Sådan rapporterer du krænkelse af intellektuel ejendom i Galaxy Store

Når du leder efter en app eller andet indhold i Galaxy Store og finder krænkelse af intellektuel ejendom (for eksempel krænkelse af ophavsret eller varemærke), bedes du kontakte os for at rapportere det.

Skærmbilledet af hovedmenuen for "Kontakt os".

For at rapportere krænkelse af intellektuel ejendom, bedes du kontakte os her. Når indholdet gennemgås, kan det blive suspenderet, eller der kan træffes en handling i overensstemmelse med de relevante love.

Gå til Galaxy Store > Menu-ikon > Indstillinger-ikon > Hjælp > Kontakt os eller Galaxy Store > Menu-ikon > Indstillinger-ikon > Kontakt os. Følg derefter de næste trin:

Trin 1. I Hjælpeindholdet Samsung skal du indtaste dine Samsung-kontodata og logge ind. Trin 1. I Hjælpeindholdet Samsung skal du indtaste dine Samsung-kontodata og logge ind.

Trin 1. Log ind på din "Samsung-konto".

Trin 2. På siden "Kontakt os" skal du indtaste de nødvendige oplysninger og rapportere den intellektuelle krænkelse. Trin 2. På siden "Kontakt os" skal du indtaste de nødvendige oplysninger og rapportere den intellektuelle krænkelse.

Trin 2. Vælg de relevante muligheder, og rapporter krænkelsen af den intellektuelle ejendomsret.