Solutions et Astuces

Trier par : Plus pertinent
Sujet

Guide Interactif

Un simulateur qui vous guide dans les fonctionnalités de votre appareil

Télécharger le Manuel

Caractéristiques Techniques

Gear IconX (SM-R150)

Connectivité
  • USB Version USB 2.0
  • Bluetooth Version Bluetooth v4.1
  • Bluetooth Profiles A2DP, AVRCP, HFP
  • PC Sync. Gear IconX PC Manager
Renseignements généraux
  • Colour Black, Blue, White
  • Compatible Specification of Smartphone Android 4.4 ↑, 1,5 GB ↑
  • Package Contents Charging Case, Earbuds, Eartips (S, M, L), Quick Start Guide, USB Connector, USB Cable, Wingtips (S, M, L)
Mémoire
  • Mémoire disponible (Go)** 3,5 GB
  • Number of Songs Up to 1000
Sensors
Accelerometer, HR Sensor
Caractéristiques physiques
  • Earbud Dimension (HxWxD) 18,9 x 26,4 x 26 mm
  • Earbud Weight 6,3 g
  • Case Dimension (HxWxD) 30,3 x 92 x 35,3 mm
  • Case Weight 52 g
  • Durability Splash Resistant (P2i Nano Coating)
Pile
  • Battery Capacity (Earbud) 47 mAh
  • Battery Capacity (Case) 315 mAh
  • Number of Charges Up to 2 Times
  • Standalone Music Play Up to 3,8 h
  • Standalone Music Play with Workout Up to 3,4 h
  • Audio Streaming (Bluetooth Connected) Up to 1,6 h
  • Audio Streaming (Bluetooth Connected) with Workout Up to 1,5 h
Audio et vidéo
  • Audio Playing Format MP3, M4A, AAC, WAV, WMA (WMA v9)
  • Number of MIC (per Earbud) 2 EA
Services et applications
  • Voice Guidance Chinese Cantonese, Chinese Mandarin, Dutch, English (US, UK), French, German, Italian, Japanese, Korean, Portuguese (Latin), Russian, Spanish (Latin, Spain), Turkish
  • Data Measured Calories Burned, Distance, Duration, Heart Rate, Speed