Funktioner i Samsung Find-appen

Med Samsung Find kan du dele din placering med familie og venner og nemt finde manglende enheder (såsom Galaxy-telefoner, tablets, ure, øretelefoner og S Pens), der tilhører dig eller din familie. Du kan også nemt tjekke placeringen af tags, der er knyttet til værdifulde ting, hunde og mere.

Forskellige Galaxy-enheder forbundet med Samsung Find-appen

Noter:

• Samsung Find understøttes på alle Galaxy-telefon/tablet-modeller, der kører One UI 2 (Android Q OS) eller senere.
  • Samsung Find leveres forudindlæst på nye enheder med One UI 6.1-versionen. Enheder opgraderet til One UI 6.1 kan downloades fra Galaxy Store.

Fanen Personer: Del din placering med familie og venner

Du kan dele din placering med din familie og kontakter, der bruger appen, samt indstille en tidsbegrænsning for, hvor længe de kan se din placering. Personen, du deler din placering med, kan også dele sin placering med dig.

Skærm til fanen Samsung Find Personer. Skærm til fanen Samsung Find Personer.

Fanen Enheder: Find din enhed eller et familiemedlems enhed

Du kan se dine enheders og din families enheders placeringer på Samsung Find-appens kort, og du kan også bruge en navigationsapp til at få vejledning fra din placering til en bestemt enhed. Hvis du mister din telefon, kan du finde din enhed gennem Samsung Find-appen for et familiemedlem, der har delt din enheds placering med dig på forhånd, eller ved at logge ind på Samsung Find-webstedet (https://samsungfind.samsung.com).

Skærm til fanen med Samsung Find Enheder Skærm til fanen med Samsung Find Enheder

Fanen Ting: Sporing af personlige genstande

Du kan bruge Samsung Find til at parre dine SmartTags med din telefon, så du kan spore dine personlige ting, kæledyr med mere. Hvis du allerede har brugt SmartThings-appen til at parre dine SmartTags (eller andre sporingprodukter) med din telefon, kan du finde disse enheder opført på fanen Ting i Samsung Find.

Skærm til fanen Samsung Find ting Skærm til fanen Samsung Find ting

Spørgsmål: Er det den samme app som SmartThings Find?
Svar: Den har lignende funktioner som SmartThings Find, men Samsung Find er en anden app.

Spørgsmål: Hvad er forskellen? (Det er den samme app, når der skal findes mistede enheder.)
Svar: Den eksisterende SmartThings Find giver placeringen og andre oplysninger om enheder. Du kan også dele placeringen af et barns enhed, baseret på familiens gruppe i Samsung-kontoen og det stedbaserede medlem af SmartThings.

Samsung Find-appen tilføjer konceptet Personer til den og har det som faner (såsom Personer, Enheder og Ting), hvilket gør det bekvemt at bruge afhængigt af dit formål. Derudover kan du nemt dele og tjekke familiens enheder og placeringer baseret på familiens gruppe i Samsung-kontoen.

Spørgsmål: Hvilket land understøtter Samsung Find-appen?
Svar: Samsung Find-appen leveres til lande over hele verden undtagen Kina.

Spørgsmål: Er tjenesten "Find min enhed", som jeg brugte med SmartThings Find, ikke længere tilgængelig?
Svar: Du kan stadig bruge tjenesten "Find min enhed" i SmartThings Find.

Spørgsmål: Hvilke typer enheder vises på fanen Enheder?
Svar: Enheder (såsom Galaxy-telefoner, Galaxy-tablets, Galaxy Books og selvstændige ure), der kan bruges ved at logge direkte ind på enheden med din Samsung-konto, og andre enheder (såsom ørepropper, ure og S Pens), der er tilsluttet en mobilenhed ved hjælp af BLE (Bluetooth Low Energy).

Spørgsmål: Placeringen, der vises på fanen Personer, er trods alt enhedens placering, så hvad gør denne fane anderledes end fanen Enheder?
Svar: Fanen Personer viser placeringen af enheden, som en bruger har angivet som den repræsentative enhed blandt de enheder, der er logget ind af Samsung-konto brugeren, så hvis brugeren ejer flere enheder, informerer den tydeligt om, hvilken enhed der repræsenterer den nuværende brugers placering for at hjælpe med at løse sikkerhedsbehovene for familiemedlemmer, venner og andre kontakter.

