciklus brzog sušenja od 35 minuta suši malu količinu garderobe od 1 kg i sprema je za nošenje za 35 minuta*. Korištenjem velikih toplota možete sigurno osušiti nekoliko predmeta, i to iziskuje mnogo manje čekanja - samo osušite odjeću koja Vam treba onda kad Vam to zatreba.

* Može varirati ovisno o tipu tkanine.

* Može varirati ovisno o tipu tkanine.

Specifikacije

 • Kapacitet sušenja (kg) 9.0 kg
 • Klasa energetske efikasnosti A+++
 • Neto težina 50 kg
 • Neto dimenzije (Š×V×D) 600 x 850 x 600 mm

Podrška

Pronađite odgovore na pitanje koje imate o proizvodu

Podrška za proizvod Prikaz više sadržaja
Korisnički priručnici i preuzimanja
 • Statement of Compliance ((Full version))
  ENGLESKI
 • Priručnik za korisnike ((Full version))
  ENGLESKI
 • Vodič za instalaciju ((Operation guide))
  ENGLESKI, DANSKI, NIZOZEMSKI, FINSKI, FRANCUSKI, NJEMAČKI, MAĐARSKI, TALIJANSKI, NORVEŠKI, POLJSKI, PORTUGALSKI (evropski), ŠPANSKI, ŠVEDSKI
Prikaz više sadržaja

Česta pitanja

{{family.currentModel.displayName}}

{{family.currentModel.modelCode}}

Boja : {{chip.displayName}}
{{model.prices.currentPriceDisplay}}
Od {{model.prices.monthlyPrice}} / mj za {{model.prices.months}} mjesečno
ili {{model.prices.currentPriceDisplay}}
Price without VAT: {{model.prices.vatFreePriceFormatted}}

Price with discount: {{model.prices.currentPriceDisplay}}

Price before: {{model.prices.priceDisplay}}

{{model.prices.priceDisplay}} {{model.prices.savePrice}}
 • {{summary.title}}

  {{summary.value}}{{summary.unit}}

 • {{summary.title}}

Uporedite modele

Uporedite sa sličnim predmetima

NEDAVNO GLEDANO

Karakteristike, specifikacije i vizualni prikazi proizvoda podložni su promjenama.