Brug den informative forsideskærm på Galaxy Z Flip3 5G

Sammenlignet med den tidligere Galaxy Z Flip, giver den fire gange større forsideskærm på Galaxy Z Flip3 5G dig mulighed for at se flere oplysninger mere bekvemt. Alt det kræver er et par tryk og stryg på skærmen for at se dine aktuelle meddelelser, batteriprocent, dato og tid uden at åbne enheden. Se på din Galaxy Z Flip3 5G for et hurtigt blik på den praktiske forsideskærm.

Inden du prøver nedenstående anbefalinger, skal du kontrollere, om enhedens software og relaterede apps er opdateret til den nyeste version. For at opdatere din mobile enheds software, skal du foretage følgende trin:

Trin 1. Gå til Indstillinger > Softwareopdatering.

Trin 2. Tryk på Download og installer.

Trin 3. Følg instruktionerne på skærmen.

Få adgang til forskellige funktioner på din forsideskærm

Den forbedrede og fire gange større forsideskærm på Galaxy Z Flip3 5G gør det lettere at se mere indhold. Du kan få adgang til forskellige funktioner såsom Hurtige indstillinger, Meddelelser, Widgetkontrol, Samsung Pay og mere uden at folde sig ud, men ved blot at stryge forsideskærmen.

Galaxy Z Flip3 5G forsideskærm hurtigvisning.

Hvis forsideskærmen er slukket, skal du trykke på sidetasten eller dobbelttrykke på skærmen, så kan du med det samme se klokkeslæt, dato, batteristatus og ulæste notifikationer på forsideskærmen. Se de tilgængelige funktioner i hver strygeretning herunder.

1. Hurtige indstillinger

Du kan ændre lydtilstanden eller lysstyrken på forsideskærmen, trække nedad på uret.

Galaxy Z Flip3 5G forsideskærm samsung pay.

Bemærk: For at redigere forsideskærmen skal du starte appen Indstillinger og trykke på Forsideskærm.

2. Se meddeleser

Når du modtager nye meddelelser, vises de på forsiden. Hvis du vil se en meddelelse, skal du stryge til højre på uret og vælge en meddelelse. Du kan kontrollere op til 8 linjer med meddelelser på en gang med rulle-support.

Galaxy Z Flip3 5G forsideskærm se meddelelser.

For at se underretningsoplysningerne skal du trykke på Åbn app og folde enheden ud. App'en starter med det samme, og meddelelsen kan derefter læses. Hvis du trykker på Svar og åbner enheden, kan du svare i appen Besked.

Bemærk: Hvis skærmen er låst, skal du låse den op efter at have trykket på Åbn app for at se meddelelsesoplysningerne.

3. Kontrol widgets

Du kan indstille widgets som f.eks. musik, vejret, dagens skema, næste alarm, timer som widgets på forsiden, og du kan styre disse widgets fra forsideskærmen uden at folde enheden ud. For eksempel, hvis du indstiller musikcontrolleren som widgeten forsideskærm, vises musikkontrolleren på forsideskærmen. Stryg til venstre på uret, og tryk på ikonerne for at styre afspilningen.

Galaxy Z Flip3 5G forsideskærm kontrol widgets.

Følg nedenstående trin for at konfigurere widgeten Forsideskærm.

Trin 1. Åbn Indstillinger, og tryk derefter på Forsideskærm.

Trin 2. Vælg Widgets.

Trin 3. Vælg widgets, der skal vises på Forsideskærmen.

Galaxy Z Flip3 5G forsideskærm widgets indstillinger.

Hvis du vil ændre rækkefølgen på widgets, skal du trykke på Omarranger øverst til højre på skærmen.

Galaxy Z Flip3 5G forsideskærm widgets omarranger.

4. Start Samsung Pay, og betal med Samsung Pay

Når du bruger Samsung Pay, behøver du ikke længere at folde din Galaxy Z Flip3 5G ud. Stryg bare op for at starte Samsung Pay, og vælg derefter det kort, brugeren gerne vil betale med.

Galaxy Z Flip3 5G forsideskærm samsung pay.

Bemærk:

• For at foretage betalinger med Samsung Pay kræver enheden muligvis forbindelse til et Wi-Fi- eller mobilnetværk afhængigt af regionen.
  • Denne funktion er muligvis ikke tilgængelig afhængigt af tjenesteudbyderen eller modellen.

Skift urskive på forsideskærmen

Du kan også hurtigt ændre urskiven på forsiden. Hvis du vil ændre urskiven, skal du trykke to gange på forsiden og derefter trykke og holde urskiven nede. Du vil se forskellige ur-stilarter på forsideskærmen. Vælg din foretrukne urstil ved at stryge til venstre eller højre.

Galaxy Z Flip3 5G forsideskærm skift urskive.

Hvis du vil ændre dit baggrundsbillede til urskiven, skal du vælge Indstillinger for forsideskærm som den sidste mulighed og folde enheden ud, så åbner den indstillingerne for at ændre baggrundsbilledet med det samme takket være appkontinuitet.

Galaxy Z Flip3 5G forsideskærm indstillinger.

Alternativt kan du indstille det ved at gå til Indstillinger > Forsideskærm > Urstil > Baggrundsbillede.

Forsideskærm baggrund.

Bemærk: Enhedsskærmbilleder og menu kan varierer afhængigt af enhedens model og softwareversion.

Find ud af mere om, hvordan du tager dig af de foldbare Galaxy-enheder med ”Forholdsregler ved brug af Galaxy -foldbare enheder” med Samsung-support.

Sådan bruges Samsung Members-appen

Hvis du har problemer med dine Samsung-mobiltelefoner, tablets eller wearables, kan du sende os et spørgsmål i Samsung Members-appen. Få mere at vide om at sende en fejlrapport.