Hvad er Smart Lock-funktionen, og hvordan aktiverer jeg den?

Du kan holde din Galaxy-telefon sikker og undgå at indtaste din pinkode eller adgangskode, hver gang du bruger den. Ved at konfigurere Smart Lock-funktionen kan du holde din telefon ulåst, når du holder den eller på et bestemt tidspunkt eller sted. Se vejledningen nedenfor for at indstille, hvornår og hvor din enhed forbliver ulåst.

Inden du prøver nedenstående anbefalinger, skal du kontrollere, om enhedens software og relaterede apps er opdateret til den nyeste version. For at opdatere din mobile enheds software, skal du foretage følgende trin:

Trin 1. Gå til Indstillinger > Softwareopdatering.

Trin 2. Tryk på Download og installer.

Trin 3. Følg instruktionerne på skærmen.

Hvad er Smart Lock, og hvordan aktiverer jeg det?

Du kan indstille dintelefon til at låse sig op og forblive ulåst, når den registreres i pålidelige placeringer eller når andre enheder detekteres. For eksempel, hvis du har indstillet dit hjem som en betroet placering, vil din enhed, når din den kommer hjem, registrerer din enheds placeringen og låse sig op automatisk. Først skal du indstille en skærmlåsemetode, før du kan bruge denne funktion. Følg nedenstående trin for at indstille Smart Lock.

Trin 1. Start appen Indstillinger, og tryk derefter på Låseskærm.

Trin 2. Tryk på Smart Lock og følg vejledningen på skærmen for at fuldføre opsætningen.

Trin 3. Tryk på den Smart Lock type, som du vil bruge. Du kan tjekke vejledningen for hver Smart Lock-type nedenfor.

Smart lock indstillinger.

Bemærk:

• Denne funktion vil være tilgængelig til brug, når du har indstillet en skærmlåsemetode.
  • Hvis du ikke bruger din enhed i fire timer, eller når du tænder enheden, skal du låse skærmen op ved hjælp af det mønster, PIN-kode eller adgangskode, du har angivet.

Du kan holde din telefon ulåst, mens den er på dig. Du skal bare låse den op én gang, og den forbliver ulåst, så længe den er i bevægelse, f.eks. når du holder eller bærer din enhed. Din enhed låses, når den registrerer, at den er blevet sat ned. Følg nedenstående trin for at aktivere On-body detektion

Trin 1. Tryk på On-body detektion.

Trin 2. Tryk på kontakten i øverste højre hjørne.

Trin 3. Tryk på FORTSÆT for at acceptere underretningerne på skærmen og aktivere On-body detektion.

Smart lock on body detektion.

Bemærk:

• On-body detektion kan ikke skelne mellem dig og nogen andre. Hvis nogen tager din enhed, mens den er låst op, kan de muligvis stadig få adgang til den

Du kan indstille et sted, hvor telefonen skal forblive ulåst. Hvis du har en hjemmeplacering defineret i Google Maps, vil den automatisk være tilgængelig som et pålideligt sted. Følg nedenstående trin for at tilføje endnu et sted.

Pålidelige steder er valgt. Pålidelige steder er valgt.

Trin 1. Tryk på Pålidelige steder.

Tilføj pålideligt sted er valgt. Tilføj pålideligt sted er valgt.

Trin 2. Tryk på Tilføj pålidelig sted.

Find det sted, du vil tilføje, ved hjælp af søgelinjen eller kortet. Find det sted, du vil tilføje, ved hjælp af søgelinjen eller kortet.

Trin 3. Find det sted, du vil tilføje, ved hjælp af søgelinjen eller kortet.

Vælg denne placering er valg. Vælg denne placering er valg.

Trin 4. Når området, der skal låses op, vises, skal du trykke på Vælg denne placering.

OK er valgt. OK er valgt.

Trin 5. Tryk på OK for at bekræfte

Hvis du tilføjer en betroet enhed, forbliver din telefon ulåst, når den er i nærheden eller tilsluttet den betroede enhed. Din telefon kan blive låst, hvis den afbrydes fra den betroede enhed, selvom den genopretter forbindelsen. Følg nedenstående trin for at tilføje en pålidelig enhed.

Pålidelige enheder er valgt. Pålidelige enheder er valgt.

Trin 1. Tryk på Pålidelige enheder.

Tilføj pålidelig enhed er valgt. Tilføj pålidelig enhed er valgt.

Trin 2. Tryk på TILFØJ PÅLIDELIG ENHED.

Enhed valgt. Enhed valgt.

Trin 3. Tryk på den enhed, du vil tilføje.

JA, TILFØJ er valgt. JA, TILFØJ er valgt.

Trin 4. Tryk på JA, TILFØJ.

Bemærk:

• Bluetooth-forbindelsens rækkevidde kan blive påvirket af det miljø, du bruger din enhed i.

Bemærk: Enhedsskærmbilleder og menu kan varierer afhængigt af enhedens model og softwareversion.

Sådan bruges Samsung Members-appen

Hvis du har problemer med dine Samsung-mobiltelefoner, tablets eller wearables, kan du sende os et spørgsmål i Samsung Members-appen. Få mere at vide om at sende en fejlrapport.