Efikasno pranje. Vrhunska čistoća

Nove Samsung mašine za pranje i sušenje veša

Nova Samsung mašina za pranje i sušenje veša prikazuje tekst ‘Zdravo!’ na svom ekranu tako što Samsung mašinu povezuje s wifi mrežom. Bijela kombinacija Samsung mašine za pranje i sušenje veša jedna pored druge.

Najbolji razred energetske efikasnosti, personalizovano iskustvo

Perite odjeću efikasno koristeći manje energije, vremena i napora. EcoBubble™ omogućava snažno, ali nježno pranje na niskim temperaturama¹. Funkcija Al Control optimizira način pranja kako bi omogućila jednostavnije korisničko iskustvo.

Funkcionisanje

Inteligencija

Uvijek automatski prilagođeno vama

AI Control

Perite veš jednostavno i efikasno uz opciju AI Control. Prilagođena je vašem iskustvu jer pamti navike, predlaže cikluse⁷ i prikazuje blagovremene informacije. Aplikacija SmartThings⁸ daje savjete o ciklusima, planiranju i uklanjanju problema. Također odabire savršene smjer sušenja za određeni ciklus pranja⁹.

Postoje ikone za funkciju AI na Samsung mašini za pranje i sušenje veša koje se mogu prilagoditi vama. Potom se ikone pojavljuju na pametnom telefonu i na pametnom telefonu iskače fraza ‘Trebate li ciklus pranja sportske odjeće?’. Žena koja drži pametni telefon gleda personalizovane prijedloge za pranje - oblačan dan, sportska odjeća, super brzo i posteljina. Ona odabire ciklus za pranje ‘sportske odjeće’. Nakon toga, Samsung mašina za pranje i sušenje veša automatski postavlja ciklus koji je preporučen za trenutni ciklus pranja. Postoje ikone za funkciju AI na Samsung mašini za pranje i sušenje veša koje se mogu prilagoditi vama. Potom se ikone pojavljuju na pametnom telefonu i na pametnom telefonu iskače fraza ‘Trebate li ciklus pranja sportske odjeće?’. Žena koja drži pametni telefon gleda personalizovane prijedloge za pranje - oblačan dan, sportska odjeća, super brzo i posteljina. Ona odabire ciklus za pranje ‘sportske odjeće’. Nakon toga, Samsung mašina za pranje i sušenje veša automatski postavlja ciklus koji je preporučen za trenutni ciklus pranja.

Galerija

¹ Testirano u skladu s IEC 60456-2010 / punjenje za pranje 4kg / Super Eco pranje u hladnoj vodi (WF80F5E5U4W) nasuprot pamuk 40°C bez opcije EcoBubble™ (WF0702WKU). Pojedinačni rezultati mogu se razlikovati.

² Bazirano na izvještaju laboratorijskog testiranja rada koji je proveo Springboard Engineering na EMPA trakama, poređenjem normalnog rastvora deterdženta i tehnologije mjehurića bez mehaničkog djelovanja.

³ Testirano na WW8000T u poređenju sa Samsung WW6500K. Štedi 50% vremena i 20% energije na ciklusu pranja pamuka (40℃, pola punjenja) s efikasnošću pranja u okviru ±5%. Bazirano na Intertekovim podacima.

⁴ Testirano u skladu s IEC 61121:2013/punjenje za pranje 8kg /Pamuk Ormarić s toplotnom pumpom (DV80F5E4HGW) nasuprot bez pumpe (DV80H4100CW). Pojedinačni rezultati mogu se razlikovati.

⁵ Testirano na Samsung DV8000T s IEC standardnim punjenjem od 3 kg.

⁶ Testirano na Samsung QuickDrive™ WW8000T s IEC standardnim punjenjem od 3 kg.

⁷ Bazirano na mašinskom učenju korisničke baze podataka u razvoju od 28 miliona ciklusa. Podaci o broju akumuliranih ciklusa, koji se koriste za predlaganje ciklusa, vremenom će se neprestano razvijati na osnovu obrasca prema kojem korisnik i slični korisnici koriste mašinu.

⁸ Dostupno na uređajima s operativnim sistemom Android i iOS. Neophodno je povezati se na Wi-Fi mrežu i Samsung račun.

⁹ Auto Cycle Link je dostupan samo kada i mašina za pranje i mašina za sušenje imaju opciju AI Control i kada su povezani na Wi-Fi.