Hvordan jeg kan se navigationslinjen på min Galaxy-enhed

Navigationslinjen er en funktion på din Galaxy-enhed, som du kan bruge til hurtigt, nemt og brugervenligt at gå til din startskærm eller den seneste knap. Navigationslinjen kan nogle gange være skjult. Du kan læse mere om, hvordan du kan se det på din skærm, herunder.

Billede med navigationslinjen vist og fremhævet på en Galaxy-enhed.

Din Galaxy-enhed har et panel med tre genveje. Det kaldes navigationslinjen. Den giver dig tre muligheder via tre forskellige knapper:

• Knappen seneste.
  • Knap for startskærm.
  • Tilbageknap.

Du kan dog tidligere have valgt at skjule navigationslinjen ved at vælge strygefunktionen, så du i stedet for at bruge knapperne skal stryge.

Du kan få vist navigationslinjen igen ved at gøre som følger:

1 Gå ind på menuen “Indstillinger” og tryk på “Skærm”.
2 Rul ned til “Navigationslinje”, og tryk på den.
3 Du kan vælge mellem “Knapper” og “Strygebevægelser”. Hvis du gerne vil se navigationslinjen på din skærm, skal du vælge “Knapper”.

Ja. Rækkefølgen for knapperne på navigationslinjen ændres som følger:

1 Gør som beskrevet foroven for at få adgang til menuen “Navigationslinje”.
2 Vælg “Knapper”, og rul ned til bunden af skærmen. Vælg på menuen “Knaprækkefølge” den type navigationslinje, du foretrækker.

Du kan vælge mellem forskellige layoutmuligheder:

• Knappen seneste Knap til startskærm Tilbageknap.
  • Tilbageknap Knap til startskærm Knappen seneste.

Navigationslinjen kan forsvinde, når der bruges visse apps eller funktioner.

For at se navigationslinjen skal du bare rulle op fra bunden af skærmen.

Billede af skærm, hvor der rulles op, så navigationslinjen kan ses.

Bemærk: Hvis du har vendt din Galaxy-enhed rundt, så du kan se en video i liggende format, kan du komme til at se navigationslinjen ved at rulle til venstre eller rulle til højre på skærmen.