R&D-centrum

R&D-centrum

De toekomst
vormgeven met
innovatie en intelligentie

De toekomst vormgeven met innovatie en intelligentie

Samsung Research is de geavanceerde R&D-hub van Samsung Electronics om het voortouw te nemen op vlak van toekomstige technologieën en nieuwe waarden te creëren door middel van onafgebroken innovatie en intelligentie.

Samsung Research is de geavanceerde R&D-hub van Samsung’s divisies voor Consumentenelektronica
en IT & mobiele communicatie. Samsung Research leidt de ontwikkeling van de toekomstige technologieën voor de producten en diensten van Samsung met meer dan 10.000 onderzoekers en ontwikkelaars die in overzeese R&D-centra werken.

Onder het motto ‘We geven de toekomst vorm met innovatie en intelligentie’ voert het bedrijf actief R&D uit om nieuwe groeigebieden te identificeren en geavanceerde technologieën voor producten en diensten te ontwikkelen om nieuwe waarden te creëren en het leven van mensen te verbeteren.

De kernthema’s van Samsung Research zijn onder meer kunstmatige intelligentie (AI), data-intelligentie, communicatie van de volgende generatie, robot, Tizen, levensonderhoud en nieuwe ervaringen, media van de volgende generatie en beveiliging. In het bijzonder breidt Samsung Research zijn onderzoeksbereik uit naar nieuwe veelbelovende gebieden om een nieuwe levensstijl op basis van AI-technologieën te realiseren.

De hub werkt wereldwijd samen met 14 buitenlandse R&D-centra in 12 landen en 7 AI-centra om innovatieve technologieën veilig te stellen en de wereldwijde R&D-capaciteit uit te breiden. Daarnaast wordt de technologische samenwerking gemaximaliseerd door actieve open innovatie met vooraanstaande universiteiten, onderzoeksinstellingen en partnerbedrijven wereldwijd die over de beste technologieën ter wereld beschikken.

Samsung Research belooft hard te blijven werken om een wereldwijd toponderzoeksinstituut te worden dat nieuwe waarden voor de toekomst creëert door middel van onophoudelijke innovatie en intelligentie.

Samsung Research