Spørgsmål: Hvordan adskiller fanen Ting sig fra fanen Enheder?
Svar: Fanen Ting inkluderer sporingsenheder, såsom SmartTags, og andre ting, der kræver enhedsregistrering gennem SmartThings-appen. Fanen Enheder inkluderer enheder med en Samsung-konto (telefoner, tablets, Galaxy Books osv.) samt ting, der er tilsluttet til forældre-enheden ved hjælp af BLE (ørepropper, ure, S Pens osv.).

Spørgsmål: Når jeg går ind på fanen Ting, beder den mig om at downloade SmartThings-appen. Til hvilket formål?
Svar: For at bruge en sporingsenhed, såsom et SmartTag, skal den registreres i SmartThings. Funktioner til registrering og administration af SmartTag leveres gennem SmartThings, og Samsung Find giver placering og delingsfunktioner af registrerede SmartTags.

Spørgsmål: Fanerne Personer, Enheder og Ting opdaterer ikke længere placeringen siden i går.
Svar: Samsung Find-appen opdaterer ikke automatisk placeringen, når fanen Enheder eller fanen Personer tilgås.

Følg nedenstående trin for at opdatere placeringen, når du har åbnet Samsung Find.

1. Vælg fanenEnheder > Tryk på Opdater (ud fra titel).
  2. Vælg fanenPersoner > Tryk på Opdater (ud fra titel).
  3. Vælg fanenTing > Vælg den ønskede ting, der skal opdateres > Tryk på Opdater (ud fra titel).

Spørgsmål: I indstillingerne til Samsung Find kan jeg kun vælge Google Maps under "Navigation App". Mine andre installerede navigationsapps (Waze og AmiGO) genkendes ikke og vises ikke der.
Svar: Samsung Find understøtter i øjeblikket kun Google Maps som en navigationsapp.

Spørgsmål: Hvor vises batteriniveauet for SmartTags?
Svar: Du kan se batteriniveauet på SmartTag-informationssiden, når du vælger menuen Flere for taggen i appen.

Spørgsmål: Hvor er den resterende batteriprocent for telefoner på fanen Personer?
Svar: Fanen Personer har en funktion til deling af placering med familie og venner (personer) baseret på din Samsung-konto. Du kan finde den resterende batteriprocent og andre oplysninger på fanen Enheder.

Spørgsmål: Jeg kan ikke finde mit ur i Samsung Find-appen, selvom jeg kan finde alle mine andre enheder. Alle mine enheder er logget ind med min Samsung-konto, alle tilladelser er blevet givet, og alle indstillinger er blevet foretaget. Jeg er på Bluetooth eller på det samme Wi-Fi-netværk. Søgning i nærheden virker heller ikke. Hvad kan være årsagen?
Svar: Kontrollér, om dit ur vises på listen over enheder i Samsung Account (Indstillinger > Samsung Account > Enheder). Hvis det ikke er på listen, så tjek enhedsregistreringen igen. Hvis det mangler andre steder samt i Samsung Find-appen, kan yderligere oplysninger være nødvendige.

Spørgsmål: Kan jeg selektivt skjule min placering eller placeringen af min enhed uden at fortælle det til nogen? Jeg har en enhed, som jeg holder for mig selv, også for min familie.
Svar: Hvis du har flere enheder registreret med den samme Samsung-konto, kan du ikke vælge at acceptere eller afvise deling for hver enkelt enhed, når du deler placering og enhedsoplysninger med din familie i Samsung Find. Du kan kun acceptere eller afvise deling baseret på alle enheder, der er registreret på din Samsung-konto.

Spørgsmål: Bliver min placering fortsat eksponeret for andre? Kan en anden fortsætte med at overvåge min placering? Bliver min placering konstant overvåget af medlemmer, der deler?
Svar: Din placering deles kun, hvis den anden part beder dig om at dele din placering, og du accepterer anmodningen om at dele dine placeringsoplysninger med den anden part. Når det gælder familiemedlemmer, deles din placering ikke, hvis du ikke direkte accepterer anmodninger om deling af din placering. Når du accepterer anmodninger om deling af din placering, kan du vælge, hvor længe du vil dele din placering (1 time/1 dag (24 timer)/ubegrænset (fortsat indtil slukket)). Derudover sendes der en meddelelse med et spørgsmål om placering til dig, hver gang den anden part tjekker din placering, og du kan straks afslutte deling af placering, hvis du ønsker det.

Spørgsmål: Kan børn i alle aldre bruge det uden nogen begrænsninger? Er der forskellige brugsscenarier for forskellige familiekonti?
Svar: Både forældre- og børnekonti er tilgængelige. Børn skal have tilladelse fra deres forældre for at køre appen, og der kan være begrænsning af brugen af nogle funktioner (såsom deling af placering).

