Consumentenelektronica

Consumentenelektronica

Schitterende,
verbluffende
innovatie

Schitterende, verbluffende innovatie

Dromen zijn grenzeloos. Samsung Electronics vindt de toekomst
steeds opnieuw uit om zo een gelukkiger en rijker leven mogelijk
te maken. We verkennen onbekende gebieden om potentieel te
ontdekken en ons blijvend te verbeteren.

Dromen zijn grenzeloos. Samsung Electronics vindt de toekomst steeds opnieuw uit om zo een gelukkiger en rijker leven mogelijk te maken. We verkennen onbekende gebieden om potentieel te ontdekken en ons blijvend te verbeteren.

Onze divisie voor consumentenelektronica is constant in ontwikkeling en we breiden voortdurend het aantal strategische producten uit. Sinds we voor het eerst wereldwijd leider werden in 2006, hebben uitzonderlijke technologie en innovatief ontwerp ons ongeëvenaarde leiderschap op het gebied van flatscreen-tv’s en monitoren versterkt. In de markt voor digitale apparaten realiseerden we een opmerkelijke groei door inventieve nieuwe producten en een gedifferentieerd design in de premiummarkt te introduceren.

Visuele weergaven

Met onze nieuwe lifestyle-tv’s heb je de vrijheid om jouw scherm thuis op elke gewenste plek te plaatsen.

Een Samsung lifestyle TV staat op een driepotige standaard voor een zwart leren fauteuil in een witte kamer met grote ramen. Er staat een afbeelding van een grote witte vogel op het scherm. Een Samsung lifestyle TV staat op een driepotige standaard voor een zwart leren fauteuil in een witte kamer met grote ramen. Er staat een afbeelding van een grote witte vogel op het scherm.

Digitale apparaten

Met onze visie om een huis- en lifestyle-creator te zijn, zullen wij echt consumentgerichte innovatie leveren waarmee wij het leven diverse consumenten aanzienlijk zullen verrijken.

Een lichte, moderne woonkamer met een bank, koffietafel en een poort die naar de keuken leidt. Tegen de muur bevindt zich een Samsung staande air-conditioner en een op maat gemaakte koelkast in bijpassende kleuren. Een lichte, moderne woonkamer met een bank, koffietafel en een poort die naar de keuken leidt. Tegen de muur bevindt zich een Samsung staande air-conditioner en een op maat gemaakte koelkast in bijpassende kleuren.

Gezondheids- en medische apparatuur

Voortdurende innovatie is onze kernvisie. Wij streven er dus naar om producten en oplossingen te leveren waarmee zorgprofessionals een groter diagnostisch vertrouwen hebben.

Een jonge vrouw in een witte labojas bedient een draagbaar echoapparaat van Samsung met een afbeelding van een foetus op het scherm. Een jonge vrouw in een witte labojas bedient een draagbaar echoapparaat van Samsung met een afbeelding van een foetus op het scherm.