Hvad er Samsung Smart Switch?

At gøre hverdagen lettere er en af Samsungs hovedopgaver. Det er derfor, vi har skabt Samsung Smart Switch, en applikation, som giver dig mulighed for at forbinde forskellige enheder, der er kompatible med Samsung-enheder.

Visning af Samsung Smart Switch logo på en mobilskærm.

Samsung Smart Switch er en tjeneste, der hjælper dig med at gøre overgangen til Galaxy-enheder mere bekvem. Understøttede enheder omfatter Galaxy, Android™, iPhone™ og Windows Mobile™-enheder.

Du kan hurtigt og nemt overføre data fra din tidligere enhed til din Galaxy-enhed. Smart Switch giver dig også mulighed for at sikkerhedskopiere eller gendanne dine data fra Galaxy-enheder til pc eller SD-kort.

For at lære, hvilke produkter der understøttes af Smart Switch, se denne liste:

• Send mulighed

- Android™/Galaxy og tabletprodukter: Android™ OS 4.3 eller nyere.

- iPhone™: iOS 5.0 eller nyere (iCloud™-understøttet enhed).

- Windows Mobile™-telefon: Windows Mobile™ OS 10.

• Modtag mulighed

- Alle Samsung smartphones og tablets (andre enheder kan ikke understøttes).