Dejlige oplevelser fra One UI 3 med Android 11 med Galaxy-S21-serien

One UI 3 er designet til at hjælpe dig med at fokusere på det, der betyder noget. Vores visuelle redesign har forbedret de steder, du besøger mest, for at reducere distraktioner, fremhæve vigtige oplysninger og gøre din oplevelse mere ensartet. Ydelsesforbedringer hjælper apps med at køre hurtigere, mens de bruger mindre batteristrøm. Og One UI 3 giver kontrol i dine hænder med nye fortrolighedskontroller, engangstilladelser og forbedret Digital Wellbeing.

Fornyet visuelt design

Vi har redesignet udseendet og følelsen af One UI 3, især de steder, du besøger mest, såsom startskærmen og hurtigpanelet. Bevægelse er mere jævn og mere naturlig med forbedrede animationer og haptisk feedback til almindelige interaktioner. Og grænsefladen reagerer på forskellige skærmstørrelser for at give den bedste oplevelse på enhver enhed, hvad enten det er en telefon, en foldbar eller en tablet.

Nye designfunktioner på One UI 3 vist på fire forskellige Galaxy S21-skærme

Forbedret ydeevne

Vi optimerede One UI 3 med forbedret dynamisk hukommelsesallokering, så apps kører hurtigere og yder bedre. Vi har også begrænset baggrundsaktiviteter for at give bedre ydeevne og strømforbrug.

Bedre tilpasning

Da apps kan tilpasses og personliggøres mere, er en håndfuld funktioner i One UI-fundamentet nødvendig for at skabe mere glæde i dit liv. Du kan tilføje en widget for at kontrollere din brugstid på låseskærmen eller en opkaldsbaggrund, når du foretager eller modtager et opkald. Bixby Routines har endnu flere kontroller, der hjælper dig med at automatisere dit liv.

Forbedrede funktioner

Daglige oplevelser som at ringe, sende sms'er, tage billeder og navigere gennem indstillinger er blevet forbedret på mange måder, store og små.

Forbedrede funktioner i One UI 3 vist på fire forskellige Galaxy S21-skærme

Startskærm og låseskærm

• Tilføj widgets ved at trykke og holde på en app på startskærmen.
  • Sluk for skærmen ved at trykke to gange på et tomt sted på startskærmen eller låseskærmen.

Opkald og chats

• Se samtaler separat i meddelelsespanelet. Virker med Beskeder og dine yndlingschat-apps.
  • Gør dit mest private rum mere personlig. Nyligt tilføjede designtilpasningsmuligheder giver dig mulighed for at føle dig tæt og forbundet med de mennesker, du har samtaler med.

Billeder og videoer

• Tag billeder hurtigere med forbedret autofokus og automatisk eksponering.
  • Find billeder og videoer hurtigere med nye søgefunktioner og kategorier i Galleri.
  • Ret redigerede billeder til deres originale versioner når som helst, selv efter at de er gemt, så du mister aldrig noget du har taget.
  • Tag altid dine mad- eller portrætbilleder med den bedste kvalitet. Kamera anbefaler intelligent, at du skifter til den bedste optagefunktion baseret på scenen og motivet.
Galaxy S21-kamera anbefaler den bedste optagefunktion, når du tager billeder af mad eller portrætter

Indstillinger

• Indstillinger har et nyt enklere udseende. Din Samsung-konto vises øverst, og indstillingerne på startskærmen er nu nemmere at få adgang til.
  • Find nemmere de indstillinger, du har brug for, med nye søgefunktioner. Du får bedre resultater for synonymer og almindelige stavefejl, og du kan trykke på tags for at se grupper med relaterede indstillinger.
Dataoverførsel og relaterede indstillinger på en Galaxy S21-skærm

Samsung-tastatur

• Øgede antallet af indgangssprog til 370.
  • Gør det lettere at indsætte kopierede billeder og verifikationskoder fra tekstbeskeder.
  • Tilføjede forslag til emoji og klistermærke, når du indtaster et tekstbaseret humørikon.
  • Din AR-emoji er tilgængelig til at tilpasse skærmbilledet for indgående opkald og låseskærm. En enkel, kreativ og sjov måde at personalisere din telefon yderligere på.
Din AR-emoji er tilgængelig til at tilpasse skærmbilledet for indgående opkald og låseskærm

Produktivitet

• Oprethold en sund balance mellem arbejde og liv ved at minimere gentagne og komplicerede opgaver og håndtere dem effektivt.
  • Start dit arbejde på en enhed, og fortsæt derefter problemfrit, hvor du slap på den anden enhed i nærheden.

Åbn indhold fra din Galaxy Smartphone med One UI 3 på din tablet eller computer
  • Vælg det indhold, du vil kopiere fra din mobil, og indsæt derefter på dine andre Galaxy-enheder. Du kan kopiere indhold såsom tekst og billeder.
  • Bedre administrere dine enheder til Windows. Du kan nemt tilføje, aktivere eller deaktivere enhederne med forbedret design.
  • Opret hurtigt en kalenderbegivenhed ud fra almindelig tekst. Kalender genkender og analyserer automatisk et begivenhedsnavn, tidsplan og placeringsoplysninger fra teksten.
En kalenderbegivenhed oprettes let ud fra almindelig tekst med One UI 3 på Galaxy S21
  • Dit cover-tastatur bliver et tastatur til flere enheder. Mens tastaturet er fastgjort til din tablet, kan det også oprette forbindelse til din telefon, så du hurtigt kan skifte mellem tablet og telefon, mens du skriver.
  • Du kan nu stryge PiP-vinduet ud til siden af skærmen, hvor det lægger til, og alt andet forsvinder, så du får en fane til at trække i, når du vil have den ud igen.

Let medie- og enhedskontrol

• Medie- og enhedskontrol er lettere med det forbedrede mediepanel i meddelelser. Du kan styre dine tilsluttede enheder fra ét sted. Med Android 11-opdatering har SmartThings Devices-panelet nu enhederne forbundet med Google Home og meget mere.
Enheds- og mediepanel på Galaxy S21-serien med One UI 3

Identificer og forbedr dine digitale vaner

Forbedrede Digital Wellbeing-funktioner gør det lettere at danne gode digitale vaner. Tjek dit forbrug under kørsel, eller se ugentlige ændringer i din skærmtid efter funktion gennem opgraderede ugentlige rapporter.

Digital Wellbeing-funktioner og sengetidstilstand på Galaxy S21-serien med One UI 3

Tilgængelighed for alle

Forbedrede tilgængelighedsindstillinger gør One UI åben for alle. Den forbedrede genvej til tilgængelighed gør tilgængelighedsfunktioner nemmere at starte og bruge. Du kan bruge funktionen Tal til tastatur, til at få stemmefeedback af din skrivning, selv når TalkBack er slået fra.

Stærkere beskyttelse af privatlivets fred

Du kan nu lade en app få adgang til din mikrofon, kamera eller placering kun én gang. Tilladelser, som en app ikke har brugt i et stykke tid, tilbagekaldes automatisk. For at give apps adgang til din placering, når de ikke er i brug, skal du gå til siden med placeringstilladelse for appen i Indstillinger.

App ”Tilladelsesbrug” og ”Tilladelseshistorik” i menuen Indstillinger i Galaxy S21-serien