Hvorfor lukker nogle Android Apps

Nogle Android apps kan lukke ned umiddelbart efter de åbnes. Apps som er ramt inkludeer bl.a. Tumblr, Google Søg, Waze, Tik Tok og enkelte bank- og betalingsapps.

Problemet kan opstå på enkelte Samsung Galaxy enheder og er forårsaget af et problem i Google Webview. Problemet er løst I den seneste opdatering af Android System Webview og Google Chrome.

For at sikre at dine apps ikke lukker ned uventet efter åbning, bør både Google Chrome og Android System Webview opdateres til seneste version.

Opdater Google Chrome

1 Åbn Indstillinger
2 Vælg Apps
3 Søg i Chrome ved hjælp af forstørrelsesikonet øverst, og vælg
4 Vælg Appoplysninger i butik
5 Vælg Opdater

Opdater Android System Webview

1 Åbn Indstillinger
2 Vælg Apps
3 Søg i Android System Webview ved hjælp af forstørrelsesikonet øverst, og vælg
4 Vælg Appoplysninger i butik
5 Vælg Opdater

Når trinnene er gennemført bedes du genstarte enheden.

Jeg kan ikke aktivere Android System Webview

Hvis du har Android System Webview installeret, men ikke kan aktivere det, skal du afinstallere og genaktivere appen.

1 Åbn Indstillinger
2 Tryk på Apps
3 Søg i Android System Webview ved hjælp af forstørrelsesikonet øverst, og vælg
4 Tryk på App-detaljer i butik
5 Tryk på Afinstaller
6 Når afinstalleret, tryk på Aktiver