Level On Bluetooth Headset White

Solutions et Astuces

Sujet
Type de contenus
Trier par : Les plus pertinents

Résultats du filtre

5 ou 6 Solutions Level On Bluetooth Headset White ‎(EO-PN900)‎

Téléchargement du manuel

Caractéristiques Techniques

Level On Bluetooth Headset White (EO-PN900)

Type
On-Ear Headphones
Son
  • Impedance 41 ohms
Bluetooth
  • Version Bluetooth 3.0
  • Profiles A2DP, AVRCP, HSP, HFP
  • Wireless Range 10m
  • Audio Streaming Yes
  • Multipoint Yes
  • Etc Samsung Level app. (downloadbable app.) compatibility : 1) The Samsung Level application is compatible with Samsung mobile devices running Android operating system 4.2.2 or later. Depending on your device's specifications, a partial blank screen may appear or some functions may not work on your device. 2) To use the application, ensure that the devices are connected via the Bluetooth feature.
Caractéristiques générales
  • Control Bluetooth Smart Touch Control (Play/Pause, Song Movement, Volume Up/Down, S Voice (In Case of Compatible Samsung Smartphone), Call Receiving, Call Rejection)
  • Microphone Yes
  • Packaging Contents Carrying Pouch, Audio Cable, micro USB Cable
  • Haut-parleurs 40mm Speakers with Dual-Layered Diaphragm
Call Function
  • Call Receiving Yes
Batterie
  • Type Built-In Battery (Li-Ion Battery), *Battery time(Play/Talk/Standby) depends on factors such as configuration, connected mobile devices, signal strength, operating temperature, features selected, frequency of calls and voice, data and other application usage patterns.
  • Play Time Up to 11 Hrs (Bluetooth Mode with ANC), Up to 23 Hrs (Bluetooth Mode without ANC), Up to 20 Hrs (Wired Mode with ANC), Unlimited Listening Time (Wired Mode without ANC)
  • Talk Time Up to 11 Hrs (Bluetooth Mode with ANC), Up to 23 Hrs (Bluetooth Mode without ANC)
  • Standby Time Up to 200 Hrs (Bluetooth Mode without ANC)
Connectivité
  • 3.5mm headphone connector Yes
  • Micro USB Yes
Caractéristiques physiques
  • Dimensions (L x H x P) 161.9 x 184.6 x 74.1 mm
  • Poids 236 g
  • Cable Length 1.2 m
Couleur
White

Liens pratiques

Autres logiciels et services

• Service enlèvement Express

Nous enlevons votre appareil ce soir pour la réparation et vous recevrez votre appareil demain soir !

• Manuels Interactifs

Manuels Interactifs est une manière efficace de trouver le support dont vous avez besoin, où et quand vous le désirez.

• Samsung Smart Switch

Avec le service Samsung Smart Switch, vous avez l’assurance d’un transfert facile de l’ensemble de vos contacts, photos, titres musicaux, vidéos, messages, mémos, rendez-vous, etc. vers votre smartphone Samsung GALAXY.

• Samsung Kies
    Samsung Kies

Samsung Kies connecte votre GSM à votre ordinateur, facilitant ainsi la synchronisation des données entre les appareils, et la recherche…

En ligne
Disponible 24/7

Posez votre question sur Messenger
Disponible 24 heures sur 24, 7 jours sur 7

Twitter

Posez-nous votre question sur Twitter
Disponible 24 heures sur 24, 7 jours sur 7

Posez-nous votre question sur Facebook
Disponible 24 heures sur 24, 7 jours sur 7

Téléphone
Disponible 24/7

26 10 37 10LUX (prix d’un appel local)

Disponible 24 heures sur 24, 7 jours sur 7