Hvad er en Secure Folder, og hvordan bruges den?

Secure Folder beskytter dit private indhold og apps, såsom fotos og kontakter, mod at få adgang til andre. Du kan holde dit private indhold og apps sikre, selvom enheden er låst op.

Inden du prøver nedenstående anbefalinger som din løsning, skal du kontrollere, om enhedens software er opdateret med den nyeste version. Kontroller, hvordan du opdaterer din mobile enheds software i følgende rækkefølge.

Trin 1. Gå til Indstillinger > Softwareopdatering.

Trin 2. Tryk på Download og installer

Trin 3. Følg instruktionerne på skærmen.

Vigtigt: Secure Folder er et separat, sikkert lagerområde. Dataene i Secure Folder kan ikke overføres til andre enheder via ikke-godkendte delingsmetoder, f.eks. USB eller Wi-Fi Direct. Hvis du forsøger at tilpasse operativsystemet eller ændre software, vil Secure Folder automatisk blive låst og utilgængelig. Inden du gemmer data i sikker mappe, skal du sørge for at tage en sikkerhedskopi af dataene på et andet sikkert sted.

Bemærk: For at bruge Secure Folder skal du logge ind på din Samsung-konto.

Opsætning af Secure Folder

Trin 1. Gå til Indstillinger > vælg Biometri og sikkerhed

Trin 2. Tryk på Secure Folder > accepterer vilkår og betingelser for Secure Folder.

Velkommen til Secure Folder.

Trin 3. Indtast dit id til din Samsung-konto og din adgangskode, og tryk på Log ind.

Trin 4. Vælg en låsemetode, der skal bruges, og følg vejledningen på skærmen for at fuldføre opsætningen. Du kan også tilføje din biometri som en anden måde at låse Secure Folder op for nemheds skyld.

Secure Folder låsetype.

Trin 5. Skærmen Secure Folder vises, og ikonet for Secure Folder-app tilføjes til skærmen Apps.

Bemærk: Når du starter appen Secure Folder, skal du låse appen op ved hjælp af din forudindstillede låsemetode.

Hvis du glemmer din oplåsningskode til Secure Folder, kan du nulstille den ved hjælp af din Samsung-konto.

Trin 1. Gå til Indstillinger > Biometri og sikkerhed > tryk på Secure Folder.

Trin 2. Tryk på knappen Glemt pinkode i bunden af den låste skærm, og tryk på Nulstil.

Glemt pinkode.

Trin 3. Indtast adgangskoden til din Samsung-konto.

Trin 4. Vælg en anden oplåsningskode eller -mønster, og tryk på Fortsæt.

Indstil enheden til automatisk at låse Secure Folder, når den ikke bruges.

Trin 1. Gå til Indstillinger > Biometri og sikkerhed > Secure Folder.

Trin 2. Tryk på Autolås Secure Folder.

Trin 3. Vælg en låsemulighed.

Hvis du vil låse din sikre mappe manuelt, skal du trykke på Flere indstillinger (tre lodrette prikker) og derefter trykke på Lås og afslut.

Flyt indhold, f.eks. Billeder og videoer, til Secure Folder. Følg trinene herunder for at flytte et billede fra standardlageret til Secure Folder.

Trin 1. Gå til Secure Folder > tryk på Tilføj filer.

Trin 2. Tryk på Billeder, vælg billeder, der skal flyttes, og tryk derefter på Udført.

Flytte indhold.

Trin 3. Tryk på Flyt. De valgte elementer slettes fra den originale mappe og flyttes til Secure Folder. For at kopiere elementer, tryk på Kopier.

Tryk på flyt eller kopier.

Bemærk: Metoden til at flytte indhold kan variere afhængigt af indholdstypen.

Flyt indhold fra Secure Folder til den tilsvarende app i standardlageret. Følg trinene herunder for at flytte et billede fra Secure Folder til standardlageret.

