Apparaatoplossingen

Apparaatoplossingen

We ontwikkelen producten
van de volgende generatie
voor een betere toekomst

We ontwikkelen producten van de volgende generatie voor een betere toekomst

We zorgen ervoor dat jouw IT-oplossingen soepel verlopen en de interne
werking van een hele reeks elektronische apparaten is ontworpen om
maximale prestaties, betrouwbaarheid en levensduur te bieden.

We zorgen ervoor dat jouw IT-oplossingen soepel verlopen en de interne werking van een hele reeks elektronische apparaten is ontworpen om maximale prestaties, betrouwbaarheid en levensduur te bieden.

Samsung Electronics breidt zijn marktleiderschap voor geheugenproducten uit door middel van superieure technologie en dramatische kostenbesparingen. Dat levert opwindende vooruitzichten op. We breiden onze zeer winstgevende gedifferentieerde producten, vooral voor mobiele toestellen, uit en versnellen de procesconversie, terwijl we ons ook concentreren op de ontwikkeling van producten van de volgende generatie. Ondersteund door de toegenomen vraag naar AP- en CIS-sensoren, laten onze System LSI-activiteiten een sterke groei en kostenleiderschap zien, waardoor we sneller producten van de volgende generatie kunnen lanceren.

Geheugenapparaten

Onze levens beter maken door middel van geavanceerde groene geheugenapparaten met hoogwaardige prestaties

Een man en een vrouw die een tablet vasthouden staan bij een hoofdcomputer en kijken naar het scherm. Een man en een vrouw die een tablet vasthouden staan bij een hoofdcomputer en kijken naar het scherm.

System LSI

De toekomst vormgeven via R&D en innovatie op vlak van halfgeleiders

Een close-up van de handen van een man die een klein toestel vasthouden met een helderblauw holografisch beeld van een netwerk van verbonden knooppunten dat eruit straalt. Een close-up van de handen van een man die een klein toestel vasthouden met een helderblauw holografisch beeld van een netwerk van verbonden knooppunten dat eruit straalt.

Samsung Foundry

Wij leveren een volledig assortiment van gieterijoplossingen, van geavanceerde procestechnologie tot een bewezen IP- en ontwerpecosysteem.

Een close-up van twee gehandschoende handen die een glanzende blauwe en paarse metalen schijf aanraken. Een close-up van twee gehandschoende handen die een glanzende blauwe en paarse metalen schijf aanraken.