Sådan åbnes Samsung Pay

Ingen vil være den person, der forårsager lang kø ved kassen i supermarkedet. Og man ønsker endnu mindre at være den person, der står bagved den, der forårsager lang kø ved kassen i supermarkedet. Du kan tage det roligt; for med Samsung Pay bliver du aldrig den person igen. Samsung Pay åbner automatisk på dit smartwatch eller på din Galaxy-telefon, hvilket gør det til den perfekte løsning, når du er på farten og skal foretage køb hurtigt.

Visning af startskærmen i Samsung Pay.

Bemærk: Tilgængelige skærme og indstillinger kan variere alt efter udbyder af trådløse tjenester, softwareversion og model. For at bruge Samsung Pay på dit smartwatch med en telefon der ikke er Samsung, skal du opdatere til Android 6.0 eller nyere.

Sådan åbnes Samsung Pay på din telefon:

Med Samsung Pay på din telefon kan du betale i din yndlingsbutik uden besvær. Din telefon kan få adgang til Samsung Pay ved blot at følge disse trin:

Visning af stryge-bevægelse opad på telefonens startskærm. Visning af stryge-bevægelse opad på telefonens startskærm.

Mulighed 1. Hvis du har genvejen Hurtig adgang aktiveret, skal du stryge opad på telefonens startskærm.

Visning af Samsung Pay-muligheden på startskærmen. Visning af Samsung Pay-muligheden på startskærmen.

Mulighed 2. Naviger gennem apps, og tryk på "Samsung Pay".

Hvis Samsung Pay bliver ved med at åbne ved et uheld, kan du slå genvejen Hurtig adgang fra:

1 Åbn Samsung Pay, og tryk på ikonet Menu.
2 Tryk på ikonet Indstillinger, og tryk derefter på "Hurtig adgang"
3 Sluk for den ønskede indstilling.

Sådan åbnes Samsung Pay på dit smartwatch:

1 Fra en hvilken som helst skærm skal du trykke på knappen Tilbage og holde den nede i 1-2 sekunder. Hvis det er første gang, du åbner Samsung Pay, kan det tage et par sekunder, før applikationen starter.
2 Når Samsung Pay åbner, kan du stryge til venstre for at se de vigtigste betjeningsinstruktioner. Tryk derefter på pilen for at begynde at konfigurere Samsung Pay.

Bemærk: For nogle smartwatches skal du muligvis åbne Samsung Pay gennem Galaxy Wearable-appen, før det vises på dit ur. Dette installerer også plug-in'et på uret.