Trin 1. Gå til Secure Folder og tryk på Galleri.

Trin 2. Vælg et billede, og tryk på Flere indstillinger (tre lodrette prikker), og tryk derefter på Flyt ud af Secure Folder. De valgte elementer flyttes til Galleri i standardlageret.

Tilføj en app til brug i Secure Folder.

Trin 1. Gå til Secure Folder > tryk på Tilføj apps.

Trin 2. Vælg en eller flere apps installeret på enheden, og tryk på Tilføj. For at installere apps fra Play Store eller Galaxy Store skal du trykke på Download fra Play Store eller Download fra Galaxy Store.

Tilføj dine Samsung- og Google-konti eller andre konti for at synkronisere med apps i Secure Folder.

Trin 1. Gå til Secure Folder > Tryk på Flere muligheder (tre lodrette prikker).

Trin 2. Tryk på Indstillinger > Konti > Tilføj konto.

Trin 3. Vælg en kontotjeneste.

Trin 4. Følg instruktionerne på skærmen for at fuldføre konto-opsætningen.

Du kan skjule genvejen Secure Folder fra skærmen Apps.

Trin 1. Gå til Secure Folder > Tryk på Flere muligheder (tre lodrette prikker).

Trin 2. Tryk på Indstillinger > sluk Vis ikon på Apps-skærmen for at deaktivere det.

Skjul Secure Folder.

Alternativt kan du stryge ned i Hurtigpanelet og derefter trykke på Secure Folder for at deaktivere funktionen.

Alternativ måde at deaktivere Secure Folder på.

Sikkerhedskopier indhold og apps i Secure Folder til Samsung Cloud ved hjælp af din Samsung-konto, og gendan dem senere.

Sikkerhedskopiering af data

Trin 1. Gå til Secure Folder > Tryk på Flere muligheder (tre lodrette prikker).

Trin 2. Tryk på Indstillinger, og tryk derefter på Sikkerhedskopi og genskab.

Trin 3. Tryk på Tilføj konto, og følg instruktionerne på skærmen for at fuldføre at logge ind på din Samsung-konto.

Trin 4. Tryk på Sikkerhedskopier Secure Folder-data.

Trin 5. Vælg de emner, du vil sikkerhedskopiere, og tryk på Sikkerhedskopier. Data sikkerhedskopieres til Samsung Cloud.

Gendannelse af data

Trin 1. Gå til Secure Folder > Tryk på Flere muligheder (tre lodrette prikker).

Trin 2. Tryk på Indstillinger, og tryk derefter på Sikkerhedskopi og gendan > tryk på Gendan.

Trin 3. Vælg en enhed for at gendanne dataene.

Trin 4. Vælg de emner, du vil gendanne, og tryk på Gendan. Sikkerhedskopierede data gendannes til din enhed.

Du kan afinstallere Secure Folder, herunder indhold og apps i den.

Trin 1. Gå til Secure Folder > Tryk på Flere muligheder (tre lodrette prikker).

Trin 2. Tryk på Indstillinger > Flere indstillinger > Afinstaller.

Sådan afinstalleres.

For at sikkerhedskopiere indhold, før du afinstallerer Secure Folder, skal du markere Flyt mediefiler ud af Secure Folder og trykke på Afinstaller.

Flyt mediefiler ud af Secure Folder.

Bemærk: Tilgængelige indstillinger og skærme kan variere afhængigt af den trådløse tjenesteudbyder, softwareversion og enhed.

Hvis du oplever usædvanlig opførsel på Samsung-mobiltelefoner, tablets eller wearables, kan du sende os et spørgsmål i Samsung Members-appen.

Dette giver os mulighed for at se nærmere på, hvad der sker. Dataene er anonymiseret og opbevares kun i løbet af undersøgelsen. Få mere at vide om afsendelse af en fejlrapport gennem ”Sådan bruges Samsung Members-appen”.