Hvordan du afspiller lyd i begge højttalere og løser problemer med lyden

Mens du bruger din Galaxy-enhed, kan du støde på nogle lydproblemer, som f.eks. kun at høre lyd fra én højttaler eller at have slået alarmer, medielydstyrke eller ringetoner fra. Du kan løse alle disse lydproblemer ved at følge nedenstående trin.

Højttalerlyd slået fra på en Samsung Galaxy-enhed.

Når du afspiller musik eller video, kommer lyden kun fra én højttaler

Du kan delvist høre lyd bortset fra opkald, når venstre/højre lydbalance på "Høreforbedringer"-funktionerne er aktiveret. Hvis kontrolbjælken til justering af venstre/højre lydbalance indstilles ved at flytte den til venstre eller højre, vil der kun komme medielyd ud af én højttaler.

Juster kontrolbjælken til korrekt lyd med følgende trin:

Trin 1. Åbn enhedens indstillinger, og klik på "Tilgængelighed". Trin 1. Åbn enhedens indstillinger, og klik på "Tilgængelighed".

Trin 1. Åbn enhedens indstillinger, og klik på "Tilgængelighed".

Trin 2. Vælg "Høreforbedringer". Trin 2. Vælg "Høreforbedringer".

Trin 2. Vælg "Høreforbedringer".

Trin 3. Juster bjælken "Venstre/højre lydbalance" ud fra to muligheder: "Tilsluttet lyd" og "Telefonhøjttalere". Trin 3. Juster bjælken "Venstre/højre lydbalance" ud fra to muligheder: "Tilsluttet lyd" og "Telefonhøjttalere".

Trin 3. Juster bjælken "Venstre/højre lydbalance" ud fra to muligheder: "Tilsluttet lyd" og "Telefonhøjttalere".

Alle lyde inklusive alarm og medielydstyrke og ringetone fra højttalere er slået fra

I smartphones, ure og Galaxy Wearable-appen på mobilenheder skal du kontrollere, at "Dæmp alle lyde"-kontakten er slået fra:

1 Gå til enhedens indstillinger, og tryk på "Tilgængelighed".
2 Klik på "Høreforbedringer".
3 Deaktivér "Dæmp alle lyde".