Hvordan opsiger jeg et abonnement i Galaxy Store?

Du kan opsige et abonnement fra Galaxy Store-menuen. Du skal være logget ind på Galaxy Store for at se dine abonnementer. Når du har opsagt et abonnement, kan du stadig bruge det, indtil serviceperioden udløber.

Visning af Galaxy Store-ikonet og knappen Afmeld.

Sådan opsiges et abonnement

Når du er logget ind på Galaxy Store, skal du trykke på ”Menu”, trykke på ”Abonnementer”, vælge appen fra listen og derefter trykke på ”Afmeld” for at annullere abonnementet.

Bemærk: Selvom du opsiger abonnementstjenesten, kan du stadig bruge den, indtil tjenesteperioden udløber.

Trin 1. Log ind på Galaxy Store og tryk på ”Menu”-ikonet fra hovedskærmen. Trin 1. Log ind på Galaxy Store og tryk på ”Menu”-ikonet fra hovedskærmen.

Trin 1. Log ind på Galaxy Store og tryk på ”Menu”-ikonet fra hovedskærmen.

Trin 2. Tryk på ”Abonnementer” i Galaxy Store-menuen. Trin 2. Tryk på ”Abonnementer” i Galaxy Store-menuen.

Trin 2. Tryk på ”Abonnementer” i Galaxy Store-menuen.

Trin 3. Vælg en app. Trin 3. Vælg en app.

Trin 3. Vælg en app.

Trin 4. Tryk på ”Afmeld”. Trin 4. Tryk på ”Afmeld”.

Trin 4. Tryk på ”Afmeld”.