Spørgsmål: Kan et barn dele sin placering eller information på sin enhed med andre?
Svar: For børnekonti kan du kun dele din placering og enhedsoplysninger med familiemedlemmer, der er registreret som familiemedlemmer på din Samsung-konto.

Spørgsmål: Jeg brugte SmartThings Find tidligere. Bliver delingen af enheder eller SmartTags, der deles i SmartThings Find-appen, opretholdt i Samsung Find-appen?
Svar: SmartThings Find's deling af enheder og SmartTags er baseret på SmartThings-medlemmer. Samsung Find's delingstjenester er baseret på Samsung-konti, så deling af oplysninger om enheder eller SmartTags på SmartThings opretholdes ikke.

Spørgsmål: Er det muligt at finde en enhed, selvom dens placering er deaktiveret? Kan vi aktivere den eksternt, hvis vi kan bevise, at enheden tilhører os.
Svar: Samtykke til brug af placering skal være aktiveret på den enhed, du vil finde, og samtykket kan ikke indstilles eksternt. Hvis samtykket til brug af placering er deaktiveret, kan du ikke finde enheden i Samsung Find-appen.

Men hvis enheden er registreret med din Samsung-konto, og indstillingen Tillad at denne telefon bliver fundet er aktiveret i Indstillinger > Find min mobil, kan placeringen muligvis findes med hjælp fra andre brugeres Galaxy-enheder.

Spørgsmål: Kan jeg bruge tagget uden at installere Samsung Find?
Svar: Nej, SmartThings skal bruges til at registrere og bruge SmartTags direkte eller dele SmartTags med andre familiemedlemmer.

Spørgsmål: Min telefon blev stjålet, og jeg prøver at slette mine data, så den der stjal den ikke kan få adgang til mine fotos, dokumenter eller kontakter. Det ser ud til, at telefonen endnu ikke har været tilsluttet Wi-Fi. Er der en måde at blive underrettet på, så snart telefonen er tilsluttet Wi-Fi, så jeg kan slette alle mine data? Hvad er chancerne for, at mine data bliver tilgået af nogen, hvis min telefon havde en 4-cifret adgangskode?
Svar: Du kan slette dataene på din mistede telefon gennem Samsung Find-webstedet (https://samsungfind.samsung.com). Hvis du har aktiveret indstillingen "Tillad at denne telefon kan findes" på din mistede telefon, kan du logge ind på Samsung Find-webstedet med den samme Samsung-konto og slette dataene fra den mistede enhed via funktionen "Slet data".

Spørgsmål: Kan jeg bruge alle funktionerne, der er tilgængelige i Samsung Find-appen på internettet?
Svar: Hovedformålet med webtjenesten er at hjælpe dig og din familie med at finde din enhed uden Samsung Find-appen. Funktionen på fanen Personer til deling og visning af den aktuelle placering af familie og venner i Samsung Find-appen er ikke tilgængelig online. Derudover kan nogle funktioner relateret til hver enhed på fanen Enheder og fanen Ting være begrænsede bortset fra formålet med at finde enheden, når den er tabt, låse enheden for at forhindre uautoriseret brug og funktionerne til at beskytte ejerens rettigheder og interesser.

Spørgsmål: Er du leverandør af webtjenester?
Svar: Vi leverer Samsung Find-webtjenester på app-webstedet https://samsungfind.samsung.com

Spørgsmål: Hvad er anderledes ved Samsung Find-webstedet i forhold til det gamle SmartThings Find-websted?
Svar: SmartThings Find-webstedet tillod kun dig at tjekke placeringen af din enhed og dit barns enhed. Samsung Find-webstedet giver dig mulighed for at tjekke placeringen af din enhed samt placeringen af hver enhed på din familiekonto, hvis du har delt placeringen af hver enhed på din familiekonto. Hvis du mister en enhed på din familiekonto, som du har delt, kan du ringe til den som en hjælp til at finde den. (Ringefunktionen understøttes ikke for SmartTag-enheder.)

Vær opmærksom på, at nogle af funktionerne, der er tilgængelige på SmartThings Find-webstedet, stadig er ved at blive gjort tilgængelige på Samsung Find-webstedet. Funktionerne vil blive opdateret gradvist. Hvis du i mellemtiden vil bruge disse funktioner, skal du bruge SmartThings Find-webstedet.